English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Σήμερα που γιορτάζει το ωραιότερο κομμάτι του γήινου πληθυσμού θα θέλαμε να ευχηθούμε στις απανταχού γυναίκες, αλλά ιδιαίτερα σε όλες τις γυναίκες που ενασχολούνται με τον οποιοδήποτε τρόπο στο ΘΟΙ, μια χαρούμενη και ευτυχισμένη μέρα της γυναίκας.

Θέλουμε να τις ευχαριστήσουμε που ανέχονται την απουσία μας στα γήπεδα, που κατανοούν τα νεύρα μας όταν γυρίζουμε σπίτι μετά από ένα κακό αποτέλεσμα, που αφιερώνουν χρόνο για να φέρνουν τα παιδιά στις ακαδημίες μας και για τόσα άλλα που μας προσφέρουν σαν αφανείς ήρωες.

Λένε ότι πίσω από ένα επιτυχημένα άντρα κρύβεται μια θαυμάσια γυναίκα. Εμάς μας το έχουν αποδείξει. Είτε ως σύζυγοι, είτε ως μανάδες, είτε ως φίλες είτε ως αδελφές. Δίπλα μας πάντοτε, με κατανόηση, υποστηριχτές και φίλες… Εσάς όλες σας ευχαριστούμε για όσα μας προσφέρετε και ζητούμε συγνώμη για όσα σας στερούμε με την αγάπη μας για το γήπεδο.

Αντί δώρου με την ευκαιρία της ημέρας της γυναίκας, θα θέλαμε να ανακοινώσουμε την πρόθεσή μας για λειτουργία και γυναικείου ποδοσφαιρικού τμήματος μέσα στις τάξεις του σωματείου, εάν είναι δυνατό από τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Ήδη άρχισαν οι βολιδοσκοπήσεις προς ποδοσφαιρίστριες, και η προσπάθεια μας είναι να στελεχώσουμε τουλάχιστο μια γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα που θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ