English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Παναγιώτης Μικέλλης διετίας

Παναγιώτης Μικέλλης διετίας

Μια ποδοσφαιρική χρονιά κλείνει μια νέα χρονιά ξεκινά. Με το κλείσιμο μιας απόλυτα πετυχημένης χρονιάς, αφού πετύχαμε τους στόχους μας στο μέγιστο, άρχισε ήδη ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά.

Από την ομάδα αποχωρούν οι δυο ποδοσφαιριστές που ήταν κοντά μας με υποσχετική, οι Davor Rogac και Bukovski Hrvoje επιστρέφουν στις  ομάδες τους. Ο τρίτος ξενόγλωσσος μας, ο Βραζιλιάνος Quintella Cavalcante Fernando φαίνεται ότι δεν θα συνεχίσει μαζί μας, αφού είναι αρνητικός στο συμβόλαιο που του έχει προταθεί.

Ο προπονητής μας, Γιάννος Δημοσθένους, που είναι ευχαριστημένος από την ομοιογένεια που παρουσιάζει η ομάδα έχει συμφωνήσει με αρκετούς ποδοσφαιριστές για ανανέωση των συμβολαίων τους και παραμένει η τυπική υπογραφή τους.

Από τους πρώτους που υπέγραψαν είναι ο Παναγιώτης Μικέλλης. Ο Παναγιώτης, που στην περσινή χρονιά είχε 19 συμμετοχές, υπέγραψε ήδη διετές συμβόλαιο και θα βρίσκεται κοντά μας για τα επόμενα δυο χρόνια, στον οποίο ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Πέραν του Παναγιώτη, σύντομα θα ανακοινωθούν και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που θα βρίσκονται κοντά μας και στη νέα περίοδο καθώς και οι πρώτες μας μεταγραφές.

Τέλος, την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθούν και οι πρώτες ποδοσφαιρίστριες μας, που θα στελεχώσουν την γυναικεία ποδοσφαιρική μας ομάδα, δίνοντας μια νέα διάσταση στην οικογένεια του ΘΟΙ.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ