English   ΕλληνικÜ    
VIDEO
Play Video ¶óóïò ç ðñþôç ìáò ìåôáãñáöÞ
Play Video Ëýóáìå ôï ïîý ðñüâëçìá ôïõ ôåñìáôïöýëáêá
Play Video ÁÍÁÃÅÍÍÇÓÇ-ÈÏÉ
INTERVIEWS
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

ÔÅËÉÊÏÉ ÅÓÙÔÅÑÉÊÏÉ ÊÁÍÏÍÉÓÌÏÉ 2018

ÔÅËÉÊÏÉ ÅÓÙÔÅÑÉÊÏÉ  ÊÁÍÏÍÉÓÌÏÉ 2018

Το ¼ραμÜ μας

Δημιουργßα παικτþν υψηλοý επιπÝδου που να ανταποκρßνονται στις απαιτÞσεις του σýγχρονου ποδοσφαßρου. ΣταδιακÞ προþθηση Ýτοιμων νεαρþν ποδοσφαιριστþν στην oμÜδα Ανδρþν και ακüμη ψηλüτερα . Μη κερδοσκοπικÞ δραστηριüτητα αλλÜ üχι ζημιογüνος για την ομÜδα.

Στüχος

Η συστηματικÞ πρüτυπη εκπαßδευση του ποδοσφαßρου μÝσα απü σýγχρονες διδακτικÝς μεθüδους αναλüγως του ηλικιακοý επιπÝδου και Üρτια παιδαγωγικÞ καθοδÞγηση στοχεýοντας στη δημιουργßα σκεπτüμενων αγωνιστικÜ παικτþν με προσωπικüτητα, που να ανταποκρßνονται στις τεχνικοτακτικÝς, φυσικÝς, νοητικÝς και ψυχικÝς απαιτÞσεις του σýγχρονου επιθετικοý και θεαματικοý ποδοσφαßρου.

ΕκπαιδευτικÞ εργασßα

Η εκπαιδευτικÞ εργασßα των προπονητþν θα στηρßζεται σε Ýνα ειδικü ανÜλογα του ηλικιακοý επιπÝδου επιστημονικü προπονητικü και αγωνιστικü πρüγραμμα. Γι’ αυτü, προς αυτÞ τη κατεýθυνση, θα καθοδηγεßται και θα ελÝγχεται επßσης η αγωνιστικÞ και Ýξω αγωνιστικÞ συμπεριφορÜ των εκπαιδευüμενων παικτþν. Για την υλοποßηση αυτοý του στüχου οπωσδÞποτε απαιτεßται η ουσιαστικÞ και σωστÞ συμμετοχÞ των γονÝων, οι οποßοι θα πρÝπει να ακολουθοýν χωρßς παρÝκκλιση τις βασικÝς αρχÝς της φιλοσοφßας μας.

ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ

Α. ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

1. Ο παρþν κανονισμüς ρυθμßζει θÝματα που αφοροýν τη λειτουργßα και συμπεριφορÜ των εκπαιδευüμενων ποδοσφαιριστþν, προπονητþν, γονÝων, φιλÜθλων και καθþς και τις σχÝσεις των εκπαιδευüμενων ποδοσφαιριστþν και των γονÝων τους με τους προπονητÝς των αντßστοιχων τμημÜτων της Ακαδημßας, με τη Διοßκηση και εν γÝνει με τις αρχÝς της φιλοσοφßας της Ακαδημßας.

2. Η ΤεχνικÞ ΕπιτροπÞ και η Διοßκηση των ΤμημÜτων Εκπαιδευüμενων Ποδοσφαιριστþν Ýχει την αποκλειστικÞ ευθýνη λειτουργßας των συγκεκριμÝνων τμημÜτων και απευθýνεται μüνο στη Διοßκηση και στον Πρüεδρο του Συλλüγου.

3. ¼λοι οι εκπαιδευüμενοι ποδοσφαιριστÝς οφεßλουν τον απαραßτητο σεβασμü προς την ΤεχνικÞ ΕπιτροπÞ, τη Διοßκηση και τα μÝλη του Δ.Σ, τους προπονητÝς, τους συμπαßκτες τους και τους φιλÜθλους.

4. ¼λοι οι εκπαιδευüμενοι ποδοσφαιριστÝς, πρÝπει να διÝπονται απü σταθερÝς ηθικÝς αρχÝς και να αντιτßθενται στα φαινüμενα της βßας, του χουλιγκανισμοý, της επιθετικüτητας και της χρÞσης απαγορευμÝνων ουσιþν.

5. Οι προπονητÝς οφεßλουν να εßναι αφοσιωμÝνοι μüνο στο εκπαιδευτικü και παιδαγωγικü τους Ýργο και να τηροýν και να υλοποιοýν πιστÜ τις διατÜξεις του κανονισμοý, üπως προβλÝπονται στα παρακÜτω Üρθρα. Η οποιαδÞποτε επαφÞ για διÜφορα θÝματα με γονεßς Þ Üλλους φορεßς θα εßναι επιτρεπτÞ μüνο κατüπιν αδεßας και συνεννοÞσεως με τους υπευθýνους της ομÜδας.

6. Οι γονεßς οφεßλουν να στηρßξουν την üλη προσπÜθεια της Ακαδημßας προς üφελος των παιδιþν τους ακολουθþντας πιστÜ και αυστηρÜ τις αρχÝς που διÝπει ο κανονισμüς και η νÝα φιλοσοφßα διοßκησης και οργÜνωσης.

7. Η ενημÝρωση των δημοσιογρÜφων θα γßνεται απü τον εκπρüσωπο Þ τους υπευθýνους της ομÜδας σε τακτÜ χρονικÜ διαστÞματα και απü το επßσημο site της ομÜδας.

Β. ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

Β1. ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ

1. ΣΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Οι ποδοσφαιριστÝς υποχρεοýνται :

1. Να συμμετÝχουν σε üλες τις προπονÞσεις σýμφωνα με το πρüγραμμα που καταρτßζει ο προπονητÞς τους και να λαμβÜνουν μÝρος σε οποιοδÞποτε φιλικü Þ επßσημο αγþνα κληθοýν απü τον προπονητÞ, καθþς να συμμετÝχουν σε üλες τις εκδηλþσεις της ομÜδας.

2. Να υπακοýουν και να ανταποκρßνονται με διÜθεση μüνο στις οδηγßες των υπευθýνων προπονητþν κατÜ τη διÜρκεια των προπονÞσεων και αγþνων.

3. Να προσÝρχονται στις προγραμματισμÝνες Þ Ýκτακτες προπονÞσεις 15´πριν την καθορισθεßσα þρα.

4. Η προσÝλευση στους αγþνες για τις αγωνιστικÝς ομÜδες θα εßναι 1 þρα και 15 λεπτÜ πριν την Ýναρξη του αγþνα. Στις μικρüτερα ηλικιακÜ τμÞματα θα καθορßζεται ανÜλογα της περßπτωσης απü τους προπονητÝς.

5. Η εμφÜνισÞ τους στις προπονÞσεις και στους αγþνες πρÝπει να εßναι η ενδεδειγμÝνη και ομοιüμορφη σýμφωνα με το αθλητικü υλικü που Ýχει ορισθεß (εμφÜνιση ομÜδας, ποδοσφαιρικÜ παποýτσια, κÜλτσες, επικαλαμßδες κλπ.).

6. Να φροντßζουν να διατηροýν καθαροýς τους χþρους üπου προπονοýνται και αγωνßζονται και να προσÝχουν το αθλητικü υλικü της ομÜδας και τον προσωπικü τους ιματισμü. Σεβασμüς στον υπεýθυνο υλικοý και φροντιστÞ της ομÜδας.

7. ΜετÜ το τÝλος της προπüνησης οι ποδοσφαιριστÝς σε συνεργασßα με τον προπονητÞ τους συγκεντρþνουν και τακτοποιοýν το προπονητικü υλικü που χρησιμοποßησαν.

8. ¶δεια για να μην προπονηθεß μπορεß να δþσει μüνο ο προπονητÞς του και εφüσον υπÜρχει σοβαρüς λüγος.

9. Σε περßπτωση προγραμματισμÝνης απουσßας του απü τις προπονÞσεις Þ τον αγþνα οφεßλει να ενημερþσει την ομÜδα και τον προπονητÞ του γραπτþς με υπογραφÞ του κηδεμüνα για τους λüγους της απουσßας του, ενþ σε Ýκτακτη απουσßα του η ενημÝρωση να γßνεται προφορικþς üσο το δυνατüν πιο Ýγκαιρα.

10. Σε περßπτωση ασθÝνειας Þ τραυματισμοý να ενημερþνουν αμÝσως τον προπονητÞ τους και να ακολουθοýν τη θεραπεßα που θα υποδεßξει ο ιατρüς Þ ο φυσιοθεραπευτÞς

11. Η στÜση και η συμπεριφορÜ του ποδοσφαιριστÞ τüσο στον αγωνιστικü χþρο üσο και Ýξω αγωνιστικÜ πρÝπει να εßναι υποδειγματικÞ. Να συμπεριφÝρεται κüσμια σε προπονητÞ, συμπαßκτες, διαιτητÝς, αντιπÜλους και φιλÜθλους.

12. Απαγορεýεται η προπüνηση απü προπονητÝς εκτüς του Συλλüγου Þ η συμμετοχÞ σε Camp εσωτερικοý Þ εξωτερικοý. Για οποιαδÞποτε επιπλÝον αθλητικÞ δραστηριüτητα εßναι υποχρεωμÝνοι οι ποδοσφαιριστÝς και οι γονεßς να ενημερþσουν πρþτα τον προπονητÞ τους και τους υπευθýνους της Ακαδημßας.

Β2. ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ - ΤΟΥΡΝΟΥΑ

1. Οι ποδοσφαιριστÝς πρþτοι με τη συμπεριφορÜ τους θα πρÝπει να δßνουν αξßα στο Ýμβλημα, στην ιστορßα του συλλüγου και στη φιλοσοφßα της Ακαδημßας

2. Οι εκπαιδευüμενοι ποδοσφαιριστÝς εßναι υποχρεωμÝνοι να επιδεικνýουν αθλητικÞ και κüσμια συμπεριφορÜ μÝσα και Ýξω απü τους αγωνιστικοýς χþρους.

3. Απαγορεýονται ρητþς οι διαμαρτυρßες, οι εκνευρισμοß, η ανταπüδοση χτυπημÜτων καθþς και κÜθε Üλλου εßδους σχüλια προς τους φιλÜθλους, διαιτητÝς, αντιπÜλους και συναδÝλφους πριν, κατÜ τη διÜρκεια των αγþνων και μετÜ τον αγþνα.

Β3. Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

1. Αφοσßωση στις αρχÝς της αγωνιστικÞς φιλοσοφßας παιχνιδιοý στις οποßες οι ποδοσφαιριστÝς εκπαιδεýονται.

2. Απαιτεßται η ανÜδειξη του ατομικοý τους ταλÝντου, üμως στα πλαßσια της λειτουργßας της ομÜδας.

3. ΘÝλουμε να εßμαστε νικητÝς, αλλÜ θα πρÝπει να διδασκüμαστε και απü την Þττα. Η τελικÞ νßκη θα πρÝπει να εßναι η μελλοντικÞ καταξßωση του ποδοσφαιριστÞ στην επαγγελματικÞ του σταδιοδρομßα.

4. Ο ποδοσφαιριστÞς πρÝπει να διδÜσκει με τις νßκες του, αλλÜ και να διδÜσκεται απü τις Þττες του.

5. Σεβασμüς στον υγιÞ συναγωνισμü (¶μιλλα και Fair Play καλÞ συμπεριφορÜ)

6. Σεβασμüς στο συμπαßκτη και στον αντßπαλο.

7. Σεβασμüς και αποδοχÞ στις αποφÜσεις των διαιτητþν.

8. Ο ποδοσφαιριστÞς οφεßλει να διαβÜζει το παιχνßδι με το δικü του βλÝμμα, αλλÜ και με το βλÝμμα του συμπαßκτη του και του αντιπÜλου του.

9. Οι ποδοσφαιριστÝς οφεßλουν να προστατÝψουν την ομÜδα απü τις επιπτþσεις που επιφÝρουν οι αδικαιολüγητες κßτρινες και κüκκινες κÜρτες, τα αβßαστα λÜθη, τα Üσκοπα φÜουλ και εν γÝνει η οποιαδÞποτε ανÜρμοστη συμπεριφορÜ.

Β4. ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ

1. Σεβασμüς στην ατομικüτητα του αθλητÞ και στην κουλτοýρα του. ¼μως η εξωτερικÞ εμφÜνιση θα πρÝπει να εßναι υποδειγματικÞ χωρßς εξεζητημÝνα κουρÝματα και οτιδÞποτε Üλλο που θα φθεßρει την εικüνα της ακαδημßας.

2. Καλü θα εßναι να αποφεýγονται τα τατουÜζ σε εμφανÞ μÝρη του σþματος.

3. Απαγορεýονται τα σκουλαρßκια με αθλητικÞ περιβολÞ και σε οποιαδÞποτε εκδÞλωση του συλλüγου.

4. Σε αποστολÝς και τουρνουÜ δεν επιτρÝπονται καπÝλα και σκοýφοι που δεν Ýχουν το Ýμβλημα του συλλüγου Þ της αθλητικÞς εταιρεßας που ντýνει την ομÜδα.

5. Απαγορεýεται η χρÞση αλκοολοýχων ποτþν, απαγορευμÝνων ουσιþν, καπνßσματος κλπ. επικßνδυνα για την υγεßα των ποδοσφαιριστþν.

Β5. ΚΙΝΗΤΑ SOCIAL- MEDIA

1. Δεν επιτρÝπεται η χρÞση κινητοý τηλεφþνου εντüς του προπονητικοý κÝντρου και στις αποστολÝς στην τραπεζαρßα και στις ομιλßες.

2. Απαγορεýεται η χρÞση τους μετÜ τις 21.30 για κÜτω των 15 ετþν και 00.30 για τους 16-18 ετþν.

3. Απαγορεýεται η χρÞση τους κατÜ τη διÜρκεια αποστολþν τουρνουÜ Þ αγþνων .

4. Οι εκπαιδευüμενοι ποδοσφαιριστÝς απαγορεýεται να κÜνουν δημüσιες δηλþσεις με αντικεßμενο την ομÜδα με τις οποßες ασκοýν κριτικÞ Þ κÜνουν σχüλια για το Ýργο της Διοßκησης, των προπονητþν, των συμπαικτþν καθþς και σχüλια που αφοροýν τους διαιτητÝς των αγþνων τους. ¸χουν βÝβαια δικαßωμα να εκφρÜζουν τη γνþμη και τα τυχüν παρÜπονÜ τους στους προπονητÝς Þ στους υπευθýνους των ομÜδων τους.

Β6. ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑΤΑ

1. ΟποιαδÞποτε παραβατικÞ συμπεριφορÜ και προσβολÞ του εμβλÞματος του συλλüγου που προσβÜλλει την ιστορßα του συλλüγου, το αγωνιστικü φßλαθλο πνεýμα, Fairplay κλπ.

2. ¶ρνηση χειραψßας σε συμπαßκτη και στον προπονητÞ, Þ βγÜζει την φανÝλα για να την πετÜξει, üταν αντικαθßσταται.

3. Εξýβριση, χειροδικßα, Üσεμνη χειρονομßα σε συμπαßκτη του, αντßπαλο, διαιτητÞ, φßλαθλο κλπ..

4. Πειθαρχικü παρÜπτωμα σε αποστολÞ ΕθνικÞς ομÜδας.

5. ΠαραβατικÞ συμπεριφορÜ οποιασδÞποτε σεξουαλικÞς υφÞς.

6. ΡατσιστικÞ συμπεριφορÜ, ναζιστικüς χαιρετισμüς.

7. Ποινικü αδßκημα (κλοπÞ κλπ.)

Β7. ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ

Οι συνÝπειες που θα επιβÜλλονται –ανÜλογα με το παρÜπτωμα – απü τον εκÜστοτε προπονητÞ, ΔιευθυντÞ, Τεχνικü υπεýθυνο και απü την Διοßκηση της ομÜδας στους εκπαιδευüμενους ποδοσφαιριστÝς εßναι οι εξÞς:

1. ΠροφορικÞ παρατÞρηση

2. ¸γγραφη επßπληξη

3. ΔιακοπÞ συμμετοχÞς στην προπüνηση

4. Αποκλεισμüς απü μßα Þ περισσüτερες προπονÞσεις

5. Αποκλεισμüς απü την αποστολÞ της ομÜδος

6. ΔιαγραφÞ απü τα μητρþα των ποδοσφαιριστþν του Συλλüγου

Γ. ΓΟΝΕΙΣ

Γ1. ΣΤΑΣΕΙΣ – ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ

1. Οι γονεßς Ýχουν υποχρÝωση να συνεργÜζονται με τους προπονητÝς και τη Διοßκηση της Ακαδημßας και ο ρüλος τους πρÝπει να εßναι συμβατüς σýμφωνα με τους κανüνες που διÝπουν τα ΤμÞματα Εκπαιδευüμενων Ποδοσφαιριστþν.

2. Οι γονεßς σε προκαθορισμÝνες συγκεντρþσεις (σε ημερομηνßες που θα προκαθορßζονται στη διÜρκεια του Ýτους) θα ενημερþνονται σε θÝματα που αφοροýν την πρüοδο των παιδιþν τους και σε θÝματα που αφοροýν τη συμβολÞ τους στην καλýτερη λειτουργικÞ οργÜνωση της ακαδημßας στο πλαßσιο της φιλοσοφßας που üλοι μας πρÝπει να ακολουθοýμε

3. Οι γονεßς σε ιδιαßτερες περιπτþσεις μποροýν να ενημερþνονται για θÝματα που αφοροýν την απüδοση, τη συμπεριφορÜ και την εξÝλιξη του παιδιοý τους μετÜ απü τηλεφωνικÞ αßτηση στη Διοßκηση της Ακαδημßας για να προκαθορισθεß το ραντεβοý της επικοινωνßας με τους υπευθýνους.

4. Επßσης η οποιαδÞποτε επαφÞ με τον προπονητÞ σε περßπτωση σοβαρüτερου θÝματος που τυχüν χρÞζει κÜποια επßλυση θα γßνεται μετÜ απü τηλεφωνικÞ αßτηση στη Διοßκηση της Ακαδημßας σε προκαθορισμÝνο ραντεβοý παρουσßα και του υπεýθυνου της Ακαδημßας (Γενικοý ΔιευθυντÞ Ακαδημßας και ΤεχνικÞς ΕπιτροπÞς)

5. Σε περßπτωση προπüνησης εκτüς προπονητικοý κÝντρου, η παρουσßα των γονÝων θα εßναι εφικτÞ μüνο κατÜ την Üφιξη και την αναχþρηση των αθλητþν χωρßς δυνατüτητες παρακολοýθησης της προπüνησης.

6. Θα προβλεφθεß και δυνατüτητα και στους γονεßς μετÜ απü ενημÝρωση να παρακολουθÞσουν και προπονητικÝς – αγωνιστικÝς εκδηλþσεις σε καθορισμÝνο χρüνο που θα αποφασßζεται απü τους υπευθýνους της ακαδημßας.

7. Σε τουρνουÜ καλü εßναι να αποφεýγεται η διαμονÞ στο ßδιο ξενοδοχεßο με την ομÜδα, εÜν υπÜρχει δυνατüτητα. ΕÜν üχι, θα πρÝπει η παρουσßα να εßναι διακριτικÞ και η επαφÞ με τα παιδιÜ θα εßναι σε προκαθορισμÝνο απü τους προπονητÝς χρüνο και χþρο με βÜση το πρüγραμμα των αγþνων.

8. ΚατÜ τη διÜρκεια των αγþνων η συμπεριφορÜ των γονÝων θα πρÝπει να εßναι κüσμια και να μην προκαλοýν με αρνητικÝς κρßσεις και επικρßσεις, καθþς να μην δßνουν τεχνικÝς οδηγßες προς τους ποδοσφαιριστÝς και να μην παρεμβαßνουν στο Ýργο του εκÜστοτε προπονητÞ. Οι προπονητÝς μüνο θα εßναι υπεýθυνοι γι’ αυτü.

9. ΟποιαδÞποτε παραβατικÞ συμπεριφορÜ που θα προσβÜλει την ιστορßα και το Ýμβλημα της ομÜδας αλλÜ και τις αρχÝς της φιλοσοφßας της ακαδημßας θα λαμβÜνεται σοβαρÜ υπüψη.

10. Θα πρÝπει να σεβüμαστε τις βασικÝς αρχÝς της φιλοσοφßα μας «¶μιλλα, Εκπαßδευση, Κουλτοýρα» που θÝλουμε να δþσουμε σαν Ακαδημßα. ΠρÝπει να καταλÜβουμε üτι üλοι μας πρÝπει να εßμαστε το παρÜδειγμα προς μßμηση προς üλους.

11. Απαγορεýονται οι επαφÝς με Üλλες ομÜδες Þ μÜνατζερ χωρßς την επßσημη ενημÝρωση και Ýγκριση απü την ΟμÜδα. Σε περßπτωση επßσημης πρüτασης απü Üλλη ομÜδα η Διοßκηση και ο Πρüεδρος εßναι υπεýθυνοι γι’ αυτü.

12. Δεν επιτρÝπεται η συμμετοχÞ των εκπαιδευüμενων παικτþν σε διÜφορα Camp Þ σε διÜφορα δοκιμαστικÜ στο εσωτερικü Þ εξωτερικü Üλλων ομÜδων χωρßς την προηγοýμενη ενημÝρωσÞ μας.

13. Οι γονεßς οφεßλουν να στηρßξουν την üλη προσπÜθεια της Ακαδημßας προς üφελος των παιδιþν τους και της ομÜδας

14. Οι γονεßς θα πρÝπει να εßναι συνεπεßς σε üλες τους τις οικονομικÝς υποχρεþσεις προς την ακαδημßα.

15. Η μετÜβαση των αθλητþν σε αγþνες εκτüς Λευκωσßας θα γßνετε πÜντοτε με λεωφορεßο. Το κüστος του λεωφορεßου επιβαρýνει τους αθλητÝς και γονεßς και üχι το σωματεßο.

Γ2. ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ

1. Η παρουσßα γονÝων και κηδεμüνων στους χþρους προπüνησης και αγþνων δεν πρÝπει να δημιουργεß παρενÝργειες στο Ýργο των παικτþν και των προπονητþν. ΕÜν συμβεß αυτü αποβÜλλονται απü τον περιβÜλλοντα χþρο.

2. Στους γονεßς που παρεμβαßνουν στο Ýργο των προπονητþν και δημιουργοýν πρüβλημα στην εýρυθμη λειτουργßα του τμÞματος, καθþς σε περßπτωση αγενοýς συμπεριφορÜς του κηδεμüνα προς τον προπονητÞ Þ τη Διοßκηση εφαρμüζονται ανÜλογες κυρþσεις μετÜ απü απüφαση της Διοßκησης.

Δ. ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Δ1. ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ

1. Οι προπονητÝς της Ακαδημßας πρÝπει να ακολουθοýν πιστÜ το πρüγραμμα εκπαßδευσης που Ýχει προκαθορισθεß.

2. Θα πρÝπει να δßνουν τον καλýτερο εαυτü στην λεπτομερÞ εκπαßδευση των παικτþν δßνοντας μεγÜλη Ýμφαση και στον παιδαγωγικü τους ρüλο. ΠρÝπει να καταλÜβουν üτι ασχολοýνται με παιδιÜ, τα οποßα συνεχþς εκπαιδεýονται και εξελßσσονται και üτι «τα παιδιÜ δεν εßναι μικροß ενÞλικες».

3. Οι προπονητÝς οφεßλουν να σÝβονται την προσωπικüτητα των ποδοσφαιριστþν, χωρßς üμως αυτü να αποβαßνει εις βÜρος της πειθαρχßας του τμÞματος.

4. Οι προπονητÝς πρÝπει να εßναι το υπüδειγμα για üλους και θα πρÝπει να εμπνÝουν σεβασμü.

5. Να διακατÝχονται απü πνεýμα συνεργασßας και σεβασμοý με τους συναδÝλφους τους και να εßναι Ýτοιμοι για οποιαδÞποτε βοÞθεια χρειασθεß.

6. Οι προπονητÝς οφεßλουν να βρßσκονται στον χþρο προπüνησης πριν την προκαθορισμÝνη þρα για τον προγραμματισμü και την οργÜνωση της προπüνησης και για επßλυση τυχüν θεμÜτων που μπορεß να προκýψουν.

7. Οι προπονητÝς πρÝπει να σχεδιÜζουν και να καταγρÜφουν απü πριν την προπüνησÞ τους και να την καταθÝτουν προς ανÜλυση, επεξÞγηση και τυχüν επεξεργασßα απü την ΤεχνικÞ ΕπιτροπÞ. Στο τÝλος της προπüνησης θα γßνεται η τελικÞ ποιοτικÞ αξιολüγηση της προπüνησης με πιθανÝς προτÜσεις για βελτßωση ατομικÞ Þ ομαδικÞ των παικτþν.

8. Το ßδιο θα γßνεται και για τον αγþνα. Θα υπÜρξει ενιαßο πρüγραμμα καταγραφÞς και ανÜλυσης üλων των δεδομÝνων για την απüδοση των παικτþν σε ατομικü και ομαδικü επßπεδο.

9. Σε τακτÜ χρονικÜ διαστÞματα οφεßλουν να δßνουν τις αξιολογÞσεις και προτÜσεις για την ποιοτικÞ βελτßωση των ποδοσφαιριστþν.

10. Οι προπονητÝς οφεßλουν την þρα της προπüνησης να ασχολοýνται μüνο με αυτÞν και με τßποτε Üλλο.

11. Εßναι υποχρεωμÝνοι να απενεργοποιοýν το κινητü τους σε þρες προπüνησης Þ αγþνων.

12. Οι προπονητÝς εßναι υποχρεωμÝνοι σε κÜθε καθορισμÝνη προπüνηση, αγþνα Þ αποστολÞ να εßναι ενδεδυμÝνοι με τον ιματισμü του συλλüγου που Ýχει καθορισθεß.

13. Επßσης η εμφÜνιση των προπονητþν και η συμπεριφορÜ τους σε προπονÞσεις, αγþνες, τουρνουÜ και εκδηλþσεις θα πρÝπει να εßναι ανÜλογη της φιλοσοφßας της Ακαδημßας με στüχο την üσο δυνατÞ καλýτερη εικüνα προς τα Ýξω και να εισπρÜττουν μüνο θετικÜ σχüλια.

14. ΘÝματα που αφοροýν το τμÞμα και συζητιοýνται μÝσα σ' αυτü, θα πρÝπει να μη διαδßδονται εκτüς της ομÜδας.

15. Η οποιαδÞποτε επαφÞ του προπονητÞ με τον γονÝα σε περßπτωση σοβαρüτερου θÝματος που τυχüν χρÞζει κÜποια επßλυση θα γßνεται μετÜ απü τηλεφωνικÞ αßτηση στη γραμματεßα της ακαδημßας σε προκαθορισμÝνο ραντεβοý παρουσßα και του υπεýθυνου της Ακαδημßας (Γενικοý και Τεχνικοý ΔιευθυντÞ)

16. Η οποιαδÞποτε επικοινωνßα για διÜφορα θÝματα με γονεßς, δημοσιογρÜφους Þ Üλλους φορεßς θα εßναι επιτρεπτÞ μüνο κατüπιν αδεßας και συνεννοÞσεως με τους υπευθýνους της ομÜδας και πÜντα διακριτικÞ προς üφελος της φιλοσοφßας και των αρχþν της Ακαδημßας.

Ε. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ε1. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ

Θα καθιερωθοýν κÜποιες συναντÞσεις με τους γονεßς των παιδιþν σε ατομικü και ομαδικü επßπεδο, üπου θα ενημερþνονται για την πρüοδο των παιδιþν και για διÜφορα τρÝχοντα θÝματα που τους αφοροýν. Η ενημÝρωση θα γßνεται απü τον Γενικü Þ απü τον Τεχνικü διευθυντÞ και απü τους ßδιους προπονητÝς κατüπιν προγραμματισμÝνης συνÜντησης που θα γßνεται μÝσω της Γραμματεßας.

Ε2. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ : Ο Γενικüς ΔιευθυντÞς και η ΤεχνικÞ ΕπιτροπÞ σε συνεργασßα εßναι υποχρεωμÝνοι να ενημερþνουν τη Διοßκηση του Συλλüγου για την πορεßα της Ακαδημßας και για οποιαδÞποτε Üλλα θÝματα που θα χρειÜζονται επßλυση Þ για θÝματα μελλοντικοý σχεδιασμοý.

Ο Πρüεδρος                                                                    ¸φορος Ακαδημιþν

ΛουκÞς Αρχοντßδης                                                       Νßκος Ιωαννßδης

NEXT MATCH
PREVIOUS MATCH
  Anagennisi Deryneias 3-0  THOI Lakatamia
LEAGUE TABLE
 
01.
  Olympiakos Lefkosias
54
02.
  Ethnikos Axnas
50
03.
  Aris Lemesou
47
04.
  Othellos Athienou
44
05.
  Anagennisi Deryneias
35
06.
  AgiaNapa
32
07.
  Karmiotissa
31
08.
  ASIL Lisis
30
09.
  Akritas Chlorakas
29
10.
  Onisillos Sotiras
28
11.
  AEZ
28
12.
  THOI Lakatamia
26
13.
  Omonoia Aradippou
26
14.
  PAEEK
21
15.
  MEAP
17
16.
  Digenis Oroklinis
14
SPONSORS