English   ΕλληνικÜ    
VIDEO
Play Video ¶óóïò ç ðñþôç ìáò ìåôáãñáöÞ
Play Video Ëýóáìå ôï ïîý ðñüâëçìá ôïõ ôåñìáôïöýëáêá
Play Video ÁÍÁÃÅÍÍÇÓÇ-ÈÏÉ
INTERVIEWS
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Ðïëý êáëÞ åìöÜíéóç êáé áéóéïäïîßá ãéá ôï ìÝëëïí

Ðïëý êáëÞ åìöÜíéóç êáé áéóéïäïîßá ãéá ôï ìÝëëïí

Με την καρδιÜ της ομÜδας στο κÝντρο της με Φοινßρη και ΑριστοδÞμου να κÜνει το καλýτερο της φετινü παιχνßδι και σε πολý καλÞ μÝρη τους Χατζηπαντελßδη, ΝÜντο αλλÜ και üλη την αμυντικÞ γραμμÞ, η ομÜδα μας εßχε το Ýλεγχο στη μεγαλýτερη διÜρκεια του παιχνιδιοý, παßζοντας εξαιρετικÜ σε Ýνα τÝλειο αγωνιστικü χþρο και απü καθαρÞ ατυχßα δεν κατÜφερε να πετýχει την ανατροπÞ. Η ΕΝΑΔ εßχε την τýχη στην πρþτη φÜση που Ýκανε με Ýνα πλÜγιο φÜουλ, αφοý η μπÜλα Üλλαξε πορεßα απü κüντρα, να σκορÜρει και μετÜ απü το σοκ του γκολ να χÜσει ακüμα μια καλÞ ευκαιρßα. Η ομÜδα μας, που ακüμα και στο 0-0 εßχε αναγκÜσει τον αντßπαλο τερματοφýλακα σε δυο πολý καλÝς επεμβÜσεις, μετÜ το γκολ που δÝχθηκε ανÝβασε την πßεση και Üλλο και Ýχασε ανεπανÜληπτο τετ α τετ με τον ΜικÝλη που δεν πλÜσαρε με επιτυχßα και στη συνÝχεια της φÜσης ο ΝÜντο απÝτυχε προ κενÞς εστßας να τελειþσει τη φÜση. Ο Παναγιþτου βρÞκε με φοβερü σουτ - φÜουλ τη συμβολÞ των δοκαριþν και ο Χατζηπαντελßδης ανÜγκασε τον τερματοφýλακα της ΕΝΑΔ σε απüκρουση στο παραθυρÜκι της εστßας του. Στο δεýτερο ημßχρονο ο ρυθμüς μας Þταν ακüμα πιο Ýντονος, üμως αναδεßξαμε τον τερματοφýλακα της ΕΝΑΔ σε κορυφαßο παßκτη του αγþνα, αφοý μας σταμÜτησε σε περισσüτερες απü 5 φÜσεις για γκολ. ΤελικÜ η ισοφÜριση Þρθε απü πÝναλτι που κÝρδισε ο ΜÜρης, üταν σε τελικÞ πÜσα που επιχεßρησε, αντßπαλος αναγκÜστηκε να σταματÞσει την μπÜλα με το χÝρι. Το πÝναλτι εκτÝλεσε ο Χατζηπαντελßδης εýστοχα. ΜετÜ την ισοφÜριση το παιχνßδι Üνοιξε και οι δýο ομÜδες εßχαν μεγÜλες ευκαιρßες, δυο για την ΕΝΑΔ και τÝσσερις για το Θ.Ο.Ι. ενþ ο διαιτητÞς, που Þταν πολý καλüς, θα μποροýσε να δþσει και δεýτερο πÝναλτι για την ομÜδα μας σε ανατροπÞ του ΚαπαρτÞ.

Ντεμποýτο για τον νεαρü τερματοφýλακÜ μας Victor Drenea, που πÞρε φανÝλα βασικοý μετÜ απü δυο χρüνια και εßχε πολý θετικÞ εμφÜνιση.

Πρþτη φορÜ ξεκßνησε ο νεαρüς Μοýζουρος απü την αρχÞ, δßνοντας μεγÜλη ζωντÜνια και ενÝργεια στην ομÜδα μας, παρ´ üλο που δεν κατÜφερε να σκορÜρει σε δυο πολý καλÝς ευκαιρßες που εßχε.

Πολý βοÞθεια εßχε αυτÞ την φορÜ η ομÜδα απü τις αλλαγÝς ΜÜρη και ΚαπαρτÞ στο 65. Ντεμποýτο επßσης σαν αλλαγÞ στο 75 του 18χρονου Παπασωφρονßου, ο οποßος μÜλιστα σε μια του ατομικÞ ενÝργεια λßγο Ýλειψε να δημιουργÞσει Ýνα ακüμα γκολ για την ομÜδα μας.

ΠÜρα πολý καλÞ η κυκλοφορßα και τα τρεξßματα της ομÜδας μας.

Ευχαριστοýμε την ΕΝΑΔ για την φιλοξενßα της.

NEXT MATCH
PREVIOUS MATCH
  Anagennisi Deryneias 3-0  THOI Lakatamia
LEAGUE TABLE
 
01.
  Olympiakos Lefkosias
54
02.
  Ethnikos Axnas
50
03.
  Aris Lemesou
47
04.
  Othellos Athienou
44
05.
  Anagennisi Deryneias
35
06.
  AgiaNapa
32
07.
  Karmiotissa
31
08.
  ASIL Lisis
30
09.
  Akritas Chlorakas
29
10.
  Onisillos Sotiras
28
11.
  AEZ
28
12.
  THOI Lakatamia
26
13.
  Omonoia Aradippou
26
14.
  PAEEK
21
15.
  MEAP
17
16.
  Digenis Oroklinis
14
SPONSORS