English   ΕλληνικÜ    
VIDEO
Play Video ¶óóïò ç ðñþôç ìáò ìåôáãñáöÞ
Play Video Ëýóáìå ôï ïîý ðñüâëçìá ôïõ ôåñìáôïöýëáêá
Play Video ÁÍÁÃÅÍÍÇÓÇ-ÈÏÉ
INTERVIEWS
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

ÊáëÞ ç ïìÜäá ç ïõóßá óôïí Ïëõìðéáêü

ÊáëÞ ç ïìÜäá ç ïõóßá óôïí Ïëõìðéáêü

Μπορεß το παιχνßδι να Þταν πολý ωραßο για τους θεατÝς, αλλÜ για τους φιλÜθλους του Θ.Ο.Ι. ακüμα μια φορÜ η ßδια γεýση, με την ομÜδα να παßζει καλÜ αλλÜ να κÜνει δþρο γκολ στον αντßπαλο και να χÜνει ευκαιρßες που δεν χÜνονται. Εßναι προβλÞματα λεπτομερειþν, που θα διορθωθοýν εýκολα το καλοκαßρι και θα μποροýμε τüτε να δοýμε με περισσüτερες πιθανüτητες θετικÜ αποτελÝσματα σε ντÝρμπι.

Για την ιστορßα του παιχνιδιοý ο Ολυμπιακüς μπÞκε με περισσüτερη αυτοπεποßθηση στο παιχνßδι, πßεσε και στην πρþτη ουσιαστικÜ απειλητικÞ φÜση σκüραρε. Απü εκεß και πÝρα η ομÜδα μας ανÝβηκε, πÞρε την κατοχÞ και Ýχασε τρεις κλασικÝς ευκαιρßες, Ýχοντας και Ýνα δοκÜρι με τον ΣωτÞρογλου, ενþ ο αντßπαλος εßχε προûποθÝσεις για γκολ απü πλαγιοκοπÞσεις που ανακüπηκαν την τελευταßα στιγμÞ απü τους τρομερÜ καλοýς ΘεοφÜνους και ΚαστÜνα. Το δεýτερο ημßχρονο ξεκßνησε üπως τελεßωσε το πρþτο, με την ομÜδα μας να Ýχει κατοχÞ και να πιÝζει με τα πολλÜ τρεξßματα της τον αντßπαλο, να χÜνει μια πολý καλÞ ευκαιρßα με τον ΝÜντο, ενþ και ο αντßπαλος εßχε Ýνα σουτ απü πολý κοντÜ Ýξω . Ενþ το παιχνßδι φαινüταν üτι θα εξελιχθεß σε μεγÜλη μÜχη, στο 66 μια τραγελαφικÞ ασυνεννοησßα Ýδωσε την ευκαιρßα στον αντßπαλο επιθετικü να σκορÜρει χωρßς καμιÜ προσπÜθεια. Εκεß δυστυχþς φÜνηκε üτι θÝλουμε πολý δουλειÜ για να γßνουμε μεγÜλη ομÜδα, αφοý οι περισσüτεροι παßκτες Ýπεσαν ψυχολογικÜ και θεþρησαν üτι το παιχνßδι τελεßωσε, κÜνοντας μÜλιστα και Üλλα λÜθη απü την απογοÞτευση του γκολ που δεχθÞκαμε και σε Ýνα απü αυτÜ ο Ολυμπιακüς σκüραρε και τρßτο γκολ, για να δεßξει üτι υπÜρχουν μεγÜλες ομÜδες στην κατηγορßα, που ξÝρουν να κερδßζουν üπως και να παßζουν.

Σε ατομικü επßπεδο μπορεß να δοθοýν συγχαρητÞρια σε πολλοýς παßκτες μας, üμως üταν δεν σκορÜρεις κα δÝχεσαι τρßα γκολ στην Ýδρα σου, το καλýτερο εßναι να δßνεις συγχαρητÞρια στον αντßπαλο.

Αξßζει να σημειωθεß üτι για πρþτη φορÜ, εδþ και αρκετÜ χρüνια, λειτοýργησαν και οι δυο κερκßδες του σταδßου, υπÞρξε μεγÜλη προσÝλευση φιλÜθλων και στις δυο κερκßδες και η προσÝλευση του κüσμου, üπως και η αποχþρησÞ του δεν δημιοýργησε κανÝνα πρüβλημα. ΠÝραν των φιλÜθλων των δυο ομÜδων, Ýντονη Þταν η παρουσßα ανθρþπων του ποδοσφαßρου, παραγüντων Σωματεßων, προπονητþν και ποδοσφαιριστþν. Η παρουσßα του κüσμου, Þταν για μας η δικαßωση üσον αφορÜ την επιλογÞ της ΠαρασκευÞς ως μÝρα διεξαγωγÞς των εντüς Ýδρας αγþνων μας.

ΤÝλος, θÝλουμε να εκφρÜσουμε τις ευχαριστßες προς τον κüσμο του ΘΟΙ που σιγÜ σιγÜ Üρχισε να επιστρÝφει στο γÞπεδο και να κÜνει αισθητÞ την παρουσßα του.

NEXT MATCH
PREVIOUS MATCH
  Anagennisi Deryneias 3-0  THOI Lakatamia
LEAGUE TABLE
 
01.
  Olympiakos Lefkosias
54
02.
  Ethnikos Axnas
50
03.
  Aris Lemesou
47
04.
  Othellos Athienou
44
05.
  Anagennisi Deryneias
35
06.
  AgiaNapa
32
07.
  Karmiotissa
31
08.
  ASIL Lisis
30
09.
  Akritas Chlorakas
29
10.
  Onisillos Sotiras
28
11.
  AEZ
28
12.
  THOI Lakatamia
26
13.
  Omonoia Aradippou
26
14.
  PAEEK
21
15.
  MEAP
17
16.
  Digenis Oroklinis
14
SPONSORS