English   ΕλληνικÜ    
VIDEO
Play Video ¶óóïò ç ðñþôç ìáò ìåôáãñáöÞ
Play Video Ëýóáìå ôï ïîý ðñüâëçìá ôïõ ôåñìáôïöýëáêá
Play Video ÁÍÁÃÅÍÍÇÓÇ-ÈÏÉ
INTERVIEWS
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

ÊáëÞ åìöÜíéóç êáé íßêç. Áîéïëüãçóç äõíáìéêïý êáé ìïíôÜñéóìá ãéá … ôïõ ÷ñüíïõ

ÊáëÞ åìöÜíéóç êáé íßêç. Áîéïëüãçóç äõíáìéêïý êáé ìïíôÜñéóìá ãéá … ôïõ ÷ñüíïõ

Με μια καλÞ εμφÜνιση ( üχι απü τις καλýτερÝς), η ομÜδα μας κατÜφερε να κερδßσει Ýνα ισÜξιο αντßπαλο στην Ýδρα του και παρÜλληλα να αξιολογÞσει καλýτερα κÜποια απü τα παιδιÜ που δεν Ýχουν πολý χρüνο συμμετοχÞς.

Το πρþτο ημßχρονο εßχε μεν εναλλασσüμενη κατοχÞ, αλλÜ στατιστικÜ εßχαμε μüνο εμεßς κλασικÝς ευκαιρßες για να ανοßξουμε το σκορ σε ανεπανÜληπτα τετ - α - τετ των ΚαπαρτÞ και Nando καθþς και σε δυο προσωπικÝς ενÝργειες του ΛαÀφη, που üλες σταμÜτησαν στον αντßπαλο τερματοφýλακα. Στο δεýτερο ημßχρονο μπÞκαμε καλýτερα και η κατοχÞ μας Þταν μεγαλýτερη, οδηγþντας τελικÜ σε Ýνα πολý ωραßο γκολ απü ομαδικÞ ενÝργεια. Η πßεση της εξÝδρας οδÞγησε τον διαιτητÞ να σφυρßξει Ýνα πολý αυστηρü πÝναλτι, σε χÝρι του ΜικÝλη και αφοý η μπÜλα εßχε αναπηδÞσει στο Ýδαφος και Ýφευγε εκτüς περιοχÞς, χωρßς κανÝνα αντßπαλο κοντÜ και η Ομüνοια ισοφÜρισε Üμεσα. Αυτü ßσως Þταν και το σημεßο που τελικÜ Ýκρινε το παιχνßδι, γιατß ο αντßπαλος ανÝβηκε μÝτρα για να πετýχει την ολικÞ ανατροπÞ και βρÞκαμε κενοýς χþρους σε αντεπιθÝσεις να σκορÜρουμε ακüμα δυο γκολ, ενþ ουσιαστικÜ δεν εßχαμε πßεση εκτüς απü τα στημÝνα, στα οποßα η αμυντικÞ γραμμÞ αντÝδρασε πολý σωστÜ. Στο τελευταßο λεπτü και μετÜ απü αμυντικü λÜθος, βρÝθηκε ο ΠαναγÞ μüνος απÝναντι στο τερματοφýλακÜ μας κÜνοντας το 2-3.

Η απουσßα των Χατζηπαντελßδη και Φοινßρη Þταν μεν αισθητÞ αλλÜ ο ΜικÝλης και ο Diallo Þταν αρκετÜ καλοß και βοÞθησαν να μην χÜσει η ομÜδα την ομοιογÝνειÜ της.

ΣημαντικÞ προσθÞκη του Diallo ενüς χαφ που εκτüς απü την δημιουργßα, δεßχνει να Ýχει και αποτελεσματικüτητα σκορÜροντας δυο γκολ.

Πολý δýναμη δßνει επιθετικÜ η Üνοδος στα χαφ του ΛαÀφη που üταν θα Ýχει καλýτερη φυσικÞ κατÜσταση θα εßναι πÜρα πολý σημαντικüς παßκτης για την ομÜδα.

Πολý καλÞ εμφÜνιση απü τους Nando, ΣωτÞρογλου και ΚαπαρτÞ ενþ γενικÜ üλοι εφÜρμοσαν το πλÜνο ελÝγχοντας το ρυθμü του αγþνα και αποκλεßοντας τα ατοý του αντιπÜλου σχεδüν σε üλο το παιχνßδι.

Ο αντßπαλος γεμÜτος με πλοýσιο νεανικü ταλÝντο δεν εßχε τις πολλÝς φÜσεις, αλλÜ Ýχει σßγουρα καλü υλικü για να κτßσει για την επüμενη χρονιÜ, κÜτι που επιδιþκουμε και εμεßς σαν ομÜδα, αξιολογþντας üλο το δυναμικü μας στα τελευταßα παιχνßδια.

NEXT MATCH
PREVIOUS MATCH
  Anagennisi Deryneias 3-0  THOI Lakatamia
LEAGUE TABLE
 
01.
  Olympiakos Lefkosias
54
02.
  Ethnikos Axnas
50
03.
  Aris Lemesou
47
04.
  Othellos Athienou
44
05.
  Anagennisi Deryneias
35
06.
  AgiaNapa
32
07.
  Karmiotissa
31
08.
  ASIL Lisis
30
09.
  Akritas Chlorakas
29
10.
  Onisillos Sotiras
28
11.
  AEZ
28
12.
  THOI Lakatamia
26
13.
  Omonoia Aradippou
26
14.
  PAEEK
21
15.
  MEAP
17
16.
  Digenis Oroklinis
14
SPONSORS