English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Pole Position - Μεγάλο παιχνίδι σπουδαίο αποτέλεσμα

Pole Position - Μεγάλο παιχνίδι σπουδαίο αποτέλεσμα

Το DNA του πρωταθλητή φαίνεται ότι έχει αρχίσει να εκδηλώνεται στην ομάδα μας, όπως φαίνεται από τις τελευταίες εμφανίσεις και κυρίως από το γεγονός ότι παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει ανεξάρτητα της υπερπροσπάθειας των αντιπάλων μας σε κάθε παιχνίδι.

Το Θ.Ο.Ι. είχε ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο όπου κυριάρχησε και εκτός του γκολ είχε δυο δοκάρια, ευκαιρίες και πολλές πολύ καλές προϋποθέσεις για να αυξήσει το σκορ. Το γκολ σημείωσε ο Δημήτρης Μάρης στο 25'. Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με μια ανεπανάληπτη ευκαιρία που έχασε ο Πάνος Δημητρίου πλασάροντας έξω εντελώς μόνος από το πέναλτι. Στη συνέχεια η ομάδα μας οπισθοχώρησε προτιμώντας να διασφαλίσει τη νίκη, αφού άρχισαν να φαίνονται οι ελλείψεις προπονήσεων βασικών παικτών. Η ΠΑΕΕΚ είχε 3 καλές στιγμές αλλά η αστοχία των παικτών της και η ικανότητα του τερματοφύλακά μας δεν επέτρεψαν την αλλαγή στο σκορ, ενώ θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το ματς με λίγη προσοχή στις αντεπιθέσεις που κάναμε, ιδιαίτερα στην τελευταία, όπου βρέθηκε μόνος ο Γιάννος Ιωάννου και δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει σωστά την προσπάθειά του.

Πόλυ σημαντική νίκη, η οποία θα δώσει τη δυνατότητα να προσφέρουν από θέση ισχύος οι μεταγραφές μας και επίσης να νιώσουν οι αντίπαλοι την πίεση του μοιραίου λάθους που είχαμε εμείς μέχρι τώρα.

Πολύ καλό το επίπεδο του αγώνα που ίσως πλησίασε το επίπεδο καλών παιχνιδιών της Β΄ κατηγορίας. Ο σημερινός αντίπαλος είναι η πιο γρήγορή ομάδα που αντιμετωπίσαμε και με λίγη εμπειρία τα επόμενα χρόνια θα μπορέσει να είναι εξαιρετική ομάδα.

Από αύριο υπάρχει μόνο ο Φοίνικας στη σκέψη των παικτών και της προπονητικής ομάδας μας.

 

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ