English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Θ.Ο.Ι - Φοίνικας 2-0 Πολύ το κρύο αλλά άξιζε τον κόπο

Θ.Ο.Ι - Φοίνικας 2-0 Πολύ το κρύο αλλά άξιζε τον κόπο

Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι η ομάδα μας βρήκε ρυθμό και έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση, που έδωσε τρεις χρυσούς βαθμούς και την απαραίτητη ψυχολογία για να προετοιμαστούμε για το ντέρμπι με τον Χαλκάνορα.

Ο Φοίνικας προσπάθησε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα και στάθηκε αρκετά καλά, έχοντας και τη βοήθεια της τύχης, αφού η ομάδα μας είχε 3 δοκάρια με τους KresniqiΚαπαρτή και Δημοσθένους, ενώ ο Μάρης εκτός των 3 σουτ στα οποία αντέδρασε σωστά ο αντίπαλος τερματοφύλακας, είχε και ένα πλασέ έξω προ κενής εστίας. Στις ευκαιρίες μας πρέπει να αναφερθούν και δύο κεφαλιές από πολύ κοντά του Σωτήρογλου και άλλα δυο πλασέ του Καπαρτή που δεν βρήκαν στόχο. Το γεγονός ότι το ημίχρονο τελείωσε με 0-0 ήταν ένα σημείο που φυσιολογικά θα άγχωνε την ομάδα μας, αλλά η αυτοπεποίθηση από την εξαιρετική εικόνα βοήθησε να συνεχίσουμε και στο δεύτερο ημίχρονο ακόμα καλύτερα και να καθαρίσουμε το παιχνίδι στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά με Μάρη και Φιλανιώτη που σκόραραν μετά από πολύ ωραίες ομαδικές ενέργειες

Θετικό το ντεμπούτο του Σωτήρογλου αν και φάνηκε ότι θα χρειαστεί κάποιο χρόνο προσαρμογής, πολύ καλή η επανεμφάνιση του Μιχάλη Ιωάννου σε παιχνίδι από την αρχή μετά από σχεδόν 10 μήνες και αρκετά καλύτερος ο Kresniqi στην πρώτη του 90΄ εμφάνιση.

Επανήλθε σε υψηλά επίπεδα απόδοσης ο Καπαρτής και σταθερές αξίες οι έμπειροι Θεοφάνους, Αριστοδήμου, Δημοσθένους, Μάρης, Φιλανιώτης ενώ για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι έπεισε ο Ματθαίου ότι μπορεί να δώσει λύσεις στην πρώτη γραμμή. Ο τερματοφύλακάς μας δεν είχε ιδιαίτερη πίεση αλλά ήταν όπως συνήθως σταθερός. Από τις αλλαγές ο Κωνσταντίνου ήταν πολύ καλός αμυντικά έστω και σαν αριστερός μπακ ενώ οι νεαροί Ερωτοκρίτου και Παπασωφρονίου πήραν χρόνο συμμετοχής και εμπειρία της λειτουργίας της πρώτης ομάδας.

Μπορούμε να είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την τρίτη συνεχόμενη νίκη της ομάδας μας, αφού τα αποτελέσματα είναι το πιο σημαντικό κομμάτι σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος.

Φωτογραφικό Υλικό
ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ