English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Πολύ σημαντική νίκη σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο

Πολύ σημαντική νίκη σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο

Ακόμη και ο διατητής χόρεψε στους βάλτους.

Η πιο σημαντική νίκη μέχρι σήμερα ήρθε στην πιο δύσκολη έδρα και στο πιο δύσκολο γήπεδο.

Ακόμα και στη λάσπη η ομάδα μας έδειξε την ποιότητα που διαθέτει και κατάφερε να καθαρίσει το παιχνίδι παίζοντας πάρα πολύ καλά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Η μόνη διαφορά των δυο ημιχρόνων ήταν η αποτελεσματικότητά μας, που ενώ στο πρώτο ημίχρονο είχαμε στις 8 πολύ καλές στιγμές 3 γκολ, στο δεύτερο αν και βρεθήκαμε 5 φορές με τον αντίπαλο τερματοφύλακα εν τούτοις τον αναδείξαμε σε ήρωα του Χαλκάνορα, αφού δεν καταφέραμε να τον νικήσουμε ούτε μια φορά.

Το πρώτο γκολ ήρθε μετά από σέντρα ακριβείας του Μάρη και καταπληκτικό τελείωμα του Σωτήρογλου, το δεύτερο με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή του Αντωνίου και το τρίτο με εξαιρετική κεφαλιά του Δημοσθένους μετά από εκτέλεση φάουλ του Μάρη.

Εκτός των πολλών ευκαιριών είχαμε, ως συνήθως, και ένα δοκάρι με τον Καπαρτή. Ένα δοκάρι είχε και ο Χαλκάνορας στο 75ο του παιχνιδιού.

Η εξαιρετικά ομαδική δουλειά έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πολύ σταθερός ακόμα μια φορά ο Μιχαήλ, εξαιρετική εμφάνιση από τους τέσσερις της άμυνας, Κυριάκου, Ματθαίου, Θεοφάνους και Δημοσθένους. Καλύτερη φετινή εμφάνιση του Αριστοδήμου και πολύ ουσιαστική παρουσία από τους Καπαρτή, Σωτήρογλου, Μάρη και Αντωνίου. Ο Φιλανιώτης πολύ καλός για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι ήταν ο συνδετικός κρίκος άμυνας και επίθεσης. Σημαντική βοήθεια από Κωνσταντίνου και Δημητρίου που ήρθαν σαν αλλαγές ενώ καλός στο λίγο που αγωνίστηκε ο νεαρός Σκώττης που πρόλαβε να χάσει και μια κλασσική ευκαιρία, όταν το σουτ από τα δυο μέτρα αποκρούστηκε από τον Πιτσιλίδη εντυπωσιακά.

Ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία τον Χαλκάνορα. Η νεανική τους ομάδα έχει πολύ ταλαντούχους παίκτες και μπορεί όταν είναι πλήρης να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο.

Πολύ δύσκολο παιχνίδι την ερχόμενη Παρασκευή με τον Αχυρώνα μια ποιοτική ομάδα, που έχει ανάγκη από βαθμούς. Ελπίζουμε  η παρουσία του κόσμου μας να είναι τέτοια που να ενισχύσει την ομάδα μας σαν δωδέκατος παίκτης.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ