English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Πέμπτη συνεχόμενη νίκη σε παιχνίδι θρίλερ, με καθαρό μυαλό υπό πίεση

Πέμπτη συνεχόμενη νίκη σε παιχνίδι θρίλερ, με καθαρό μυαλό υπό πίεση

Σε μια ακόμα μεγάλη μάχη τα αποθέματα ψυχικών και σωματικών δυνάμεων έδωσαν στην ομάδα μας μιας τεράστιας σημασίας νίκη, στο προτελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με ένα γκολ ψυχής από τον Βαλάντη Καπαρτή.

Η ομάδα μας ξεκίνησε με φοβερό ρυθμό το παιχνίδι και πίεσε από πλάγια, από τον άξονα, με σουτ από μακριά τον Αχυρώνα και ουσιαστικά ήταν μια αναμέτρηση του τερματοφύλακα Zajac με τους επιθετικούς μας.

Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Φιλανιώτη από πάσα του Σωτήρογλου. Μετά το γκολ μας ο Αχυρώνας ισορρόπησε και έχοντας σε καλή μέρα τον Χρίστου δημιούργησε κάποια ρήγματα σε ένα από τα οποία είχε την τύχει να ισοφαρίσει με αυτογκόλ του Δημοσθένους σε πολύ δυνατό σέντρα σουτ του ακραίου επιθετικού του Αχυρώνα. Μετά το γκολ ο Αχυρώνας είχε ακόμα καλύτερη ψυχολογία και πίστεψε, κάνοντας το παιχνίδι μεγάλη μάχη και με τους παίκτες μας να αντιδρούν με το ίδιο πάθος. Ο κόσμος απόλαυσε ένα σπουδαίο παιχνίδι σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, όπου ο ρυθμός ήταν τρελός και οι ευκαιρίες, κυρίως για την ομάδα μας, διαδέχονταν η μια την άλλη, με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι του Μάρη, το οποίο απόκρουσε εντυπωσιακά ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Το τελευταίο εικοσάλεπτο η υπεροχή μας ήταν μεγάλη, καθώς ο Αχυρώνας συγκεντρώθηκε πίσω και άρχισε να προσπαθεί για τον πόντο και εμείς γεμίσαμε την περιοχή του με πολλούς παίκτες. Μετά από αλλεπάλληλες αποκρούσεις του Zajac ήρθε η τελευταία φάση στο 92, όπου δεν κατόρθωσε να αποσοβήσει το σουτ του Καπαρτή μετά από ωραίο κατέβασμα του Σωτήρογλου.

Στο παιχνίδι υπήρξε ακόμη ένα γκολ του Μάρη που ακυρώθηκε ως offside και τρεις ακόμα περιπτώσεις στις οποίες υπάρχει πιθανότητα παράβασης για πέναλτι, δυο για το Θ.Ο.Ι. και μια για τον Αχυρώνα. Το πέναλτι που μας δόθηκε και δεν αξιοποιήθηκε κέρδισε δικαίως ο Καπαρτής. Το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο για το διαιτητή, ο οποίος ανταποκρίθηκε στις δυσκολίες με την πολύ καλή φυσική κατάστασή του ενώ και οι βοηθοί ήταν αρκετά καλοί.

Την νίκη μας την έδωσε, εκτός της καλής φυσικής κατάστασης, το καθαρό μυαλό των έμπειρων παικτών μας, που παρά τις συνεχόμενες απογοητεύσεις λόγω των χαμένων ευκαιριών δεν έχασαν σε κανένα σημείο τον τακτικό προσανατολισμό τους και το ποιοτικό παιχνίδι.

Να σημειωθεί ότι λόγω της ομοιομορφίας στα χρώματα των δυο ομάδων και επειδή και οι δυο στολές του Αχυρώνα έφεραν γαλάζιο και κίτρινο, η ομάδα μας αγωνίστηκε με ανάμιξη των δυο μας εμφανίσεων. Φορέσαμε παντελονάκι και κάλτσες μπλε, αφήσαμε τις μπλουτζιάλι φανέλες στα αποδυτήρια και φορέσαμε τις πορτοκαλί.

Φωτογραφικό Υλικό
ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ