English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

ΜΕΑΠ – Θ.Ο.Ι. 0-1

ΜΕΑΠ – Θ.Ο.Ι. 0-1

Είναι καλύτερο κάποιες φορές να κερδίζεις χωρίς να παίζεις καλά από το να χάνεις έχοντας παίξει σπουδαία.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την 6η συνεχόμενη νίκη και την συμπλήρωση ενός ολόκληρου γύρου χωρίς ήττα.

Εκ διαμέτρου αντίθετη εικόνα με το παιχνίδι του Α΄ γύρου υπήρξε στον αγώνα του δευτέρου γύρου. Ενώ το πρώτο παιχνίδι είχε πάρα πολλές φάσεις και αρκετά γρήγορο ρυθμό το δεύτερο ήταν χωρίς καμία στην κυριολεξία φάση. Κυριάρχησε η δύναμη και η τακτική και οι δυο ομάδες αλληλοεξουδετέρωσαν τους αντίπαλους επιθετικούς. Υπήρξε μια φλύαρη υπεροχή στην κυκλοφορία για την ομάδα μας αλλά χωρίς ουσία, αφού η απουσία του Φιλανιώτη και η έλλειψη κίνησης των μεσοεπιθετικών μας διευκόλυνε το έργο του αντιπάλου. Στη μια και μοναδική ουσιώδη φάση ο Μάρης πρόλαβε να τσιμπήσει την μπάλα και να εκμεταλλευτεί την κίνηση του τερματοφύλακα, που έπεσε στα πόδια του, και ενώ αυτή έφευγε εκτός περιοχής και κέρδισε ένα πέναλτι εμπειρίας στο οποίο ευστόχησε ο Σωτήρογλου και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Έτσι αποδόθηκε «δικαιοσύνη» για την άδικη ήττα του πρώτου γύρου, όπου η ομάδα μας είχε κάνει ένα μεγάλο παιχνίδι αλλά έχασε από την ΜΕΑΠ.

Πολύ καλή εμφάνιση για την αμυντική μας γραμμή και αρκετό τρέξιμο από τους χαφ μας. Ήμασταν και πάλι μια ομάδα με πίστη στη νίκη, αυτοπεποίθηση που μαζί με την ηρεμία σε όλο το παιχνίδι πετύχαμε μια ακόμη μεγάλη επιτυχία. Η ΜΕΑΠ πολύ καλύτερη από ότι τον πρώτο γύρο έδειξε ότι δικαίως απέσπασε βαθμούς από όλους τους πρωτοπόρους και θα μπορούσε με λίγη τύχη να έχει πάρει και από εμάς, αλλά προφανώς αυτό δε μπορεί να συμβαίνει συνέχεια.

Το παιχνίδι αυτό απέδειξε ακόμη μια φορά πως ο δρόμος προς την κορυφή είναι δύσκολος και με μεγάλα σκαλοπάτια και κανείς δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει ανελκυστήρα, πρέπει να υπάρχει μαχητικότητα και πάθος ακατάπαυστα.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ