English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video ¶σσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Μέτρια εμφάνιση δίκαιο αποτέλεσμα

Μέτρια εμφάνιση δίκαιο αποτέλεσμα

Μέτρια εμφάνιση δίκαιο αποτέλεσμα, αύξηση της διαφοράς, προβληματισμός για την δυναμικότητά μας για την επόμενη σεζόν.

Μετά από μέτρια εμφάνιση η ομάδα μας πήρε αυτό που της άξιζε και δεν ήταν άλλο παρά η ισοπαλία απέναντι σε μια μαχητική ¶σσια που άντεξε στην χλιαρή πίεση μας, αλλά ακόμα αντέδρασε καλύτερα όταν προηγηθήκαμε. Δυστυχώς η κακή διαχείριση της εβδομάδας, λόγω των καιρικών συνθηκών, φάνηκε στο γήπεδο, όπου δεν είχαμε την απαραίτητη διάρκεια και δύναμη. Παράλληλα ήταν πλήγμα για τη μεσαία γραμμή ο τραυματισμός του Kreshnic και η αδυναμία του Καπαρτή, που ήταν με μόλις μια προπόνηση λόγω ίωσης. Οι δικαιολογίες όμως δεν αρμόζουν σε ομάδα που θέλει το πρωτάθλημα και θέλει να ονομαστεί πρωταθλήτρια.

Το παιχνίδι είχε την αναμενόμενη κλασική εικόνα, με μια ομάδα να προσπαθεί εναντίον οργανωμένης άμυνας και μια να ψάχνει αντεπιθέσεις. Στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν με αποκορύφωμα το δοκάρι με τον Γιάννο Δημοσθένους για το Θ.Ο.Ι. σε φάση διαρκείας. Πολλές στατικές φάσεις κατέληξαν σε καλά αλλά μόλις έξω τελειώματα. Από την άλλη η ¶σσια είχε τις στιγμές της σε κόντρες με τον Κωνσταντίνου, ο οποίος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μιχαήλ, που είχε μια ακόμα ηγετική εμφάνιση γεμάτη με προσωπικότητα και πολύ μυαλό παρά τα 21 του χρόνια. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ μέτριο, αλλά επεφύλαξε δυο γκολ, ένα με τον Σωτήρογλου που εκμεταλλεύθηκε λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα και ένα με τον Παπαγγελοδήμου, που πήρε μια εξαιρετική ασίστ από τον Κωνσταντίνου, που βρέθηκε μόνος του μετά από σωρεία τεχνικών και τακτικών λαθών της ομάδας μας. Ευχαριστημένοι εκτός του Μιχαήλ πρέπει να είμαστε με την απόδοση του Φιλανιώτη, που λειτούργησε τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά με πολύ προσπάθεια. Οι υπόλοιποι παίκτες ήταν σε μέτρια μέρα, με ανεξήγητη νευρικότητα και αργές επιλογές. Οι αλλαγές μας ήταν λανθασμένες και ουσιαστικά αποσυντόνισαν την ομάδα, παρ’ όλο που ήταν αναγκαστικές.

Η γενική απ’ όλους υποσυνείδητη υποτίμηση του αντιπάλου έφερε το κακό αποτέλεσμα. Η ομάδα μας φάνηκε να έχει σοβαρή έλλειψη κινήτρων, ήταν μέτρια και χωρίς το πάθος που χρειαζόταν, χωρίς τη συγκέντρωση που είναι απαραίτητο να είναι σε διέγερση όταν αντιμετωπίζεις παιχνίδια σαν αυτό. Είναι τραγικό λάθος να πιστεύει κάποιος ότι το πρωτάθλημα έχει τελειώσει όταν υπάρχουν ακόμα 18 διαθέσιμοι βαθμοί.

Φωτογραφικό Υλικό
ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός ¶χνας
50
03.
  ¶ρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ