English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Αποτελεσματικότητα εμπειρία και ο τερματοφύλακάς μας. Ε.Ν.Υ. Διγενής ‘Yψωνα Θ.Ο.Ι. 1-3

Αποτελεσματικότητα εμπειρία και ο τερματοφύλακάς μας. Ε.Ν.Υ. Διγενής ‘Yψωνα Θ.Ο.Ι. 1-3

Μια ακόμη μεγάλη νίκη στηρίχθηκε στο σταθερό μας τρίπτυχο: εμπειρία, αποτελεσματικότητα και τερματοφύλακας. Σε μια εξαιρετικά δύσκολη έδρα και με μια ομάδα που διψούσε για τη νίκη και προσπάθησε να μας αντιμετωπίσει με ορθόδοξο ποδόσφαιρο το Θ.Ο.Ι. ήταν σε θέση να αντιμετωπίσει την πίεση των γηπεδούχων με την εμπειρία των Δημοσθένους, Θεοφάνους, Μάρη και Φιλανιώτη, να σκοράρει με τους Σωτήρογλου και Καπαρτή στις λίγες σοβαρές ευκαιρίες που βρήκε και να κρατήσει στην άμυνα σε τρεις περιπτώσεις με εξαιρετικές αποκρούσεις του Μιχαήλ, ο οποίος είχε… και την τελική πάσα στο πρώτο μας γκολ με εξαιρετικό βολέ.

Τα πρώτα λεπτά του αγώνα ανήκαν στην ομάδα μας, η οποία προσπάθησε να προσαρμοστεί στο δύσκολο αγωνιστικό χώρο και να επιβάλει το παιχνίδι της. Mάλιστα σκόραρε με ωραίο σουτ του Σωτήρογλου στο 11ο λεπτό μετά από πάσα του τερματοφύλακα Μιχαήλ. Στη συνέχεια ο αντίπαλος ήταν καλύτερος κερδίζοντας το χώρο του κέντρου όπου ο Κουρσάρος είχε βρει ρυθμό σαν playmaker για τους αντιπάλους μας και μοίραζε παιχνίδι, το αποτέλεσμα της πίεσης που είχαμε ήταν να έρθει η ισοφάριση με πολύ δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι του Παπαμιχαήλ στο 43. Το δεύτερο ημίχρονο, όπου πάντα η ομάδα μας είναι καλύτερη σε δυνάμεις, κράτησε περισσότερο τη μπάλα στα πόδια της και άνοιξε το παιχνίδι στα άκρα, από όπου προήλθαν τα γκολ μας στο 65 και 82 μετά από σέντρες ακριβείας από το Μάρη και τον Δημητρίου σε Σωτήρογλου και Καπαρτή, οι οποίοι με ωραίες κεφαλιές δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα. Η εξαιρετική ομάδα του Ύψωνα προσπάθησε αρκετά, αλλά προσέκρουσε στην οργανωμένη άμυνά μας και τη διόρθωση του κέντρου μας με την είσοδο του Αριστοδήμου. Στη μοναδική ευκαιρία που βρήκε στο 75 δεν μπόρεσε σε τετ α τετ ο αντίπαλος επιθετικός να νικήσει τον Μιχαήλ.

Ακόμα μια παραγωγική αγωνιστική για την ομάδα μας, τα 3 γκολ σε αυτή την έδρα είναι πολύ σπουδαίο επίτευγμα.

Πολύ καλή εμφάνιση για 10 λεπτά από τον 16χρονο Κωνσταντίνο Παπασωφρονίου.

Εξαιρετική φιλοξενία της ομάδας του Ύψωνα, η οποία έδειξε να εκτιμά και να έχει το επίπεδο να ανταποδώσει τη φιλοξενία του πρώτου γύρου, παρά την ανάγκη για βαθμούς που είχε. Ευχαριστούμε πολύ και ελπίζουμε να βρεθούμε στους αγωνιστικούς χώρους και του χρόνου.

Ακολουθεί ο αγώνας με τον Π.Ο Ορμήδειας, την Παρασκευή 13 Μαρτίου και ώρα 18:00. Ένας πολύ σημαντικός αγώνας απέναντι σε ένα αντίπαλο που καίγεται για βαθμούς, σημαντικότατος όμως και για μας, αφού με νίκη κατακτούμε το πρωτάθλημα.

Φωτογραφικό Υλικό
ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ