English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Θ.Ο.Ι. - ΑΕΖ 0-2 χωρίς πίστη, χωρίς τύχη

Θ.Ο.Ι. - ΑΕΖ 0-2 χωρίς πίστη, χωρίς τύχη

Ακόμα ένα κλασικό παιχνίδι όπου ο αντίπαλος με μηδενικές σχεδόν ευκαιρίες κατορθώνει να κερδίσει την ομάδα μας, που στα τελευταία παιχνίδια περιμένει υπομονετικά το μοιραίο της ήττας. Ακόμα και όταν ο αντίπαλος χαλάρωσε και βρήκαμε 4 κλασσικές ευκαιρίες κανείς δεν είχε το ψυχικό σθένος να πιστέψει στο γκολ και να αλλάξει την ροή του παιχνιδιού. Μια καλή ομάδα πρέπει να βρει τη δύναμη από μόνη της να επανέλθει και σίγουρα αυτό είναι η μόνη λύση, ξεκινώντας από το επόμενο παιχνίδι με τη Δερύνεια.

Πολύ κακό το πρώτο ημίχρονο και για τις δυο ομάδες που απλά δεν ήθελαν να δεχθούν γκολ, κάτι που έγινε και πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την κατοχή αλλά και πάλι η πίστη για την νίκη ήταν στην εξέδρα μαζί με το προπονητή μας. Έτσι σε μια απλή αντεπίθεση της ΑΕΖ βρέθηκαν δυο αντίπαλοι μόνοι στη μικρή περιοχή και φυσικά δεν σπατάλησαν την ευκαιρία, όπως έκαναν και μετά από ασσίστ που πήραν από δικό μας κόρνερ, το οποίο ήταν τραγικά εκτελεσμένο αλλά και ακόμα περισσότερο η αμυντική ισορροπία δεν υπήρχε, καθώς είχαν προωθηθεί όλοι για την ισοφάριση.

Ακόμα ένα παιχνίδι χάθηκε στις λεπτομέρειες, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία, όταν γίνεται τακτικά. Η Διοίκηση και η Προπονητική ομάδα πρέπει να δώσει ακόμα μια μάχη, με αντίπαλο την ψυχολογία των παικτών, αφού το μόνο που χρειάζονται είναι εμπιστοσύνη στον εαυτό τους.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ