English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Σοβαρότητα και τρίτη συνεχόμενη νίκη

Σοβαρότητα και τρίτη συνεχόμενη νίκη

Με μια καλή εμφάνιση σε τέλειο γήπεδο η ομάδα μας έκανε εύκολο ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι επί ενός αντιπάλου που δεν είναι καθόλου εύκολος. Από τα πρώτα λεπτά πήραμε τον έλεγχο της κυκλοφορίας αλλά ήταν δύσκολο να γίνουν φάσεις λόγω της καλής αμυντικής οργάνωσης του Διγενή και έτσι κυνηγήσαμε το γκολ από φάουλ και κόρνερ. Στο τέταρτο κόρνερ που κερδίσαμε και αφού είχαν φύγει ελάχιστα έξω δυο κεφαλιές και ένα σουτ από τα προηγούμενα, η συνεργασία Χατζηπαντελίδη, Θεοφάνους και Καπαρτή, έδωσε στον τελευταίο την ευκαιρία να σκοράρει με κεφαλιά εξ επαφής. Από αυτό το σημείο και μετά και με τον αντίπαλο να ανοίγεται, ακολούθησαν αρκετές εξαιρετικές αντεπιθέσεις που έφεραν και το δεύτερο γκολ από τον Χατζηπαντελίδη, μετά από ασίστ του Nando. Ο ίδιος παίκτης έδωσε και πάλι τέλεια πάσα στον Καπαρτή για να τελειώσει εξαιρετικά με σουτ κάνοντας το 3-0 στις αρχές του Β ημιχρόνου. Σε δυο ακόμα υποδειγματικές αντεπιθέσεις, ο Χατζηπαντελίδης και ο Σωτήρογλου μετά από πάσες του Καπαρτή, σημείωσαν το 4ο και 5ο γκολ. Στις καθυστερήσεις ο Διγενής πέτυχε ένα πάρα πολύ ωραίο γκολ με κεφαλιά μειώνοντας σε 5-1.

Γενικά αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μας για το πολύ σοβαρό τους παιχνίδι, τον εξαιρετικό ρυθμό σε όλο το 90λεπτο και την αποτελεσματικότητα τους.

Ακόμα δυο γκολ σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι από τον Καπαρτή, που δείχνει να βρίσκει, μετά από καιρό που είχε ταλαιπωρηθεί από ατυχίες, τα πολύ δυνατά του πατήματα και την φυσική του κατάσταση.

Ο Χατζηπαντελίδης πρόσθεσε ακόμα 2 γκολ και έχει φτάσει τα 9 ενώ παράλληλα σε κάθε παιχνίδι είναι καλύτερος, βρίσκοντας ρυθμό σε μια γεμάτη σαιζόν.

Πολύ ουσιαστική η συνεισφορά του Σωτήρογλου, που σκόραρε  και του Nando.

Για μια ακόμη φορά η διαφορά βρίσκεται στην καρδιά της ομάδας, τον Φοινίρη και τον Αριστοδήμου, που έτρεξαν με ουσία, ίσως όσο θα έτρεχαν 4 παίκτες μαζί.

Σταθερά καλοί οι Ματθαίου, Θεοφάνους και Καστάνας, που είχαν και πολλές επιθετικές προσπάθειες, ενώ πολύ καλός στην επανεμφάνισή του στην ενδεκάδα ο Λαΐφης, που με την δύναμή του, την τεχνική  και την εμπειρία του υπερκάλυψε την αποχή που είχε, βοηθώντας πολύ αμυντικά και επιθετικά ως το 65 που έπαιξε. Σταθερός ο νεαρός τερματοφύλακας Drenea, στον οποίο έχει παρθεί απόφαση να επενδύσει η ομάδα. Σε πολύ καλή κατάσταση και οι αλλαγές μας Παναγιώτου, Αγγελίνας και Μούζουρος.

Για μια ακόμη φορά φάνηκε το πόσο ωραία είναι τα νυχτερινά παιχνίδια, ιδιαίτερα σε καλό γήπεδο, όπως είναι τώρα μετά τη χειμερινή χορτοφύτευση.

Η ομάδα μας θέλει να ευχαριστήσει, αφού για διάφορους λόγους δεν βρίσκονται στα πλάνα της επόμενης περιόδου και ως εκ τούτου θα ήταν καλό να αναζητήσουν την επόμενη τους ποδοσφαιρική στέγη από τώρα, τους Πέτρο Φιλανιώτη, Παναγιώτου Κυριάκο, Βαρβαρίτη Μιχάλη, Ιωάννου Μιχάλη, Αγγελίνα Δημοσθένη για την προσφορά τους στην ομάδα μας και να τους ευχηθεί καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ