English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Καλή η ομάδα η ουσία στον Ολυμπιακό

Καλή η ομάδα η ουσία στον Ολυμπιακό

Μπορεί το παιχνίδι να ήταν πολύ ωραίο για τους θεατές, αλλά για τους φιλάθλους του Θ.Ο.Ι. ακόμα μια φορά η ίδια γεύση, με την ομάδα να παίζει καλά αλλά να κάνει δώρο γκολ στον αντίπαλο και να χάνει ευκαιρίες που δεν χάνονται. Είναι προβλήματα λεπτομερειών, που θα διορθωθούν εύκολα το καλοκαίρι και θα μπορούμε τότε να δούμε με περισσότερες πιθανότητες θετικά αποτελέσματα σε ντέρμπι.

Για την ιστορία του παιχνιδιού ο Ολυμπιακός μπήκε με περισσότερη αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι, πίεσε και στην πρώτη ουσιαστικά απειλητική φάση σκόραρε. Από εκεί και πέρα η ομάδα μας ανέβηκε, πήρε την κατοχή και έχασε τρεις κλασικές ευκαιρίες, έχοντας και ένα δοκάρι με τον Σωτήρογλου, ενώ ο αντίπαλος είχε προϋποθέσεις για γκολ από πλαγιοκοπήσεις που ανακόπηκαν την τελευταία στιγμή από τους τρομερά καλούς Θεοφάνους και Καστάνα. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο, με την ομάδα μας να έχει κατοχή και να πιέζει με τα πολλά τρεξίματα της τον αντίπαλο, να χάνει μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Νάντο, ενώ και ο αντίπαλος είχε ένα σουτ από πολύ κοντά έξω . Ενώ το παιχνίδι φαινόταν ότι θα εξελιχθεί σε μεγάλη μάχη, στο 66 μια τραγελαφική ασυνεννοησία έδωσε την ευκαιρία στον αντίπαλο επιθετικό να σκοράρει χωρίς καμιά προσπάθεια. Εκεί δυστυχώς φάνηκε ότι θέλουμε πολύ δουλειά για να γίνουμε μεγάλη ομάδα, αφού οι περισσότεροι παίκτες έπεσαν ψυχολογικά και θεώρησαν ότι το παιχνίδι τελείωσε, κάνοντας μάλιστα και άλλα λάθη από την απογοήτευση του γκολ που δεχθήκαμε και σε ένα από αυτά ο Ολυμπιακός σκόραρε και τρίτο γκολ, για να δείξει ότι υπάρχουν μεγάλες ομάδες στην κατηγορία, που ξέρουν να κερδίζουν όπως και να παίζουν.

Σε ατομικό επίπεδο μπορεί να δοθούν συγχαρητήρια σε πολλούς παίκτες μας, όμως όταν δεν σκοράρεις κα δέχεσαι τρία γκολ στην έδρα σου, το καλύτερο είναι να δίνεις συγχαρητήρια στον αντίπαλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά, εδώ και αρκετά χρόνια, λειτούργησαν και οι δυο κερκίδες του σταδίου, υπήρξε μεγάλη προσέλευση φιλάθλων και στις δυο κερκίδες και η προσέλευση του κόσμου, όπως και η αποχώρησή του δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα. Πέραν των φιλάθλων των δυο ομάδων, έντονη ήταν η παρουσία ανθρώπων του ποδοσφαίρου, παραγόντων Σωματείων, προπονητών και ποδοσφαιριστών. Η παρουσία του κόσμου, ήταν για μας η δικαίωση όσον αφορά την επιλογή της Παρασκευής ως μέρα διεξαγωγής των εντός έδρας αγώνων μας.

Τέλος, θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες προς τον κόσμο του ΘΟΙ που σιγά σιγά άρχισε να επιστρέφει στο γήπεδο και να κάνει αισθητή την παρουσία του.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ