English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Νίκη με 2-1 σε παιχνίδι πρωταθλητισμού. Οι τρεις βαθμοί κατά 70% από τον Βίκτωρα

Νίκη με 2-1 σε παιχνίδι πρωταθλητισμού. Οι τρεις βαθμοί κατά 70% από τον Βίκτωρα

Με μεγάλο θετικό πρωταγωνιστή για πρώτη φορά τον τερματοφύλακά μας, η ομάδα μας μετά από ένα πάρα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι με πολλές φάσεις και από τις δυο ομάδες, κατάφερε να κερδίσει την ΠΑΕΕΚ με 2-1. Το παιχνίδι  θύμισε το περσινό ντέρμπι κορυφής παρ΄ όλο που και για τις δυο ομάδες η βαθμολογία δεν έχει αυτή τη στιγμή ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Σε αυτό συνέτεινε το μεγάλο πάθος των αντιπάλων που έδειξαν με αυτό τον τρόπο πόσο πολύ μεγάλη εκτίμηση έχουν στην ομάδα μας και φυσικά η αντίδρασή της ομάδας μας ήταν ανάλογη.

Για την ιστορία το Θ.Ο.Ι. ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι και πριν προηγηθεί έχασε 3 κλασσικές ευκαιρίες, κάτι που πραγματικά μας προβληματίζει, αφού γίνεται σε κάθε αγώνα, ενώ σίγουρα δεν είναι θέμα ικανότητας. Το σκορ άνοιξε ο Σωτήρογλου μετά από ασίστ του Καστάνα από εκτέλεση κόρνερ. Στη συνέχεια η αντίπαλη ομάδα κέρδισε το χώρο του κέντρου και πίεσε χάνοντας μια δυο ευκαιρίες, ενώ και εμείς χάσαμε ανεπανάληπτα τετ α τετ με Καπαρτή και Σωτήρογλου και ισοφάρισε με σπουδαίο σουτ στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με περισσότερο πάθος και με εναλλασσόμενη υπεροχή και ενώ η ομάδα μας σκόραρε με τον Ματθαίου, ο αντίπαλος βρήκε μπροστά του σε φοβερή νύχτα τον Drenea, ο οποίος σε τέσσερις δύσκολες φάσεις κράτησε το σκορ στο 2-1 και δικαίως στο τέλος χειροκροτήθηκε από συμπαίκτες και αντιπάλους.

Εκτός του τερματοφύλακά μας πολύ καλή απόδοση είχαν οι τέσσερις της άμυνας και μάλιστα είχαν συμμετοχή στα γκολ μας. Κορυφαίοι σε διάρκεια και απόδοση οι δυο αμυντικοί χαφ Φοινίρης και Diallo ενώ πολύ καλοί και οι Nando και Χατζηπαντελίδης αν και κουράστηκαν προς το τέλος. Η δύναμη πυρός μας με πολλή ποιότητα αλλά δικαιολογημένα αρκετά πίσω σε φυσική κατάσταση για διαφορετικούς λόγους. Όταν οι Καπαρτής και Σωτήρογλου έχουν μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι, τότε θα είμαστε σε θέση να κερδίσουμε με άνεση κάθε αντίπαλο. Οι αλλαγές μας Παναγιώτου, Μούζουρος και Αριστοδήμου βοήθησαν πάρα πολύ μπαίνοντας στο πιο έντονο και κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού.

Επόμενος αντίπαλος η ΑΕΖ όπου θα λείψει ο Nando λόγω καρτών και πιθανώς ο Diallo, που τελείωσε το παιχνίδι κουτσαίνοντας από κτύπημα στο γόνατο, ενώ σίγουρα θα είναι εκτός μάχης ο πιο σταθερός μας παίκτης στα τελευταία παιχνίδια Ματθαίου, που έγινε αλλαγή και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο κάνοντας 20 ράμματα στο κεφάλι, μετά από σύγκρουση με αντίπαλο, που επίσης επισκέφτηκε κλινική για τον ίδιο λόγο.

Ο στόχος της ομάδας μας είναι στα επόμενα παιχνίδια να επαναφέρει στην ψυχολογία της και στην νοοτροπία της τη νοοτροπία του πρωταθλητή των προηγούμενων ετών και να πάρει τουλάχιστον 15 από τους 18 διαθέσιμους πόντους.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ