English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Δεν πήραμε ότι αξίζαμε, μείναμε στο 0-0

Δεν πήραμε ότι αξίζαμε, μείναμε στο 0-0

Μετά το νικηφόρο ξεκίνημα της πρεμιέρας, ο αγώνας της 2ης αγωνιστικής στην έδρα μας δεν έμελλε να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες, αφού με αντίπαλο την ομάδα της ΕΝΑΔ στην έδρα μας, μείναμε στο 0-0.

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα μας απέδωσε εξαιρετικό ποδόσφαιρο, στο τέλος δεν πήραμε αυτό που μας άξιζε.

Μετά το πρώτο εικοσάλεπτο, όπου οι δυο ομάδες έπαιξαν αναγνωριστικό ποδόσφαιρο, η ομάδα μας πήρε τα ηνία του αγώνα και επικράτησε του αντιπάλου.

Στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε και χάσαμε αρκετές ευκαιρίες με αποκορύφωνα το τετ α τετ του Σωτήρογλου με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, δυστυχώς όμως η μπάλα πήγε πολύ ψηλά άουτ.

Παρόμοια εικόνα και στο 2ο ημίχρονο, με την ομάδα μας να έχει την υπεροχή και τις ευκαιρίες, με αποκορύφωμα αυτήν του Καστάνα, όταν με εξουδετερωμένο τον αντίπαλο τερματοφύλακα από το ύψος του πέναλτι πέταξε την μπάλα ψηλά έξω.

Το γεγονός ότι η ομάδα απέδωσε κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο και οι νεαροί μας έδειξαν ότι έχουν να προσφέρουν πολλά, μετριάζει τη θλίψη από την εντός έδρας απώλεια δυο βαθμών. Αν συνεχίσουμε με τέτοιες εμφανίσεις θα έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους Bukovski, Θεοφάνους, Καστάνα, Ζιουλή, Φοινίρη, Fernando, Χαραλάμπους, Σωτήρογλου, Ιερείδη, Λιασίδη και Walter. Αλλαγές πέρασαν οι Βασιλειάδης και Warburton.

Ευχαριστίες προς την ΕΝΑΔ που αποδέχτηκε να αγωνιστεί μαζί μας Παρασκευή, έστω και αν έπρεπε να έρθει από το μακρινότερο σημείο της Κύπρου.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ