English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Κρατάμε τα θετικά

Κρατάμε τα θετικά

Ο πρώτος αγώνας της χρονιάς ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια. Απέναντι σε μια ομάδα που έχει σαν στόχο την άνοδο, η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ από το πρώτο λεπτό. Αμέσως μετά τη σέντρα η ομάδα της Καρμιώτισσας κέρδισε κόρνερ, με την εκτέλεση του οποίου κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με τον Βιτόρ.

Το γρήγορο γκολ έφερε όπως ήταν φυσικό μια αναστάτωση στην ομάδα μας, που για ένα δεκάλεπτο περίπου ήταν χαμένη στο γήπεδο. Μετά, ισορροπήσαμε το παιχνίδι και σιγά σιγά η κατοχή γύρισε προς το μέρος μας. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου είχαμε την κατοχή, φτιάξαμε δυο ευκαιρίες για γκολ, οι οποίες πέρασαν ανεκμετάλλευτες.

Στην επανάληψη είχαμε πάλι το ίδιο σκηνικό. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (7ο λεπτό) η ομάδα της Καρμιώτισσας κέρδισε κόρνερ, με την εκτέλεση του οποίου ο Μασίνουα ξεχασμένος στο πρώτο δοκάρι, με στριφτή κεφαλιά διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του.

Στη συνέχεια, η ομάδα της Καρμιώτισσας με το 2-0 υπέρ της μας έδωσε γήπεδο, είχαμε την κατοχή και καταφέραμε να δημιουργήσουμε 4 τουλάχιστον ευκαιρίες, οι επιθετικοί μας όμως δεν είχαν καθαρό μυαλό, με αποτέλεσμα οι ευκαιρίες να κάνουν φτερά.

Χάσαμε τον αγώνα από δυο στημένες φάσεις, απέναντι σε ένα αντίπαλο που ήταν το φαβορί για την νίκη. Κρίνουμε ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Κρατάμε από τον αγώνα το γεγονός ότι οι παίχτες μας κατάφεραν να σταθούν πολύ καλά στο γήπεδο απέναντι σε ένα πολύ ισχυρό αντίπαλο και έχοντας σε βάρος τους την ψυχρολουσία του 1ου λεπτού. Στα θετικά επίσης το γεγονός ότι απέναντι σε μια πολύ καλή άμυνα δημιουργήσαμε τις δικές μας ευκαιρίες, έστω και αν δεν τις μετατρέψαμε σε γκολ.

Συγχαρητήρια στην ομάδα της Καρμιώτισσας, την οποία και ευχαριστούμε για την πολύ καλή φιλοξενία που είχαμε.

Αφήνουμε πίσω το παιχνίδι της πρεμιέρας και κοιτάζουμε το επόμενο μας αγώνα, πάλι εκτός έδρας, με τον Διγενή Ορόκλινης, που στην πρεμιέρα έδειξε πολύ καλά στοιχεία υποχρεώνοντας σε ισοπαλία τον Εθνικό Άχνας. Ένα παιχνίδι που θέλουμε οπωσδήποτε να κερδίσουμε, αφού οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θεωρείται αποτυχία.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ