English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

ΑΧΥΡΩΝΑΣ-ΘΟΙ 0-2

ΑΧΥΡΩΝΑΣ-ΘΟΙ 0-2

Αποτέλεσμα μεγάλης σημασίας σε παιχνίδι 6 πόντων.

Σε ένα από τα πιο πειθαρχημένα παιχνίδια που έχει κάνει το Θ.Ο.Ι. η ομάδα μας πήρε ένα πολύ δύσκολο τρίποντο σε μια έδρα που ίσως να μην ξαναπεράσει άλλη ομάδα.

Με πολύ προσήλωση στο τακτικό πλάνο , με πολύ υπομονή αλλά κυρίως πάθος και δύναμη καταφέραμε να σκοράρουμε δυο φορές σε καίρια σημεία, 55΄ και 70’, από καλοκτυπημένα φάουλ και κόρνερ με Δημοσθένους και Μάρη και να διατηρήσουμε το μηδέν παθητικό με σχετική ευκολία λόγω της πολύ μεγάλης πίεσης που άσκησαν οι χαφ στον αντίπαλο και της εμπειρίας των μεσοεπιθετικών στον έλεγχο του ρυθμού.

Δεν υπήρξε παίκτης μας που να μην ήταν σε καλή μέρα και αυτό είναι πολύ σημαντικό, ακόμα βοήθησαν αρκετά και οι αλλαγές.

Μοναδικό μελανό σημείο ο τραυματισμός του Αντωνίου, που ελπίζουμε να μην είναι σοβαρός αν και εκ πρώτης όψεως φαίνεται το αντίθετο (η ομάδα μας έπαιξε με 10 παίκτες τα τελευταία 10 λεπτά). Ο Αντωνίου που έκανε το ντεπούτο του με την ομάδα μας μπήκε σαν αλλαγή στο Β’ ημίχρονο και δέχτηκε μαρκάρισμα στο 80΄μέσα στην αντίπαλη περιοχή και έμεινε στο έδαφος. Ο διαιτητής διέκοψε το παιχνίδι και ο παίχτης απεχώρησε χωλαίνοντας, αφήνοντας την ομάδα με 10 παίχτες, αφού είχαν ήδη γίνει οι αλλαγές μας. Ελπίδα και ευχή όλων μας όπως ο τραυματισμός δεν είναι σοβαρός και ο ποδοσφαιριστής επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Φωτογραφικό Υλικό
ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ