English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

K18

Νέα: 1 - 5 από 5 [Σελίδες: 1]
5 στα 5  [13-10-2016]
5 στα 5 Συνέχεια στις επιτυχίες έδωσε η ομάδα μας πραγματοποιώντας μάλιστα και πολύ καλή εμφάνιση, ειδικά στο Β μέρος αφού επιβλήθηκε με σκορ 7-0 της Ε.Ν. Παρεκκλησιάς
Απόλυτου συνέχεια Η ομάδα ταξίδεψε στην μακρινή Πόλη της Χρυσοχούς για να αντιμετωπίσει το συγκρότημα της ΕΝΑΔ για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Με μεγάλη σοβαρότητα, σαν επαγγελματίες, όπως προβλεπόταν, τα παιδιά έκαναν το καθήκον τους ξεπερνώντας κι αυτό το εμπόδιο. Δεν τίθεται θέμα ανάλυσης του παιχνιδιού, αφού όπως φάνηκε παίζαμε με την πιο αδύνατη ομάδα της κατηγορίας. Στα αξιοσημείωτα καταγράφεται η πολύ καλή ετοιμότητα που έδειξαν κάποιοι ποδοσφαιριστές που πήραν την ευκαιρία να αγωνιστούν.
Μόνοι στην κορυφή Συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα είχε η ομάδα μας που στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς πέτυχε σπουδαία νίκη κερδίζοντας την πολύ καλή ομάδα της ΑΕΖ με 2-0. Χρυσός σκόρερ και των 2 τερμάτων ήταν ο Αντώνης Κυρίτσης που σε ακόμη ένα παιχνίδι ήταν συγκλονιστικός.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ-ΘΟΙ 1-3 Σπουδαίο διπλό πέτυχε η ομάδα μας σημειώνοντας την 2η συνεχόμενη της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια κερδίζοντας με 3-1 την τοπική Αναγέννηση στην Δερύνεια. Παρά τα αρκετά αγωνιστικά προβλήματα που είχε η ομάδα αφού 6! συνολικά ποδοσφαιριστές δεν μπορούσαν να αγωνιστούν για διάφορους λόγους (δεν ήταν καν στην αποστολή) είχε να αντιμετωπίσει και τις δύσκολες γηπεδικές εγκαταστάσεις αφού η συγκεκριμένη ομάδα αγωνίζεται σε πλαστικό χλοοτάπητα, αλλά και σε πιο μικρό σε διαστάσεις γήπεδο. Δεν ξεκινήσαμε καλά όπως θα θέλαμε...
Ε.Ν. ΘΟΙ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΣΙΑΣ 6-0 Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η ομάδα μας αφού κέρδισε με το επιβλητικό 6 - 0 την ομάδα του Εθνικού Άσσιας στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του παγκυπρίου πρωταθλήματος παίδων U18 Β' κατηγορίας. Αν και νέα ομάδα, αφού έχουν προστεθεί αρκετά νέα παιδιά, η εμφάνιση ήταν αρκετά καλή για τα δεδομένα της εποχής.
 
ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ