English   ΕλληνικÜ    
VIDEO
Play Video ¶óóïò ç ðñþôç ìáò ìåôáãñáöÞ
Play Video Ëýóáìå ôï ïîý ðñüâëçìá ôïõ ôåñìáôïöýëáêá
Play Video ÁÍÁÃÅÍÍÇÓÇ-ÈÏÉ
INTERVIEWS
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

TEAM

Ξεκινοýμε σÞμερα μια προσπÜθεια να εγκαινιÜσουμε Ýνα νÝο κανÜλι επικοινωνßας, μÝσα απü το οποßο θα δßνονται üλες οι πληροφορßες προς κÜθε ενδιαφερüμενο για την üλη δραστηριüτητÜ μας σαν σωματεßο.

Εßναι κοινÞ διαπßστωση üτι σαν σωματεßο Ýχουμε ελÜχιστη προβολÞ προς τα Ýξω και η üλη δραστηριüτητÜ μας να εßναι ελÜχιστα γνωστÞ. Ενþ στον ποδοσφαιρικü τομÝα, üπου και η κýρια δραστηριüτητÜ μας, Ýχουμε να επιδεßξει μια αρκετÜ μεγÜλη δραστηριüτητα, αυτÞ παραμÝνει Üγνωστη στους πολλοýς και γιατß üχι και στους δικοýς μας ανθρþπους.

Το τελευταßο εßναι ßσως και το μεγαλýτερο κακü, αφοý τουλÜχιστον οι δικοß μας Üνθρωποι, θα Ýπρεπε να γνωρßζουν για την üλη δραστηριüτητÜ μας.

Αυτü το μεγÜλο κενü θα επιχειρÞσουμε να καλýψουμε μÝσα απü τη δικÞ μας ιστοσελßδα.

Τη χρονιÜ που λÞγει, για την ποδοσφαιρικÞ περßοδο 2013-2014, το σωματεßο μετεßχε με μια πλειÜδα ομÜδων στα διÜφορÜ πρωταθλÞματα που διοργανþνει η ΚΟΠ καθþς και στα ιδιωτικÜ πρωταθλÞματα.

Η ομÜδα Αντρþν αγωνßστηκε στο πρωτÜθλημα Γ Κατηγορßας και κατÝλαβε την τρßτη θÝση, διεκδικþντας με αξιþσεις μÝχρι τÝλους την Üνοδü της στη Β Κατηγορßα. ΑυτÞ τη στιγμÞ εßμαστε σε κατÜσταση αναμονÞς üσον αφορÜ την επüμενη ποδοσφαιρικÞ περßοδο, αφοý με τα üσα φημολογοýνται με το κλεßσιμο κÜποιων σωματεßων, την πιθανÞ αναδιÜρθρωση των κατηγοριþν, στη νÝα περßοδο πιθανü να αγωνιζüμαστε στη Γ Κατηγορßα Þ στη Β2 Þ ακüμα και στη φημολογοýμενη Γ1.

Η ομÜδα μας των U21 (κÜτω των 21) Ýχει κατακτÞσει το πρωτÜθλημα της Γ Κατηγορßας και Ýχει ανÝλθει στη Β Κατηγορßα του αντßστοιχου πρωταθλÞματος που διοργανþνει η ΚΟΠ.

Η ομÜδα μας των U17 (κÜτω των 17) παρüλο που δεν εßχε και πολý καλÞ πορεßα στο προαιρετικü πρωτÜθλημα Α, Β, Γ και Δ κατηγορßας κÜτω των 17 εντοýτοις κατÜφερε να προκριθεß και να συνεχßσει στο πρωτÜθλημα Premier κÜτω των 17, üπου αυτÞ τη στιγμÞ βρßσκεται στην πρþτη θÝση και διεκδικεß με αξιþσεις το πρωτÜθλημα.

Η ομÜδα μας των U15 (κÜτω των 15) δεν εßχε καλÞ πορεßα στο προαιρετικü πρωτÜθλημα Α, Β, Γ και Δ κατηγορßας κÜτω των 15 με αποτÝλεσμα να μη συνεχßσει στα πρωταθλÞματα Elite και Premier.

Η ομÜδα μας των U13 (κÜτω των 13) μÝσα απü το προαιρετικü πρωτÜθλημα Α, Β, Γ και Δ κατηγορßας κÜτω των 13 κατÜφερε να προκριθεß και να συνεχßσει στο πρωτÜθλημα Premier κÜτω των 13, üπου αυτÞ τη στιγμÞ βρßσκεται στην τρßτη θÝση, πÜνω απü μεγÜλα ονüματα του κυπριακοý ποδοσφαßρου, üπως το ΑΠΟΕΛ, η Ομüνοια και η Ανüρθωση.

ΣημαντικÞ επιτυχßα και στους U12 (κÜτω των 12) που στο τουρνουÜ της Αγßας ΝÜπας Ýφθασαν μÝχρι τους 4 üπου αποκλεßστηκαν απü την Ανüρθωση.

ΜÝσα απü αυτÝς τις λßγες γραμμÝς, ξεκινοýμε σÞμερα 17 Απριλßου 2014 την προσπÜθειÜ μας. Σßγουρα υπÜρχουν πÜρα πολλÜ που πρÝπει να γραφτοýν και αυτü θα γßνεται με την πÜροδο των ημερþν, μÝχρι να Ýχουμε μια πιο σφαιρικÞ και ολοκληρωμÝνη εικüνα του σωματεßου μας.

NEXT MATCH
PREVIOUS MATCH
  Anagennisi Deryneias 3-0  THOI Lakatamia
LEAGUE TABLE
 
01.
  Olympiakos Lefkosias
54
02.
  Ethnikos Axnas
50
03.
  Aris Lemesou
47
04.
  Othellos Athienou
44
05.
  Anagennisi Deryneias
35
06.
  AgiaNapa
32
07.
  Karmiotissa
31
08.
  ASIL Lisis
30
09.
  Akritas Chlorakas
29
10.
  Onisillos Sotiras
28
11.
  AEZ
28
12.
  THOI Lakatamia
26
13.
  Omonoia Aradippou
26
14.
  PAEEK
21
15.
  MEAP
17
16.
  Digenis Oroklinis
14
SPONSORS