English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

K14

Νέα: 1 - 7 από 7 [Σελίδες: 1]
ΣΕΒΑΣΜΟΣ - ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 6η αγωνιστική η ομάδα μας ταξίδεψε στην μακρινή Πάφο όπου ηττήθηκε με 2-1 από την ομάδα του Ακρίτα Χλώρακας. Στο παιγνίδι κυριάρχησε η δύναμη και το πάθος και αυτό συνέτεινε και το πολύ μικρό γήπεδο και ο κακός αγωνιστικός χώρος.
ΘΟΙ - ΑΝΟΡΘΩΣΗ 2-2 Η ομάδα μας για την 6η αγωνιστική εξήλθε ισόπαλος 2-2 με την Ανόρθωση Αμμοχώστου. Η ομάδα της Αμμοχώστου μπήκε δυνατά και μας προηγήθηκε στο 8ο λεπτό με 1-0. Η ομάδα μας όμως αντέδρασε και ισοφαρίσαμε στο 12΄ λεπτό με τον Κλ. Κωνσταντίνου. Στη συνέχεια σε μια αδράνεια της άμυνας μας η αντίπαλος μας στο 25΄λεπτο έκανε 1-2. Το δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά και καταφέραμε στο 41΄ λεπτό με τον νεοεισελθόντα στο παιχνίδι Ν. Γιωρκάτζη να κάνουμε το 2-2. Στη συνέχεια παίχτηκε ένα πολύ καλό παιγνίδι με πολύ πάθος και από τις δύο ομάδες αλλά το σκορ δεν άλλαξε. Έχασαν και δύο ομάδες πολύ καλές ευκαιρίες αλλά αξίζει να σημειωθεί και ο τερματοφύλακας μας Φρειδερίκος που αγωνίστηκε για πρώτη φορά πραγματοποίησε μερικές πολύ καλές αποκρούσεις.
Χάσαμε 3-0  [26-09-2016]
Χάσαμε 3-0 Η ομάδα μας για την πέμπτη αγωνιστική δέχθηκε την δεύτερη της ήττα στο πρωτάθλημα. Το παιγνίδι με τον Διγενή είχε τις δίκες του ιδιαιτερότητες πριν να ξεκινήσει. Το πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Διγενή μπήκε με πολύ πάθος και δύναμη ενώ η ομάδα μας πολύ φοβισμένα. Σε όλες τις μονομαχίες κερδισμένος ήταν ο αντίπαλος μας, αλλά χωρίς να μας κάνει την μεγάλη ευκαιρία. Σε μία ανύποπτη φάση στα μέσα του ημιχρόνου σε ένα ατομικό λάθος στη άμυνά μας δεχτήκαμε το 1-0.Το δεύτερο ημίχρονο με κάποιες αλλαγές προσπαθήσαμε να μπούμε δυνατά αλλά πάλι σε ένα ατομικό λάθος σε μία τελείως ακίνδυνη φάση δεχτήκαμε το 2-0.Στην συνέχεια ρισκάραμε περισσότερο, αλλά με κάτω την ψυχολογία μας και χωρίς πάθος, ήταν φυσιολογικό στα τελευταία λεπτά να δεχθούμε και το 3-0.
ΘΟΙ-ΑΕΚ 4-3  [19-09-2016]
ΘΟΙ-ΑΕΚ 4-3 Για την 4η αγωνιστική έγινε ένα συναρπαστικό παιγνίδι με εναλλαγή στο σκορ ανάμεσα στην ομάδα μας και την ΑΕΚ Λάρνακας. Μπήκαμε πολύ δυνατά στο παιγνίδι και στο 1ο λεπτό πετύχαμε το 1-0 με ένα ασύλληπτο σουτ του Παπέττα έξω από την περιοχή. Συνεχίσαμε να υπερέχουμε και στο 11ο λεπτό σημειώσαμε και δεύτερο γκολ. Μετά από ωραίο συνδυασμό ο Χρ. Θεοφάνους βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα και με ωραίο πλασέ πέτυχε το 2-0. Στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου σε μία ατυχή στιγμή για την ομάδα μας κτύπησε στο χέρι αμυντικού μας κέρδισαν πέναλτι και μείωσαν σε 2-1.
ΕΝΠ-ΕΝ ΘΟΙ 0-1  [12-09-2016]
ΕΝΠ-ΕΝ ΘΟΙ 0-1 Η ομάδα πέτυχε την δεύτερη νίκη της και μάλιστα εκτός έδρας με την ομάδα του Παραλιμνίου. Το παιγνίδι γενικά δεν έφτασε σε ψηλά επίπεδα απόδοσης και από τις δύο ομάδες λόγω της αφόρητης ζέστης και υγρασίας αλλά και του πολύ κακού αγωνιστικού χώρου. Με αυτές τις συνθήκες στόχος μας το πρώτο ημίχρονο ήταν να πετύχουμε πρώτοι γκολ, πράγμα που το καταφέραμε στο 24ο λεπτό με τον Κλ. Κωνσταντίνου.
ΘΟΙ-ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Η ομάδα μας δέχθηκε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα από την πολύ καλή ομάδα της Σαλαμίνας. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε πολύ καλά στο παιγνίδι είχαμε καλή κυκλοφορία Είχαμε καλή αμυντική συμπεριφορά και δεν κινδυνέψαμε σχεδόν καθόλου. Επιθετικά μάλιστα ήταν η ομάδα που βρήκε τρείς κλασσικές ευκαιρίες τετ α τετ με τον τερματοφύλακα αλλά δυστυχώς δεν τις μεταστρέψαμε σε γκολ. Το δεύτερο ημίχρονο μπήκε πολύ δυνατά και η Σαλαμίνα και κατάφερε να μας προηγηθεί με 1-0 στο 48΄λεπτό με αμφισβητούμενο γκολ. Εκεί δυστυχώς χάσαμε την ψυχολογία μας και στα επόμενα δύο λεπτά δεχτήκαμε το 0-2. Εκεί ουσιαστικά τελείωσε και το παιγνίδι, προχωρήσαμε σταδιακά και στις έξι αλλαγές. Στα τελευταία λεπτά ήρθε φυσιολογικά και τρίτο γκολ. Συμπερασματικά παίζοντας με ένα πολύ καλό αντίπαλο με επίλεκτους παίκτες που αγωνίζονται χρόνια μαζί, απέναντι στην ομάδα μας που τώρα δημιουργείται, σταθήκαμε επάξια και θα προσπαθήσουμε στη συνέχεια μέσα από τις προπονήσεις και τα συνεχόμενα παιγνίδια να βελτιωνόμαστε.
ΠΑΕΕΚ-ΘΟΙ 0-10  [03-09-2016]
ΠΑΕΕΚ-ΘΟΙ 0-10 Η ομάδα ξεκίνησε με το δεξί το φετινό πολύ απαιτητικό και δύσκολο παγκύπριο πρωτάθλημα. Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη με το ευρύ σκορ 0-10 εκτός έδρας με την ΠΑΕΕΚ. Μπήκαμε πολύ δυνατά και στο πρώτο λεπτό πετύχαμε το 0-1.Αυτό μας βοήθησε στην συνέχεια και με ανεβασμένη την ψυχολογία παίξαμε πολύ καλά και πετύχαμε ακόμα πέντε γκολ μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου προχωρήσαμε και στις 6 αλλαγές παικτών που δικαιούμαστε. Η ομάδα όμως συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και πετύχαμε ακόμα τέσσερα γκολ. Συνεχίζουμε την πολύ δύσκολη προσπάθεια μας για την συνέχεια γιατί είμαστε μια ομάδα που τώρα κτίζεται και έχουμε πάρα πολλά πράγματα να διορθώσουμε σε ομαδικό αλλά και ατομικό επίπεδο. Οι σκόρερ ήταν: Χρ. Θεοφάνους (3), Κλ. Κωνσταντίνου (2), Σ. Γεωργίου, Π. Παπέττας, Α. Κυρίλλου, Π. Τούσιος, Α. Αντωνίου
 
ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ