English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

K13

Νέα: 1 - 6 από 6 [Σελίδες: 1]
μηνύματα αισιοδοξίας Για ακόμα μια φορά δεν καταφέραμε να πάρουμε αποτέλεσμα αν και είχαμε καλή απόδοση στο παιχνίδι μας. Ο Ακρίτας μπήκε καλύτερα στα παιχνίδι και μας πίεσε στα πρώτα 15 λεπτά και προηγήθηκε με 1-0 μετά από απανωτά δικά μας λάθη. Στη συνέχεια ισοζυγίσαμε, χωρίς όμως να απειλήσουμε την αντίπαλη εστία. Στο δεύτερο μισό η απόδοση μας ανέβηκε, δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες με αποκορύφωμα το δοκάρι του τελευταίου λεπτού, που ακολούθησε αντεπίθεση από τον αντίπαλο και δεχθήκαμε το δεύτερο τέρμα. Τα παιδιά προσπάθησαν αρκετά και αφήνουν μηνύματα αισιοδοξίας.
ΔΙΓΕΝΗΣ - ΘΟΙ 2-2 Για ακόμα ένα παιχνίδι χάσαμε ένα ημίχρονο αφού στο πρώτο μισό είμασταν ασύνδετοι και δεν μπορέσαμε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα και να βγούμε μπροστά με αξιώσεις. Δεχτήκαμε ένα γκολ μετά από σοβαρό λάθος μας και έτσι πήγαμε στο ημίχρονο χάνοντας 1-0. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε κάποια πράγματα και μπήκαμε καλυτέρα στο παιχνίδι. Εκεί που βρήκαμε τις ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε σε μια αντεπίθεση του αντιπάλου δεχτήκαμε το 2-0. Από εκείνο το σημείο ξεκίνησε η αντεπίθεσή μας. Τα παιδιά τα έδωσαν όλα και με δυο υπέροχα γκολ ισοφάρισαν τον αγώνα. Στο τελευταίο λεπτό πετύχαμε και τρίτο γκολ το οποίο ακυρώθηκε. Εμείς κρατάμε την καλή εμφάνιση του δεύτερου ημιχρόνου και την υπερπροσπάθεια να γυρίσουμε το παιχνίδι.
ΘΟΙ-ΑΕΚ 0-1  [19-09-2016]
ΘΟΙ-ΑΕΚ 0-1 Διεξάχθηκε ένας πολύ ενδιαφέρον αγώνας μεταξύ δύο ισοδύναμων ομάδων. Ο ρυθμός του πρώτου ημιχρόνου ήταν πολύ γρήγορος και η ΑΕΚ είχε την πρωτοβουλία αλλά και τις τελικές προσπάθειες. Εμείς σε δύο τρεις περιπτώσεις που βγήκαμε μπροστά δεν είχαμε καθαρό μυαλό στην τελευταία μας πάσα. Σε μια οργανωμένη προσπάθεια ανταλλάξαμε πολύ γρήγορα την μπάλα και καταφέραμε να σκοράρουμε, δυστυχώς όμως το τέρμα μας ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Η ΑΕΚ κατάφερε να σκοράρει στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου, αφού προηγουμένως είχε δύο τρείς πολύ καλές ευκαιρίες. Το δεύτερο ημίχρονο μας ανήκε ολοκληρωτικά αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε στις τέσσερις πολύ ξεκάθαρες ευκαιρίες που βρήκαμε. Αποκορύφωμα ήταν η ευκαιρία του Αντρέα Ιωσήφ ο οποίος κατάφερε να περάσει και τον τερματοφύλακα αλλά το πλασέ το έφυγε μόλις άουτ. Γενικά η προσπάθεια ήταν πάρα πολύ καλή και το θετικό είναι ότι η ομάδα παλεύει όλα τα παιχνίδια στα ίσα σε ένα πρωτάθλημα πολύ δύσκολο και με πολλές απαιτήσεις.
ΕΝΠ-ΘΟΙ 0-5  [12-09-2016]
ΕΝΠ-ΘΟΙ 0-5 Για το σημερινό παιχνίδι τα παιδιά μπήκαν πολύ δυνατά τα πρώτα δέκα λεπτά και το σκορ μπορούσε να ήταν 3 0, αφού χάθηκαν δύο ευκαιρίες με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα. Προηγηθήκαμε 1-0 με τον Μιχάλη Παπαστυλιανού στο 3ο λεπτό. Μετά τα δέκα λεπτά οπισθοχωρήσαμε και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν είχαμε καλή απόδοση εκτός από κάποια ξεσπάσματα. Στο δεύτερο μισό δώσαμε χώρο στον αντίπαλο και έτσι βρήκαμε περισσότερους χώρους. Πετύχαμε τρία γκολ με τον Αντρέα Ιωσήφ και ένα με το Μιχάλη Μεσημέρη. Η απόδοση της ομάδας μετά το 2 0 ήταν πάρα πολύ καλή.
ΘΟΙ-ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Η ομάδα μας για ακόμα μια φορά έμεινε στο πρώτο ημίχρονο, στα αποδυτήρια! Είχε πολύ καλές εντυπώσεις στα 35 λεπτά με σωστή αμυντική διάταξη και επιθετικά με καλή κυκλοφορία είχε προοπτικές να σημειώσει γκολ σε 4-5 περιπτώσεις αλλά δεν τα κατάφερε. Λίγο ο αντίπαλος τερματοφύλακας λίγο η αστοχία μας αλλά και το δοκάρι ήταν οι λόγοι που δεν φτάσαμε να γευτούμε την χαρά του γκολ. Ο αντίπαλος στην μοναδική αδράνεια των αμυντικών μας κατάφερε να προηγηθεί. Στο δεύτερο μισό προσπαθήσαμε αλλά λόγο κούρασης δώσαμε στον αντίπαλό ακόμη δύο τέρματα. Χρειάζεστε σκληρή δουλειά και πειθαρχία σε όλους τους τομείς και σίγουρα σύντομα θα έρθουν οι θετικές εμφανίσεις και τα αποτελέσματα.
ΠΑΕΕΚ-ΘΟΙ 3-0  [03-09-2016]
ΠΑΕΕΚ-ΘΟΙ 3-0 Στο πρώτο αγώνα της χρονιάς η ομάδα μας έχασε με 3 0 από την ομάδα της ΠΑΕΕΚ. Στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε και περιορίσαμε τον αντίπαλο και στόχος ήταν να μην δεχτούμε γκολ πράγμα που καταφέραμε. Το δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλύτερα και σε δύο περιπτώσεις μπορούσαμε να ανοίξουμε το σκορ, όμως ο Γιώργος Σωκράτους την πρώτη και ο Αντρέας Ιωσήφ την δεύτερη δεν κατάφεραν να νικήσουν τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Ως αποτέλεσμα τούτου η ΠΑΕΕΚ στην πρώτη ευκαιρία που βρήκε το δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να σκοράρει. Τα παιδιά συνέχισαν την προσπάθεια τους αλλά στην τελευταία πάσα δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Για πρώτο παιχνίδι η ομάδα απέδωσε πολύ καλά και η εμφάνιση αφήνει μηνύματα αισιοδοξίας.
 
ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ