English   Ελληνικ    
VIDEO
Play Video
Play Video
Play Video -
INTERVIEWS
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

πως κθε χρνο, ο επσημος Δμος Λακατμιας «ξεχν» να μας καλσει στις αθλητικς του εκδηλσεις. Κρνει σκπιμο να καλσει σε αθλητικς εκδηλσεις πολιτικ κμματα, σωματεα χωρς αθλητικ δραστηριτητα, εκκλησιαστικος και λλους παργοντες της Λακατμιας, χι μως το ΘΟΙ που εκπροσωπε το μεγαλτερο ποσοστ του αθλητισμο στη Λακατμια. γινε και πρσι, γνεται και φτος… Δεν δικαιομαστε να παραστομε σε μια αθλητικ εκδλωση της επσημης Λακατμιας, εκτς και αν θα λβουμε κποιο βραβεο για μια δικρισ μας. Το γεγονς τι στους χρους μας βρσκουν καταφγιο και αθλονται αρκετο νοι και παιδι, το γεγονς τι στους χρους μας γυμνζονται μλη του «Ανοικτο Σχολεου» που τελε υπ την αιγδα του Δμου δεν εναι μτρο σγκρισης για να καλεστομε στην μοναδικ αθλητικ εκδλωση του Δμου Λακατμιας.

Μετ που θξαμε το θμα, αποφσισαν να μας καλσουν αφο ανακλυψαν τι πραμε δυο πρωταθλματα. Παρ την ρνησ μας, σε τρεις τηλεφωνικς συνομιλες, θερησαν καλ, μετ γιορτς, να μας στελουν και γραπτ πρσκληση.

Η απντησ μας μεση, δηκτικ και αρνητικ, υπογραμμνη απ τον πρεδρο του σωματεου με την ομφωνη γκριση του Διοικητικο μας Συμβουλου και η οποα στλθηκε με φαξ:

«Αγαπητ Δμαρχε,

Αναφρομαι στην σημεριν επιστολ σας που παραλφθηκε με φαξ στις 12:23 και υπογρφεται απ τον κ. Λοκα Τσοντα εκ μρους σας, και σε απντηση επιθυμ να τονσω και γραπτς την απ ρα 11:13 δοθεσα απντησ μας σε τηλεφωνικ επικοινωνα τσο μαζ σας σο και με τον κ. Τσοντα τι το σωματεο μας ΔΕΝ θα παρευρεθε στην εκδλωση του Δμου Λακατμιας για καθαρ λγους αξιοπρπειας και αυτοσεβασμο.

πως σας χει επεξηγηθε και προφορικ, εναι για το σωματεο μας προσβλητικ τι δεν μας εχατε καλσει στην εκδλωση σας, παρ μνο θυμηθκατε το ΘΟΙ μετ απ δικ μας παρμβαση.

Να μου επιτραπε να αναφερθ στα διαμειφθντα προ της αποστολς της επιστολς σας, τα οποα χουν ως ακολοθως:

Περ την 08:30 σμερα επικοιννησε κομματικ στλεχος, με το οποο χω φιλικς σχσεις, και με ρτησε αν θα παρευρεθ στην εκδλωσ σας, για να ρθει μαζ μου.

Προτο απαντσω, επικοιννησα με μλη του ΔΣ για να μθω αν εχαμε προσκληθε και μου διφυγε η πρσκληση. Δυστυχς, κανες δεν γνριζε για την εκδλωσ σας.

Επικοιννησα ττε με τον κ. Γιργο Χριστοφρου, φλο και στλεχος του σωματεου, ο οποος μου επιβεβαωσε τα της εκδλωσης, αφο ο διος ταν προσκεκλημνος. Ανλαβε μλιστα πρωτοβουλα και μλησε μαζ σας για το λο θμα.

Μετ την επαφ του κ. Χριστοφρου μαζ σας, επικοιννησε ο κ. Τσοντας μαζ μου για να με προσκαλσει στην εκδλωση, που και θα τιμηθε το σωματεο μας για τα δυο πρωταθλματα που κατκτησε (U21 και U17). Για την καθυστρηση φερε σαν δικαιολογα την μη ενημρωση του Δμου Λακατμιας απ την ΚΟΠ. Σε ερτησ μου γιατ δεν προσκληθκαμε σαν σωματεο, στω και χωρς να λβουμε παθλο, μου απντησε τι στην εκδλωση καλονται κμματα και οργανσεις, πρην και νυν Δημοτικο Σμβουλοι, αλλ χι σωματεα, πλην σων θα βραβεονταν. Του απντησα τι υπ τας περιστσεις το ΘΟΙ δεν θα παρευρεθε στην εκδλωση, εναι πλον θμα αυτοσεβασμο. Επικοιννησα και μαζ σας και σας πληροφρησα για τα καθκαστα και την αποχ του ΘΟΙ απ την εκδλωσ σας, νεκα κυρως της κατ εξακολοθηση αρνητικς συμπεριφορς του Δμου Λακατμιας προς το ΘΟΙ, αφο φαινμενο επαναλαμβανμενο παει να εναι σμπτωση. Και κατ την περσιν εκδλωση το ΘΟΙ δεν εχε προσκληθε παρ μνο μετ απ δικ μας παρμβαση.

Αργτερα, επικοινωνσατε μαζ μου για να μου πετε τι μας στελατε πρσκληση, η οποα δθηκε στον μπουφετζ ο οποος πιθανν να μην μας την δωσε. Τοτο φυσικ ρχεται σε αντθεση με το σα λχθηκαν προηγουμνως απ τον κ. Τσοντα για την μη πρσκληση του ΘΟΙ στην εκδλωση. Επανλαβα την ρνηση μου για να παρευρεθε το σωματεο στην εκδλωση.

Παρ τις πολλαπλς αρνσεις, θεωρσατε καλ να στελετε - μια ρα αργτερα - γραπτ πρσκληση.

Η απντησ μας εξακολουθε να εναι η δια. Η αξιοπρπεια μας δεν μας επιτρπει να παρευρεθομε στην εκδλωσ σας.

Καταληκτικ αναφρω τι η μνη πρσκληση που φθασε σε μας μσω του μπουφετζ εναι για την εκδλωσ σας της 26ης Οκτωβρου. Λυπομαι να παρατηρσω τι και αυτ μας αφνει αδιφορους, αφο απ μνη της η πρσκληση, που αποτελεται απ να κακκτυπο φωτοαντγραφο, εκτυπωμνη σχεδν διαγνια σε γκριζμαυρη απεικνιση που μπορε να διαβαστε εν μρει, μνο προχειρτητα και τσαπατσουλι μπορε να δεξει. Κατ την ταπειν μου ποψη, μια πρσκληση προς να σωματεο πρεπε να εναι σε επσημο επιστολχαρτο με ιδιχειρη υπογραφ και χι να κακς ποιτητας φωτοαντγραφο που φωτοτυπθηκε με κθε προχειρτητα.

Το περιεχμενο της παροσας επιστολς, σο και λλα θματα που πτονται της αρνητικς πολιτικς του Δημοτικο Συμβουλου απναντι στο σωματεο μας, πως και τα σα τραγελαφικ και τριτοκοσμικ διαδραματστηκαν ενπιον μας κατ τη συνεδρα του Δημοτικο Συμβουλου για το θμα του Δημοτικο Σταδου, θα αναρτηθον στην ιστοσελδα μας στε να γνει γνωστ η πολεμικ που ασκεται απ το Δημοτικ Συμβολιο προς το Σωματεο μας.

Κλενοντας να αναφρω τι μλη του ΔΣ της Ε.Ν. ΘΟΙ Λακατμιας (μπως η τελευταα λξη πρπει να διαγραφε απ την ονομασα του σωματεου;) που χουν προσκληθε υπ την ιδιτητ τους σαν πρην Δημοτικο Σμβουλοι και οι οποοι δυνατν να παρευρεθον στην εκδλωση, θα παρευρεθον υπ την ιδιτητ τους σαν πρην Δημοτικο Σμβουλοι και δεν θα εκπροσωπον το σωματεο.

Φιλικ

Λουκς Αρχοντδης

Πρεδρος

Ε.Ν. ΘΟΙ Λακατμιας»

Πραγματικ λυπομαστε γιατ αναγκαστκαμε να στελουμε την πιο πνω επιστολ μας, αλλ η λη τακτικ του Δμου Λακατμιας δεν μας αφνει λλες επιλογς. λοι οι Δμοι και Κοινοτικ Συμβολια τσο της ελεθερης Κπρου σο και κατεχομνων περιοχν, στην προσφυγι, αγκαλιζουν τα σωματεα τους και προσπαθον με κθε τρπο να τα βοηθσουν. Στην αντπερα χθη ο Δμος Λακατμιας, που χι μνο χει εγκαταλεψει τα σωματεα του αλλ θα μποροσαμε να πομε τα πολεμ.

Θα επανλθουμε για το θμα του χρου που κποιοι ονομζουν «Δημοτικ Στδιο Λακατμιας». να χρο ερειπωμνο που κατντησε σκυβαλτοπος. Αυτ το χρο ζητσαμε με επιστολ μας απ τον Οκτβριο του 2013 να μας δοθε για να τον χορτοφυτεσουμε και να τον χρησιμοποιον τα παιδι των Ακαδημιν μας. Δυστυχς ο Δμος Λακατμιας προτιμ αυτ το χρο να γνεται κθε μρα σκυβαλτοπος και παρ το γεγονς τι χει παρλθει νας χρνος και μερικς μρες απ την ημερομηνα της επιστολς μας, ακμα δεν χουμε λβει απντηση, οτε θετικ οτε αρνητικ.

NEXT MATCH
PREVIOUS MATCH
  Anagennisi Deryneias 3-0  THOI Lakatamia
LEAGUE TABLE
 
01.
  Olympiakos Lefkosias
54
02.
  Ethnikos Axnas
50
03.
  Aris Lemesou
47
04.
  Othellos Athienou
44
05.
  Anagennisi Deryneias
35
06.
  AgiaNapa
32
07.
  Karmiotissa
31
08.
  ASIL Lisis
30
09.
  Akritas Chlorakas
29
10.
  Onisillos Sotiras
28
11.
  AEZ
28
12.
  THOI Lakatamia
26
13.
  Omonoia Aradippou
26
14.
  PAEEK
21
15.
  MEAP
17
16.
  Digenis Oroklinis
14
SPONSORS