English   Ελληνικά    
VIDEO
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
INTERVIEWS
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Η καλύτερη φετινή εμφάνιση δεν συνοδεύτηκε από νίκη

Η καλύτερη φετινή εμφάνιση δεν συνοδεύτηκε από νίκη

Σε μια πολύ καλή βραδιά η ομάδα μας χάνοντας πολλές κλασικές ευκαιρίες και έχοντας 2 δοκάρια δεν κατάφερε να κερδίσει τον Εθνικό Λατσιών.

Ο Εθνικός φάνηκε μόνο για 15 λεπτά στην αρχή και από εκεί και πέρα ήταν ένας συνεχής επιθετικός μονόλογος για την ομάδα μας, η οποία αδικήθηκε από την ατυχία να έχει τον Καπαρτή σε κακή κατάσταση λόγω του τραυματισμού του από το προηγούμενο παιχνίδι και που αν και αγωνίστηκε ηρωικά δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει και έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Ο Μάρης, σε μια σπουδαία από πλευράς προσπάθειας μέρα, ήταν ο μοιραίος παίκτης, αφού εκτός ενός δοκαριού έχασε και τρεις κλασικές ευκαιρίες με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, δοκάρι σε σουτ είχε και ο Αριστοδήμου. Κλασικές ευκαιρίες είχε ο Πάνος Δημητρίου, ο Γιάννος Δημοσθένους και ο Πέτρος Φιλανιώτης.

Η πιο δύσκολη στιγμή για την ομάδα μας ήταν μια απόκρουση του Μιχαήλ σε τετ α τετ με τον αντίπαλο, ο οποίος είχε βρεθεί μόνος μαζί του, από πάσα παίκτη του Θ.Ο.Ι.

Το παιχνίδι τελείωσε με τους παίκτες των Λατσιών να πανηγυρίζουν έξαλλα τον βαθμό της ισοπαλίας, αφού η πίεση που δέχθηκαν ήταν πολύ μεγάλη και εξουθενωτική.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την προσπάθεια και την ποιότητα του παιχνιδιού τους, ελπίζουμε να διατηρήσουν αυτό το ρυθμό και θα έρθουν σύντομα επιτυχίες.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στους ποδοσφαιριστές του Εθνικού Λατσιών, που παρουσίασαν ένα αξιόμαχο σύνολο με πειθαρχία στο παιχνίδι του, που φαίνεται άλλωστε και από το γεγονός ότι βρίσκονται στα ψηλά σκαλοπάτια του βαθμολογικού πίνακα.

Photo Gallery
NEXT MATCH
PREVIOUS MATCH
  Anagennisi Deryneias 3-0  THOI Lakatamia
LEAGUE TABLE
 
01.
  Olympiakos Lefkosias
54
02.
  Ethnikos Axnas
50
03.
  Aris Lemesou
47
04.
  Othellos Athienou
44
05.
  Anagennisi Deryneias
35
06.
  AgiaNapa
32
07.
  Karmiotissa
31
08.
  ASIL Lisis
30
09.
  Akritas Chlorakas
29
10.
  Onisillos Sotiras
28
11.
  AEZ
28
12.
  THOI Lakatamia
26
13.
  Omonoia Aradippou
26
14.
  PAEEK
21
15.
  MEAP
17
16.
  Digenis Oroklinis
14
SPONSORS