English   ΕλληνικÜ    
VIDEO
Play Video ¶óóïò ç ðñþôç ìáò ìåôáãñáöÞ
Play Video Ëýóáìå ôï ïîý ðñüâëçìá ôïõ ôåñìáôïöýëáêá
Play Video ÁÍÁÃÅÍÍÇÓÇ-ÈÏÉ
INTERVIEWS
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

È.Ï.É - Öïßíéêáò 2-0 Ðïëý ôï êñýï áëëÜ Üîéæå ôïí êüðï

È.Ï.É - Öïßíéêáò 2-0 Ðïëý ôï êñýï áëëÜ Üîéæå ôïí êüðï

Σε Ýνα πολý καλü παιχνßδι η ομÜδα μας βρÞκε ρυθμü και Ýκανε μια πολý καλÞ εμφÜνιση, που Ýδωσε τρεις χρυσοýς βαθμοýς και την απαραßτητη ψυχολογßα για να προετοιμαστοýμε για το ντÝρμπι με τον ΧαλκÜνορα.

Ο Φοßνικας προσπÜθησε να ανταποκριθεß στις απαιτÞσεις του αγþνα και στÜθηκε αρκετÜ καλÜ, Ýχοντας και τη βοÞθεια της τýχης, αφοý η ομÜδα μας εßχε 3 δοκÜρια με τους KresniqiΚαπαρτÞ και ΔημοσθÝνους, ενþ ο ΜÜρης εκτüς των 3 σουτ στα οποßα αντÝδρασε σωστÜ ο αντßπαλος τερματοφýλακας, εßχε και Ýνα πλασÝ Ýξω προ κενÞς εστßας. Στις ευκαιρßες μας πρÝπει να αναφερθοýν και δýο κεφαλιÝς απü πολý κοντÜ του ΣωτÞρογλου και Üλλα δυο πλασÝ του ΚαπαρτÞ που δεν βρÞκαν στüχο. Το γεγονüς üτι το ημßχρονο τελεßωσε με 0-0 Þταν Ýνα σημεßο που φυσιολογικÜ θα Üγχωνε την ομÜδα μας, αλλÜ η αυτοπεποßθηση απü την εξαιρετικÞ εικüνα βοÞθησε να συνεχßσουμε και στο δεýτερο ημßχρονο ακüμα καλýτερα και να καθαρßσουμε το παιχνßδι στα πρþτα δεκαπÝντε λεπτÜ με ΜÜρη και Φιλανιþτη που σκüραραν μετÜ απü πολý ωραßες ομαδικÝς ενÝργειες

Θετικü το ντεμποýτο του ΣωτÞρογλου αν και φÜνηκε üτι θα χρειαστεß κÜποιο χρüνο προσαρμογÞς, πολý καλÞ η επανεμφÜνιση του ΜιχÜλη ΙωÜννου σε παιχνßδι απü την αρχÞ μετÜ απü σχεδüν 10 μÞνες και αρκετÜ καλýτερος ο Kresniqi στην πρþτη του 90´ εμφÜνιση.

ΕπανÞλθε σε υψηλÜ επßπεδα απüδοσης ο ΚαπαρτÞς και σταθερÝς αξßες οι Ýμπειροι ΘεοφÜνους, ΑριστοδÞμου, ΔημοσθÝνους, ΜÜρης, Φιλανιþτης ενþ για δεýτερο συνεχüμενο παιχνßδι Ýπεισε ο Ματθαßου üτι μπορεß να δþσει λýσεις στην πρþτη γραμμÞ. Ο τερματοφýλακÜς μας δεν εßχε ιδιαßτερη πßεση αλλÜ Þταν üπως συνÞθως σταθερüς. Απü τις αλλαγÝς ο Κωνσταντßνου Þταν πολý καλüς αμυντικÜ Ýστω και σαν αριστερüς μπακ ενþ οι νεαροß Ερωτοκρßτου και Παπασωφρονßου πÞραν χρüνο συμμετοχÞς και εμπειρßα της λειτουργßας της πρþτης ομÜδας.

Μποροýμε να εßμαστε πολý ικανοποιημÝνοι με την τρßτη συνεχüμενη νßκη της ομÜδας μας, αφοý τα αποτελÝσματα εßναι το πιο σημαντικü κομμÜτι σε αυτÞ τη φÜση του πρωταθλÞματος.

Photo Gallery
NEXT MATCH
PREVIOUS MATCH
  Anagennisi Deryneias 3-0  THOI Lakatamia
LEAGUE TABLE
 
01.
  Olympiakos Lefkosias
54
02.
  Ethnikos Axnas
50
03.
  Aris Lemesou
47
04.
  Othellos Athienou
44
05.
  Anagennisi Deryneias
35
06.
  AgiaNapa
32
07.
  Karmiotissa
31
08.
  ASIL Lisis
30
09.
  Akritas Chlorakas
29
10.
  Onisillos Sotiras
28
11.
  AEZ
28
12.
  THOI Lakatamia
26
13.
  Omonoia Aradippou
26
14.
  PAEEK
21
15.
  MEAP
17
16.
  Digenis Oroklinis
14
SPONSORS