English   ΕλληνικÜ    
VIDEO
Play Video ¶óóïò ç ðñþôç ìáò ìåôáãñáöÞ
Play Video Ëýóáìå ôï ïîý ðñüâëçìá ôïõ ôåñìáôïöýëáêá
Play Video ÁÍÁÃÅÍÍÇÓÇ-ÈÏÉ
INTERVIEWS
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Áðïôåëåóìáôéêüôçôá åìðåéñßá êáé ï ôåñìáôïöýëáêÜò ìáò. Å.Í.Õ. ÄéãåíÞò ‘Yøùíá È.Ï.É. 1-3

Áðïôåëåóìáôéêüôçôá åìðåéñßá êáé ï ôåñìáôïöýëáêÜò ìáò. Å.Í.Õ. ÄéãåíÞò ‘Yøùíá È.Ï.É. 1-3

Μια ακüμη μεγÜλη νßκη στηρßχθηκε στο σταθερü μας τρßπτυχο: εμπειρßα, αποτελεσματικüτητα και τερματοφýλακας. Σε μια εξαιρετικÜ δýσκολη Ýδρα και με μια ομÜδα που διψοýσε για τη νßκη και προσπÜθησε να μας αντιμετωπßσει με ορθüδοξο ποδüσφαιρο το Θ.Ο.Ι. Þταν σε θÝση να αντιμετωπßσει την πßεση των γηπεδοýχων με την εμπειρßα των ΔημοσθÝνους, ΘεοφÜνους, ΜÜρη και Φιλανιþτη, να σκορÜρει με τους ΣωτÞρογλου και ΚαπαρτÞ στις λßγες σοβαρÝς ευκαιρßες που βρÞκε και να κρατÞσει στην Üμυνα σε τρεις περιπτþσεις με εξαιρετικÝς αποκροýσεις του ΜιχαÞλ, ο οποßος εßχε… και την τελικÞ πÜσα στο πρþτο μας γκολ με εξαιρετικü βολÝ.

Τα πρþτα λεπτÜ του αγþνα ανÞκαν στην ομÜδα μας, η οποßα προσπÜθησε να προσαρμοστεß στο δýσκολο αγωνιστικü χþρο και να επιβÜλει το παιχνßδι της. MÜλιστα σκüραρε με ωραßο σουτ του ΣωτÞρογλου στο 11ο λεπτü μετÜ απü πÜσα του τερματοφýλακα ΜιχαÞλ. Στη συνÝχεια ο αντßπαλος Þταν καλýτερος κερδßζοντας το χþρο του κÝντρου üπου ο ΚουρσÜρος εßχε βρει ρυθμü σαν playmaker για τους αντιπÜλους μας και μοßραζε παιχνßδι, το αποτÝλεσμα της πßεσης που εßχαμε Þταν να Ýρθει η ισοφÜριση με πολý δυνατü σουτ απü το ýψος του πÝναλτι του ΠαπαμιχαÞλ στο 43. Το δεýτερο ημßχρονο, üπου πÜντα η ομÜδα μας εßναι καλýτερη σε δυνÜμεις, κρÜτησε περισσüτερο τη μπÜλα στα πüδια της και Üνοιξε το παιχνßδι στα Üκρα, απü üπου προÞλθαν τα γκολ μας στο 65 και 82 μετÜ απü σÝντρες ακριβεßας απü το ΜÜρη και τον Δημητρßου σε ΣωτÞρογλου και ΚαπαρτÞ, οι οποßοι με ωραßες κεφαλιÝς δεν Üφησαν περιθþρια αντßδρασης στον τερματοφýλακα. Η εξαιρετικÞ ομÜδα του ¾ψωνα προσπÜθησε αρκετÜ, αλλÜ προσÝκρουσε στην οργανωμÝνη ÜμυνÜ μας και τη διüρθωση του κÝντρου μας με την εßσοδο του ΑριστοδÞμου. Στη μοναδικÞ ευκαιρßα που βρÞκε στο 75 δεν μπüρεσε σε τετ α τετ ο αντßπαλος επιθετικüς να νικÞσει τον ΜιχαÞλ.

Ακüμα μια παραγωγικÞ αγωνιστικÞ για την ομÜδα μας, τα 3 γκολ σε αυτÞ την Ýδρα εßναι πολý σπουδαßο επßτευγμα.

Πολý καλÞ εμφÜνιση για 10 λεπτÜ απü τον 16χρονο Κωνσταντßνο Παπασωφρονßου.

ΕξαιρετικÞ φιλοξενßα της ομÜδας του ¾ψωνα, η οποßα Ýδειξε να εκτιμÜ και να Ýχει το επßπεδο να ανταποδþσει τη φιλοξενßα του πρþτου γýρου, παρÜ την ανÜγκη για βαθμοýς που εßχε. Ευχαριστοýμε πολý και ελπßζουμε να βρεθοýμε στους αγωνιστικοýς χþρους και του χρüνου.

Ακολουθεß ο αγþνας με τον Π.Ο ΟρμÞδειας, την ΠαρασκευÞ 13 Μαρτßου και þρα 18:00. ¸νας πολý σημαντικüς αγþνας απÝναντι σε Ýνα αντßπαλο που καßγεται για βαθμοýς, σημαντικüτατος üμως και για μας, αφοý με νßκη κατακτοýμε το πρωτÜθλημα.

Photo Gallery
NEXT MATCH
PREVIOUS MATCH
  Anagennisi Deryneias 3-0  THOI Lakatamia
LEAGUE TABLE
 
01.
  Olympiakos Lefkosias
54
02.
  Ethnikos Axnas
50
03.
  Aris Lemesou
47
04.
  Othellos Athienou
44
05.
  Anagennisi Deryneias
35
06.
  AgiaNapa
32
07.
  Karmiotissa
31
08.
  ASIL Lisis
30
09.
  Akritas Chlorakas
29
10.
  Onisillos Sotiras
28
11.
  AEZ
28
12.
  THOI Lakatamia
26
13.
  Omonoia Aradippou
26
14.
  PAEEK
21
15.
  MEAP
17
16.
  Digenis Oroklinis
14
SPONSORS