English   ΕλληνικÜ    
VIDEO
Play Video ¶óóïò ç ðñþôç ìáò ìåôáãñáöÞ
Play Video Ëýóáìå ôï ïîý ðñüâëçìá ôïõ ôåñìáôïöýëáêá
Play Video ÁÍÁÃÅÍÍÇÓÇ-ÈÏÉ
INTERVIEWS
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Ç øõ÷ïëïãßá ôïõ ü÷ëïõ

Ç øõ÷ïëïãßá ôïõ ü÷ëïõ

ΜετÜ απü πολλÜ χρüνια επισκεφθÞκαμε την ακριτικÞ κωμüπολη της Αθηαßνου για τον αγþνα μας με τον ΟθÝλλο. Εκεß αντß για την πατροπαρÜδοτη κυπριακÞ φιλοξενßα Ýμελλε να γνωρßσουμε τη δικτατορßα του üχλου Þ καλýτερα τη ψυχολογßα της μÜζας (¼χλος Þ ΜÜζα = Ýνας παροδικüς σχηματισμüς ετερüκλητων ανθρþπων με κÜποιο κοινü χαρακτηριστικü και πρüσκαιρα ομοιογενÞ συμπεριφορÜ. Τα Üτομα τα οποßα τη συνθÝτουν χÜνουν μÝρος απü τα ξεχωριστÜ χαρακτηριστικÜ τους, την ορθολογικüτητÜ τους, τις αναστολÝς τους και τη διακριτÞ τους βοýληση).

Η εßσοδος της ομÜδας μας συνοδεýτηκε απü ακατανüμαστες ýβρεις και οι ποδοσφαιριστÝς μας Üκουσαν τους ακρßτες της Αθηαßνου να περνοýν γενεÝς δεκατÝσσερις τους ßδιους, τους πατερÜδες, τις μανÜδες και τις αδελφÝς τους.

Με τη λÞξη του ημιχρüνου, η αποχþρηση της ομÜδας μας συνοδεýτηκε απü καταιγισμü φτυσιμÜτων. ¼ταν ο Πρüεδρος του σωματεßου μας δοκßμασε να πÜει στα αποδυτÞρια για να διαμαρτυρηθεß για την üλη κατÜσταση, παρÜγοντες και μη του ΟθÝλλου τον Ýσπρωχναν και τον τραβοýσαν, του Ýσπασαν τα γυαλιÜ, απαγορεýοντας του την εßσοδο. Ακüμη και η κοπÝλα που εκτελοýσε χρÝη υπεýθυνου ασφαλεßας δυσκολεýτηκε να τους πεßσει να υποχωρÞσουν και να σταματÞσουν τους προπηλακισμοýς. ΜÝχρι και η παρατηρητÞς του αγþνα αναγκÜστηκε να τους υποδεßξει üτι δεν μποροýν να εμποδßζουν την εßσοδü του.

ΜοναδικÞ εξαßρεση στην üλη κατÜσταση, ο Πρüεδρος του ΟθÝλλου, που μüλις πληροφορÞθηκε για τη συμπεριφορÜ των παραγüντων του, Ýσπευσε να ζητÞσει συγνþμη υποσχüμενος να τιμωρÞσει üσους παρεκτρÜπηκαν.

Η ψυχολογßα της μÜζας σε üλο της το μεγαλεßο. Το χειρüτερο üμως Þταν üτι ανÜμεσα στη μÜζα Þταν και παρÜγοντες, που καθηκüντι Ýπρεπε να αποτρÝψουν αυτü το φαινüμενο.

Και επειδÞ εßχαμε και ποδοσφαιρικü αγþνα:

ΟθÝλλος - Θ.Ο.Ι. 2-0 Üδικη Þττα

Το αποτÝλεσμα της ομÜδα Þταν αντιστρüφως ανÜλογο της εμφÜνισης και της προσπÜθειας που Ýγινε απü τους παßκτες μας. Ενþ στον πρþτο γýρο, üπως εßχαμε αναφÝρει στο τüτε ρεπορτÜζ, δþσαμε συγχαρητÞρια στον ΟθÝλλο για την εμφÜνισÞ του, και αναφÝραμε την μεγÜλη τýχη για εμÜς με την 100% αποτελεσματικüτητÜ μας. ΑυτÞ τη φορÜ Ýγινε το αντßθετο εßχαμε πολý σπουδαßα εμφÜνιση στο πολý βρεγμÝνο γÞπεδο, αλλÜ ο αντßπαλος την ουσßα, τα γκολ με δυο στημÝνα, Ýνα κüρνερ και Ýνα φÜουλ στο οποßο υπÞρξε και αλλαγÞ πορεßας της μπÜλας απü κüντρα. Οι φßλαθλοß μας θα πρÝπει να Þταν πολý ευχαριστημÝνοι απü την ποιüτητα του παιχνιδιοý μας και την ομÜδα μας, ατομικÜ και ομαδικÜ. ΥπÞρξε μεγÜλη πειθαρχεßα, δεν εßχαμε κÜρτες στο βρεγμÝνο γÞπεδο και, ßσως να υπÜρξει για πρþτη φορÜ η δυνατüτητα στους προπονητÝς να κατεβÜσουν την ßδια εντεκÜδα για τρßτο συνεχüμενο παιχνßδι, εκτüς και αν υπÜρξει ενδιÜμεσα ουσιαστικÞ μεταγραφικÞ ενßσχυση.

Ο αντßπαλος με τους 10 ξÝνους στο ρüστερ του και τον επαγγελματισμü του δεν μπüρεσε να ξεχωρßσει, αντßθετα φÜνηκε üτι η ομÜδα μας εßναι στο ßδιο επßπεδο και οι συγκυρßες της Ýχουν στερÞσει το δικαßωμα να βρßσκεται πιο ψηλÜ, καθþς επßσης και üτι σε παιχνßδια με την πρþτη πεντÜδα υπÜρχει εμφανÞς διαφορÜ σεβασμοý στον τρüπο που αντιμετωπßζονται αυτÝς οι ομÜδες.

NEXT MATCH
PREVIOUS MATCH
  Anagennisi Deryneias 3-0  THOI Lakatamia
LEAGUE TABLE
 
01.
  Olympiakos Lefkosias
54
02.
  Ethnikos Axnas
50
03.
  Aris Lemesou
47
04.
  Othellos Athienou
44
05.
  Anagennisi Deryneias
35
06.
  AgiaNapa
32
07.
  Karmiotissa
31
08.
  ASIL Lisis
30
09.
  Akritas Chlorakas
29
10.
  Onisillos Sotiras
28
11.
  AEZ
28
12.
  THOI Lakatamia
26
13.
  Omonoia Aradippou
26
14.
  PAEEK
21
15.
  MEAP
17
16.
  Digenis Oroklinis
14
SPONSORS