English   ΕλληνικÜ    
VIDEO
Play Video ¶óóïò ç ðñþôç ìáò ìåôáãñáöÞ
Play Video Ëýóáìå ôï ïîý ðñüâëçìá ôïõ ôåñìáôïöýëáêá
Play Video ÁÍÁÃÅÍÍÇÓÇ-ÈÏÉ
INTERVIEWS
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Íßêç ìå 2-1 óå ðáé÷íßäé ðñùôáèëçôéóìïý. Ïé ôñåéò âáèìïß êáôÜ 70% áðü ôïí Âßêôùñá

Íßêç ìå 2-1 óå ðáé÷íßäé ðñùôáèëçôéóìïý. Ïé ôñåéò âáèìïß êáôÜ 70% áðü ôïí Âßêôùñá

Με μεγÜλο θετικü πρωταγωνιστÞ για πρþτη φορÜ τον τερματοφýλακÜ μας, η ομÜδα μας μετÜ απü Ýνα πÜρα πολý ανταγωνιστικü παιχνßδι με πολλÝς φÜσεις και απü τις δυο ομÜδες, κατÜφερε να κερδßσει την ΠΑΕΕΚ με 2-1. Το παιχνßδι  θýμισε το περσινü ντÝρμπι κορυφÞς παρ´ üλο που και για τις δυο ομÜδες η βαθμολογßα δεν Ýχει αυτÞ τη στιγμÞ ιδιαßτερο ενδιαφÝρον. Σε αυτü συνÝτεινε το μεγÜλο πÜθος των αντιπÜλων που Ýδειξαν με αυτü τον τρüπο πüσο πολý μεγÜλη εκτßμηση Ýχουν στην ομÜδα μας και φυσικÜ η αντßδρασÞ της ομÜδας μας Þταν ανÜλογη.

Για την ιστορßα το Θ.Ο.Ι. ξεκßνησε πολý καλÜ το παιχνßδι και πριν προηγηθεß Ýχασε 3 κλασσικÝς ευκαιρßες, κÜτι που πραγματικÜ μας προβληματßζει, αφοý γßνεται σε κÜθε αγþνα, ενþ σßγουρα δεν εßναι θÝμα ικανüτητας. Το σκορ Üνοιξε ο ΣωτÞρογλου μετÜ απü ασßστ του ΚαστÜνα απü εκτÝλεση κüρνερ. Στη συνÝχεια η αντßπαλη ομÜδα κÝρδισε το χþρο του κÝντρου και πßεσε χÜνοντας μια δυο ευκαιρßες, ενþ και εμεßς χÜσαμε ανεπανÜληπτα τετ α τετ με ΚαπαρτÞ και ΣωτÞρογλου και ισοφÜρισε με σπουδαßο σουτ στο τελευταßο λεπτü του ημιχρüνου.

Το δεýτερο ημßχρονο ξεκßνησε με περισσüτερο πÜθος και με εναλλασσüμενη υπεροχÞ και ενþ η ομÜδα μας σκüραρε με τον Ματθαßου, ο αντßπαλος βρÞκε μπροστÜ του σε φοβερÞ νýχτα τον Drenea, ο οποßος σε τÝσσερις δýσκολες φÜσεις κρÜτησε το σκορ στο 2-1 και δικαßως στο τÝλος χειροκροτÞθηκε απü συμπαßκτες και αντιπÜλους.

Εκτüς του τερματοφýλακÜ μας πολý καλÞ απüδοση εßχαν οι τÝσσερις της Üμυνας και μÜλιστα εßχαν συμμετοχÞ στα γκολ μας. Κορυφαßοι σε διÜρκεια και απüδοση οι δυο αμυντικοß χαφ Φοινßρης και Diallo ενþ πολý καλοß και οι Nando και Χατζηπαντελßδης αν και κουρÜστηκαν προς το τÝλος. Η δýναμη πυρüς μας με πολλÞ ποιüτητα αλλÜ δικαιολογημÝνα αρκετÜ πßσω σε φυσικÞ κατÜσταση για διαφορετικοýς λüγους. ¼ταν οι ΚαπαρτÞς και ΣωτÞρογλου Ýχουν μεγαλýτερη διÜρκεια στο παιχνßδι, τüτε θα εßμαστε σε θÝση να κερδßσουμε με Üνεση κÜθε αντßπαλο. Οι αλλαγÝς μας Παναγιþτου, Μοýζουρος και ΑριστοδÞμου βοÞθησαν πÜρα πολý μπαßνοντας στο πιο Ýντονο και κρßσιμο σημεßο του παιχνιδιοý.

Επüμενος αντßπαλος η ΑΕΖ üπου θα λεßψει ο Nando λüγω καρτþν και πιθανþς ο Diallo, που τελεßωσε το παιχνßδι κουτσαßνοντας απü κτýπημα στο γüνατο, ενþ σßγουρα θα εßναι εκτüς μÜχης ο πιο σταθερüς μας παßκτης στα τελευταßα παιχνßδια Ματθαßου, που Ýγινε αλλαγÞ και μεταφÝρθηκε στο νοσοκομεßο κÜνοντας 20 ρÜμματα στο κεφÜλι, μετÜ απü σýγκρουση με αντßπαλο, που επßσης επισκÝφτηκε κλινικÞ για τον ßδιο λüγο.

Ο στüχος της ομÜδας μας εßναι στα επüμενα παιχνßδια να επαναφÝρει στην ψυχολογßα της και στην νοοτροπßα της τη νοοτροπßα του πρωταθλητÞ των προηγοýμενων ετþν και να πÜρει τουλÜχιστον 15 απü τους 18 διαθÝσιμους πüντους.

NEXT MATCH
PREVIOUS MATCH
  Anagennisi Deryneias 3-0  THOI Lakatamia
LEAGUE TABLE
 
01.
  Olympiakos Lefkosias
54
02.
  Ethnikos Axnas
50
03.
  Aris Lemesou
47
04.
  Othellos Athienou
44
05.
  Anagennisi Deryneias
35
06.
  AgiaNapa
32
07.
  Karmiotissa
31
08.
  ASIL Lisis
30
09.
  Akritas Chlorakas
29
10.
  Onisillos Sotiras
28
11.
  AEZ
28
12.
  THOI Lakatamia
26
13.
  Omonoia Aradippou
26
14.
  PAEEK
21
15.
  MEAP
17
16.
  Digenis Oroklinis
14
SPONSORS