English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

ΟΜΑΔΑ

Ξεκινούμε σήμερα μια προσπάθεια να εγκαινιάσουμε ένα νέο κανάλι επικοινωνίας, μέσα από το οποίο θα δίνονται όλες οι πληροφορίες προς κάθε ενδιαφερόμενο για την όλη δραστηριότητά μας σαν σωματείο.

Είναι κοινή διαπίστωση ότι σαν σωματείο έχουμε ελάχιστη προβολή προς τα έξω και η όλη δραστηριότητά μας να είναι ελάχιστα γνωστή. Ενώ στον ποδοσφαιρικό τομέα, όπου και η κύρια δραστηριότητά μας, έχουμε να επιδείξει μια αρκετά μεγάλη δραστηριότητα, αυτή παραμένει άγνωστη στους πολλούς και γιατί όχι και στους δικούς μας ανθρώπους.

Το τελευταίο είναι ίσως και το μεγαλύτερο κακό, αφού τουλάχιστον οι δικοί μας άνθρωποι, θα έπρεπε να γνωρίζουν για την όλη δραστηριότητά μας.

Αυτό το μεγάλο κενό θα επιχειρήσουμε να καλύψουμε μέσα από τη δική μας ιστοσελίδα.

Τη χρονιά που λήγει, για την ποδοσφαιρική περίοδο 2013-2014, το σωματείο μετείχε με μια πλειάδα ομάδων στα διάφορά πρωταθλήματα που διοργανώνει η ΚΟΠ καθώς και στα ιδιωτικά πρωταθλήματα.

Η ομάδα Αντρών αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα Γ Κατηγορίας και κατέλαβε την τρίτη θέση, διεκδικώντας με αξιώσεις μέχρι τέλους την άνοδό της στη Β Κατηγορία. Αυτή τη στιγμή είμαστε σε κατάσταση αναμονής όσον αφορά την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο, αφού με τα όσα φημολογούνται με το κλείσιμο κάποιων σωματείων, την πιθανή αναδιάρθρωση των κατηγοριών, στη νέα περίοδο πιθανό να αγωνιζόμαστε στη Γ Κατηγορία ή στη Β2 ή ακόμα και στη φημολογούμενη Γ1.

Η ομάδα μας των U21 (κάτω των 21) έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα της Γ Κατηγορίας και έχει ανέλθει στη Β Κατηγορία του αντίστοιχου πρωταθλήματος που διοργανώνει η ΚΟΠ.

Η ομάδα μας των U17 (κάτω των 17) παρόλο που δεν είχε και πολύ καλή πορεία στο προαιρετικό πρωτάθλημα Α, Β, Γ και Δ κατηγορίας κάτω των 17 εντούτοις κατάφερε να προκριθεί και να συνεχίσει στο πρωτάθλημα Premier κάτω των 17, όπου αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην πρώτη θέση και διεκδικεί με αξιώσεις το πρωτάθλημα.

Η ομάδα μας των U15 (κάτω των 15) δεν είχε καλή πορεία στο προαιρετικό πρωτάθλημα Α, Β, Γ και Δ κατηγορίας κάτω των 15 με αποτέλεσμα να μη συνεχίσει στα πρωταθλήματα Elite και Premier.

Η ομάδα μας των U13 (κάτω των 13) μέσα από το προαιρετικό πρωτάθλημα Α, Β, Γ και Δ κατηγορίας κάτω των 13 κατάφερε να προκριθεί και να συνεχίσει στο πρωτάθλημα Premier κάτω των 13, όπου αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην τρίτη θέση, πάνω από μεγάλα ονόματα του κυπριακού ποδοσφαίρου, όπως το ΑΠΟΕΛ, η Ομόνοια και η Ανόρθωση.

Σημαντική επιτυχία και στους U12 (κάτω των 12) που στο τουρνουά της Αγίας Νάπας έφθασαν μέχρι τους 4 όπου αποκλείστηκαν από την Ανόρθωση.

Μέσα από αυτές τις λίγες γραμμές, ξεκινούμε σήμερα 17 Απριλίου 2014 την προσπάθειά μας. Σίγουρα υπάρχουν πάρα πολλά που πρέπει να γραφτούν και αυτό θα γίνεται με την πάροδο των ημερών, μέχρι να έχουμε μια πιο σφαιρική και ολοκληρωμένη εικόνα του σωματείου μας.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ