English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Συνεχίζει το αήττητο και συν πέντε στην κορυφή

Συνεχίζει το αήττητο και συν πέντε στην κορυφή

Πολύτιμη νίκη πέτυχε η ομάδα μας επί του Ακρίτα με σκορ 1-3. Με την νίκη αυτή η ομάδα μας συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα από την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος με ένα εξαιρετικό απολογισμό 31 βαθμών, με δέκα νίκες και μια ισοπαλία.

Στο παιγνίδι τώρα στην Χλώρακα, σε ένα πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, η ομάδα μας στο πρώτο ημίχρονο μπήκε πολύ δυνατά, κλείσαμε τον αντίπαλο στην περιοχή του και δημιουργούσαμε συνεχώς ευκαιρίες. Σε μία από αυτές στο 14΄λεπτό πετύχαμε το πρώτο γκολ με απευθείας φάουλ του αρχηγού μας Μ. Χριστοφόρου. Στο δεύτερο ημίχρονο συνέχισε η ομάδα μας στον ίδιο ρυθμό και από τα πρώτα 5 λεπτά σημειώσαμε το 0-2 με σουτ του Σ. Τσαπαλά μέσα από την μεγάλη περιοχή. Στην συνέχεια ρίξαμε λίγο τον ρυθμό μας αλλά συνεχίσαμε να δημιουργούμε ευκαιρίες να αυξήσουμε το σκορ. Ο αντίπαλος όμως κόντρα στην ροή του παιγνιδιού στην μοναδική ευκαιρία που μας έκανε πέτυχε γκολ 10 λεπτά πριν την λήξη του παιγνιδιού με σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά η ομάδα μας δεν τα έβαλε κάτω και στα τελευταία λεπτά του παιγνιδιού μετά από εντυπωσιακή επέλαση του Α. Μακρυγιώργη πλάσαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και από κοντά ο Α. Τσιάκκας που μπήκε ως αλλαγή ακολούθησε την φάση και πέτυχε το τρίτο γκολ.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την μέχρι τώρα πορεία μας και θα ετοιμαστούμε κατάλληλα για το επόμενο παιγνίδι μας την ερχόμενη Τετάρτη με την Ομόνοια, στην έδρα μας.

Η σύνθεση της ομάδα μας ήταν: Γ. Σώζου, Αιμίλιος Θεοδώρου, Α. Θεοδώρου, Δ. Ευαγγέλου, Μ. Χριστοφόρου, Α. Μακρυγιώργη, Β. Κουμίδης (Α. Αγγελή), Α. Τσικκάς (Γ. Παναγή), Σ. Τσαπαλάς (Α. Τσιάκκας), Χ. Παπαθεοχάρους (Γ. Νικολάου), Α. Κκώστη (Η. Χρίστου)

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ