English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

ΕΝΠ-ΕΝ ΘΟΙ 0-1

ΕΝΠ-ΕΝ ΘΟΙ 0-1

Η ομάδα πέτυχε την δεύτερη νίκη της και μάλιστα εκτός έδρας με την ομάδα του Παραλιμνίου. Το παιγνίδι γενικά δεν έφτασε σε ψηλά επίπεδα απόδοσης και από τις δύο ομάδες λόγω της αφόρητης ζέστης και υγρασίας αλλά και του πολύ κακού αγωνιστικού χώρου. Με αυτές τις συνθήκες στόχος μας το πρώτο ημίχρονο ήταν να πετύχουμε πρώτοι γκολ, πράγμα που το καταφέραμε στο 24ο λεπτό με τον Κλ. Κωνσταντίνου. Το δεύτερο ημίχρονο το Παραλίμνι μας πίεσε ψηλά και με τους υψηλόσωμους παίκτες που είχε προσπάθησε με μεγάλες μπαλιές μέσα στην περιοχή μας να μας κάνει την ζημιά .Η ομάδα παρά την πίεση που δέχτηκε άντεξε και το Παραλίμνι έκανε μία μόνο μεγάλη ευκαιρία, που απέκρουσε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας μας. Η ομάδα μας στις αντεπιθέσεις βρήκε τρείς κλασικές ευκαιρίες να τελειώσει το παιγνίδι.

Το σημαντικό σε αυτό το παιγνίδι για εμάς δεν ήταν μόνο η νίκη αλλά η νοοτροπία που προσπαθούμε να κτίσουμε. Στην αποστολή που ήταν 24μελής περιλάμβανε και την παρουσία τεσσάρων παικτών που ήταν τραυματίες και ακολούθησαν την αποστολή. Μάλιστα οι δύο που ήταν ελαφρά τραυματίες έκαναν και προπόνηση πριν το παιγνίδι

Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν:

Π. Μακκίδης, Α. Χριστοφή, Φ. Παύλου, Ν. Ναρκίσου, Γρ. Αρέστη, Σ. Γεωργίου, Π. Παπέττας, Π. Τούσιος, Ν. Χπαυλής, Χρ. Θεοφάνους, Κλ. Κωνσταντίνου.

Αλλαγές ήταν: (Α. Κότροφος, Α. Αντωνίου, Στ. Χριστοφόρου, Α. Κυρίλλου)

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ