English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

ΕΝΑΔ - ΘΟΙ 3-2

ΕΝΑΔ - ΘΟΙ 3-2

Ντέρμπι με τα όλα του είχαμε στην Πόλη Χρυσοχούς, όπου δυο από τις πιο ποιοτικές ομάδες τις κατηγορίας τέθηκαν αντιμέτωπες για το ποια θα πάρει το προβάδισμα για την άνοδο στην Β2 Κατηγορία. Η ομάδα του ΘΟΪ κατάφερε να προηγηθεί με 0-2 στο πρώτο ημίχρονο, όμως να μην μπορεί στο τέλος να κρατήσει το υπέρ της σκορ. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν τα πάνω κάτω και να πάρουν την νίκη με 3-2.

Το ΘΟΙ ξεκίνησε ιδανικά τον αγώνα καθώς με το πέρας μόλις 20 λεπτών κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με 0-2 ύστερα από δυο καταπληκτικές αντεπιθέσεις. Μόλις στο 2΄ο Δημήτρης Μάρης εκμεταλλεύτηκε ωραία πάσα του Αριστοδήμου ανοίγοντας τον χορό των τερμάτων. Το δεύτερο κτύπημα για το ΘΟΪ ήρθε στο 17΄ όταν ο Χατζηπαντελίδης αυτή την φορά έδωσε ωραία ασίστ στον Καπαρτή που δεν δυσκολεύτηκε να δώσει προβάδισμα δυο τερμάτων στην ομάδα του. Στη συνέχεια, το ΘΟΙ έχασε δυο κλασικές ευκαιρίες για να αυξήσει το σκορ για να φθάσουμε στο 41, όπου ο Χριστοφίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ μείωσε σε 1-2, βάζοντας ξανά την ομάδα του μέσα στο παιχνίδι.

Το δεύτερο ημίχρονο η ΕΝΑΔ μπήκε αποφασισμένη και χρησιμοποιώντας και την δύναμη της έδρας της κατάφερε να πετύχει ακόμα δυο γκολ. Με πάθος οι γηπεδούχοι σκόραραν αρχικά με τον Μάριο Ιωάννου στο 51′ και στην συνέχεια με τον Νικόλα Χριστοφίδη.

Με τη λήξη του αγώνα, μερίδα οπαδών της ΕΝΑΔ εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο, μαζί και ο ήδη αποβληθείς ποδοσφαιριστής της, και ήρθαν σε αντιπαράθεση με τους ποδοσφαιριστές μας που ακόμη ευρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο. Όπως γράφει η ιστοσελίδα «Ο Παρατηρητής»: «Τον βλέπουμε (Μ. Βαρβαρίτη) να τρέχει να ξεφύγει, έναν κουκουλοφόρο οπαδό που εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο να προσπαθεί να του βάλει τρικλοποδιά, έναν ποδοσφαιριστή της γηπεδούχου ομάδας να τον καταδιώκει και τον κλοτσάει στον πισινό… Κι όταν τον στριμώχνουν στον πάγκο, ένα άλλο άτομο του δίνει γροθιά στο πρόσωπο. Την ίδια στιγμή, ακόμη ένας οπαδός με κουκούλα, μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Ο μοναδικός αστυνομικός που βλέπουμε στο πλάνο, προσπαθεί με όλες του τις δυνάμεις να προστατεύσει το καταδιωκόμενο στέλεχος των φιλοξενούμενων, αγκαλιάζοντας τον και χρησιμοποιώντας μάλιστα απωθητικό σπρέι σε δυο περιπτώσεις. Τελικά η προσπάθειά του πιάνει τόπο και αφού πρώτα οι πιο εγκρατείς και λογικοί (και από τις δυο ομάδες) αναλαμβάνουν ρόλο πυροσβέστη». Για τον αγώνα αυτό ιδι;αίτερης αναφοράς τυγχάνει και ένα άλλο περίεργο φαινόμενο. Όπως γράφει η ίδια ιστοσελίδα: «Σε μια άλλη περίπτωση γίνεται το εξής παράδοξο: Πέφτει κατακόρυφα περιστέρι στον αγωνιστικό χώρο και το απομακρύνει παίκτης της γηπεδούχου ομάδας. Λες και… καταρρίφθηκε».

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ