English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Νέα: 1 - 10 από 396 [Σελίδες: 40]
Εις το επανιδείν!!! ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ Θ.Ο.Ι. ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ Κάπου εδώ ήρθε και η δικιά μου σειρά να κλείσω το δικό μου κύκλο. Ένα κύκλο 23 χρόνων. Δεν ξέρω αν πέτυχα τους στόχους μου, ξέρω ότι δεν υπήρχε προσπάθεια που να μην έκανα. Εδώ μεγάλωσα ανδρώθηκα, έζησα λύπες και χαρές, όμως στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι δεδομένο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες που είχα όλα αυτά τα χρόνια. Τους προπονητές, τους φυσιοθεραπευτές, τους γιατρούς, τους φροντιστές και όλη τη διοίκηση που συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια. Θα κρατήσω για πάντα τις καλύτερες αναμνήσεις. Εύχομαι μια μέρα αυτή η ομάδα να βρει το δρόμο της. Εις το επανιδείν!!! Ευχαριστώ για όλα!!!! ⚽️⚽️⚽️
Ομαδικές παραιτήσεις Δυστυχώς τον τελευταίο καιρό η κατάσταση που επικρατεί τόσο στο σωματείο όσο και στην εταιρεία, η αντιπαράθεση και η λασπολογία σε βάρος μας, μας αναγκάζει να παραιτηθούμε από τα Διοικητικά Συμβούλια της Εταιρείας και του Σωματείου.
Κρατάμε τα θετικά Ο πρώτος αγώνας της χρονιάς ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια. Απέναντι σε μια ομάδα που έχει σαν στόχο την άνοδο, η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ από το πρώτο λεπτό. Αμέσως μετά τη σέντρα η ομάδα της Καρμιώτισσας κέρδισε κόρνερ, με την εκτέλεση του οποίου κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με τον Βιτόρ.
BRATSIANI ALEXANDRO  [04-07-2018]
BRATSIANI ALEXANDRO Ο ελλαδίτης Μπρατσιάνι Αλέξανδρος θα βρίσκεται τη νέα χρονιά στην ομάδα μας για να βοηθήσει στην υλοποίηση των στόχων που έχουν τεθεί. Ο Μπρατσιάνι (6 Ιουλίου 1992) μετακομίζει από τη γειτονική ΠΑΕΕΚ με την οποία αγωνίστηκε πέρσι σε 24 αγώνες καταγράφοντας 1791 αγωνιστικά λεπτά, στα οποία σημείωσε 9 γκολ και δέχθηκε 4 κίτρινες κάρτες. Αγωνίστηκε επίσης και σε τρεις αγώνες του Κυπέλλου Κύπρου Α και Β Κατηγορίας.
Καλή επιτυχία Χριστόδουλε Μεγάλη συμβολή στην παραμονή της ομάδας στη Β Κατηγορία είχε ο προπονητής φυσικής κατάστασης Χριστόδουλος Παγλάς. Έφθασε κοντά μας το Δεκέμβριο, όταν η ομάδα βρισκόταν στα χειρότερά της, τόσο από ψυχολογική όσο και από φυσική κατάσταση.
Νίκος Νικολάου και Μιχάλης Σιεκκερής Ο Νίκος Νικολάου και ο Μιχάλης Σιεκκερής θα αποτελέσουν το τεχνικό δίδυμο της τεχνικής μας ηγεσίας. Ο Νίκος Νικολάου βρέθηκε στην κορυφή της τεχνικής μας ηγεσίας στα τελευταία οκτώ παιχνίδια της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου. Αναλαμβάνοντας μια ομάδα με πάρα πολλά προβλήματα, χωρίς αγωνιστική ταυτότητα, κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα σε τέσσερις νίκες, μια ισοπαλία και τρεις ήττες, αποτελέσματα που έστω και την ύστατη κράτησαν την ομάδα στην Β Κατηγορία.
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ Οι κανονισμοί λειτουργίας των Ακαδημιών μας, έχουν αναρτηθεί στη σελίδα ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ όποθυ ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να ανατρέξει για να τους διαβάσει.
Τα χάπια μας  [23-04-2018]
Τα χάπια μας Εμείς τα χρησιμοποιήσαμε την Παρασκευή το βράδυ. Μας γλύτωσαν από καρδιακά και εγκεφαλικά. Διαθέσιμα από την μπουτίκ του σωματείου. Ιδιαίτερα θεραπευτικά και για όσους πάσχουν από Πούζαν . Συνίστανται και για όσους το φυσούν και δεν κρυώνει. Έχουν πολύ καλές ηρεμιστικές ιδιότητες. Είναι ιδιαίτερα δραστικά για την πέψη, για όσους δεν μας χωνεύουν. Κλινικές δοκιμές έδειξαν ότι έχουν πολύ καλή δράση και εναντίον της ανηθικότητας. Στα αρχικά στάδια, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την καταπολέμηση διαφόρων ιών, όπως του ψέματος, της συνομωσίας και του παρασκηνίου.
Πήγαμε Γ κατηγορία είδαμε και απήλθαμε Τρία πουλιά πετάσασιν να πάσιν, για να δούσιν από ψηλά τι γίνεται τζιαι να ‘ρτουν να μας πούσιν Πιτσιλιά τζιαι Ερήμην τζι’ ύστερα στην Πέγεια ειπάσιν άλλο νάκκον μα επήαν εις τον Ψευτάν τζι ήβραν μεγάλον λάκκον Αστρομερίτη μα τζιαι Ύψωνα, Ακρωτήρι τζιαι Άην Τύχωνα πετάσαν στα Λατσιά, στραφήκαν εις τα Λύμπια Μ’ αφήκαν τόπους τα πουλιά, παν’ εις την Πόλη εκάτσαν τζιαι στην Ορμήθκια, Λιοπέτριν, Άσσια για να φάσιν Τζι ύστερα Μόρφου τζιαι πίσω εις το Δάλιν Τέλος να ξαποστάσουσιν εκάτσαν εις την Ξυλοτύμπου τζιαι επαίξαν την με θάρρος τζ’ ύστερα στραφήκαν Λακατάμιαν.
Καλό παράδεισο Ο πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ. και το προσωπικό του σωματείου και της εταιρείας της Ε.Ν. ΘΟΙ Λακατάμιας εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη για τον θάνατο του Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Από σήμερα το ποδόσφαιρό μας γίνεται φτωχότερο. Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...
 
ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ