English   Ελληνικά    
VIDEO
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
INTERVIEWS
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

U21 ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ VS ΕΝ ΘΟΙ Λακατάμιας 1 - 1

U21 ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ VS ΕΝ ΘΟΙ Λακατάμιας 1 - 1

Ακόμη δύο βαθμούς πέταξε η ομαδά των νέων μας στον χθεσινό εξ αναβολής αγώνα με την Καρμιώτισσα, στην Λεμεσό. Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο, 1-1 αφήνοντας μας πικραμένους αφού το δεύτερο ημίχρονο επικρατήσαμε στον αγώνα και χάσαμε σωρεία ευκαιριών για να πάρουμε το τρίποντο. Δεν μας έφτανε αυτό, για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μας ακυρώθηκε κανονικότατο γκολ, από τον επόπτη στο 80'.

Δεν θα σταθούμε όμως στα διαιτητικά λάθη, αφού είναι μέρος του παιχνιδιού, αλλά στη απόδοση της ομάδας, η οποία το πρώτο ημίχρονο ήταν απαγοητευτική παρόλο που προηγηθήκαμε με 0-1 στο 45΄με το Λεωνίδα Νικολάου. Η μόνη δικαιολογία για την απαγοητευτική εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου ήταν ο άσχημος αγωνιστικός χώρος. Στο δεύτερο ημιχρόνο αλλάξαμε τον τρόπο παιχνιδιού μας και βελτιώσαμε την απόδοση μας πάρα πολύ. Παίξαμε γρήγορα με την μπάλα, δείξαμε πάθος και δύναμη, επιβάλαμε τον ρυθμό μας, δεν καταφέραμε όμως να σκοράρουμε.

Από το παιχνίδι κρατάμε μόνο την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου και ειδικά το τελευταίο 35λεπτο και ετοιμαζόμαστε για τον επόμενο αγώνα στην έδρα μας με την ΕΝ Παρεκλισσιάς.

Συνθεση: Γιώργος Πλακίτης, Αντρέας Κουρτέλλας (Αντρέας Καννάουρος), Γιώργος Αβραάμ (Αντρέας Πάλλης), Αντώνης Παναγιώτης, Παναγιώτης Χ''Καλλής, Σταύρος Ερωτοκρίτου, Σάββας Σάββα, Γιώργος Σκώττης, Γιώργος Δρουσιώτης, Σοφοκλής Θεοδώρου (Γιώργος Κουμπαρής), Λεωνίδας Νικολάου

NEXT MATCH
PREVIOUS MATCH
  Anagennisi Deryneias 3-0  THOI Lakatamia
LEAGUE TABLE
 
01.
  Olympiakos Lefkosias
54
02.
  Ethnikos Axnas
50
03.
  Aris Lemesou
47
04.
  Othellos Athienou
44
05.
  Anagennisi Deryneias
35
06.
  AgiaNapa
32
07.
  Karmiotissa
31
08.
  ASIL Lisis
30
09.
  Akritas Chlorakas
29
10.
  Onisillos Sotiras
28
11.
  AEZ
28
12.
  THOI Lakatamia
26
13.
  Omonoia Aradippou
26
14.
  PAEEK
21
15.
  MEAP
17
16.
  Digenis Oroklinis
14
SPONSORS