English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

U21 ΘΟΙ VS ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ 4-0

U21 ΘΟΙ VS ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ 4-0

Καθοριστική νίκη πετύχαμε χθες το απόγευμα νικώντας την ομάδα νέων της Ομόνοιας Αραδίππου με το επιβλητικό 4-0! Μία εξαιρετική εμφάνιση, με παίκτες που ήξεραν τι ήθελαν στο γήπεδο και παίκτες που ήταν παθιασμένοι για την νίκη.

Τα πρώτα τρία γκολ προήλθαν από πάσες του Βαλάντη και σκόρερ τους Βλάση (2) και Κουμπαρή (1). Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε δικαιωματικά ο Βαλάντης μετά από επέλαση και διαγώνιο συρτό σουτ.

Καμιά αμφιβολία και από τους αντιπάλους, για το ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος (είναι η δεύτερη φορά που μας το λένε, την πρώτη φορά όμως μας είχαν νικήσει 1-0) και δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι ακόμη δεν τέλειωσε τίποτα, αφού πρέπει να πετύχουμε ακόμη δύο νίκες στα εναπομείναντα τρία παιχνίδια, για να ανέβουμε κατηγορία και να αγωνιστούμε του χρόνο στο πρωτάθλημα νέων Α΄ Κατηγορίας.

Η επιτυχία αυτή θα είναι το επίτευγμα μίας ποδοσφαιρικής οικογένειας "Μία ομάδα-Μία οικογένεια" είναι το φετινό μας σλόγκαν, αφού στην επιτυχία αυτή θα έχουν συνδράμει όλοι οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Χθες ήταν η σειρά του Βαλάντη Καπαρτή και του Μιχάλη Ιωάννου να βοηθήσουν την ομάδα νέων, πράγμα που τους τιμά, όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και αποδεικνύει επαγγελματισμό και οικογενειακό κλίμα, αφού όλοι χαρήκαμε την επιτυχία μας.

Πολύ καλή η προσπάθεια (ίσως η καλύτερη) από όλους τους ποδοσφαιριστές.

Συγκεντρωνόμαστε για τον επόμενο αγώνα με τον Εθνικό Άσσιας στο Μακάριο και προετοιμαζόμαστε για μία ακόμη νίκη και ένα ακόμη βήμα για την επίτευξη του στόχου μας.

Σύνθεση: Βίκτωρας Ντρενέα, Αντρέας Κουρτέλλας, Δήμος Αγγελίνας (Νικολάου Λεωνίδας), Παύλος Ιωσήφ, Μιχάλης Ιωάννου ( Γιώργος Σταύρου) , Παπασωφρονίου Κων/νος (Κουμπαρής Γιώργος), Σοφοκλής Θεοδώρου ,Αντρέας Πάλλης, Βλάσης Στυλιανού, Βαλάντης Καπαρτής, Σταύρος Ερωτοκρίτου

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ