English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Γιάννος Δημοσθένους ακόμα ένα χρόνο

Γιάννος Δημοσθένους ακόμα ένα χρόνο

Και ο Γιάννος Δημοσθένους μετά τον Δημήτρη Μάρη επιβεβαίωσε τις προβλέψεις και συνεχίζει στο Θ.Ο.Ι. σαν ποδοσφαιριστής υπογράφοντας για ακόμη ένα χρόνο.

Ο έμπειρος αμυντικός, τη σεζόν που μας πέρασε, έχασε μόνο το τελευταίο παιχνίδι με το Σπάρτακο και αυτό λόγω κίτρινων καρτών. Μάλιστα έχει παίξει σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια πρωταθλήματος και κυπέλου χωρίς να χάσει ούτε λεπτό. Άξιο αναφοράς το γεγονός ότι τη μέρα που παντρευόταν η αδελφή, αυτός ήταν στο γήπεδο, αγωνιζόμενος για 90 λεπτά και με το σφύριγμα του διαιτητή έτρεξε στα αποδυτήρια, φόρεσε το κοστούμι του και πήγε κατευθείαν στην εκκλησία!

Η είδηση όμως είναι ότι μετά από αξιολόγηση των αναγκών της ομάδας η Διοίκηση  του πρότεινε να αναλάβει τον ευαίσθητο χώρο των δημόσιων σχέσεων . Έτσι θα είναι ο άνθρωπος που θα έχει άμεση επαφή με τα διάφορα όργανα της Ομοσπονδίας, του Κ.Ο.Α. και άλλους οργανισμούς. Ακόμα θα έχει την ευθύνη των απαντήσεων όπου χρειάζεται της αλληλογραφίας του Σωματείου, σε συνεννόηση φυσικά με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ.. 

Μια ακόμη κίνηση της ομάδας ώστε να αξιοποιηθούν άνθρωποι με αξία και ήθος που έχουν προσφέρει στην ομάδα και έχουν συνδεθεί μαζί της.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ