English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Σωτήρης Φοινίρης για δυο χρόνια / Εξέλιξη Προγραμματισμού

Σωτήρης Φοινίρης για δυο χρόνια / Εξέλιξη Προγραμματισμού

Με μια προσθήκη παίκτη μεγάλης εμπειρίας στη Β΄ αφού έχει σταθερά 24 συμμετοχές κάθε χρόνο και ποιοτικά επιπέδου Α΄ κατηγορίας και στην καλύτερη ηλικία των 24 ετών, η ομάδα μας ισχυροποιεί την μεσαία της γραμμή. Ο Φοινίρης είναι από τους λίγους κύπριους παίκτες που μπορεί να εφαρμόσει με 90λεπτη διάρκεια πολλά από τα τακτικά κομμάτια πίεσης σε όλους τους χώρους, που σκοπεύει να εφαρμόσει ο προπονητής την επόμενη χρονιά. Είναι μια μεταγραφή κύπριου αθλητή που μπορεί να ανταποκριθεί σε ακόμα πιο ψηλό επίπεδο και να αποτελέσει μονάδα του Θ.Ο.Ι. σε όποια κατηγορία και να βρίσκεται.

Ο Σωτήρης είναι η τέταρτη μεταγραφή που ανακοινώνεται με αυτές των Χατζηπαντελίδη, Γεωργίου, Παναγιώτου. Σημαντική απόδειξη της φιλοσοφίας της ομάδας είναι ότι όλοι έχουν υπογράψει διετή και τριετή συμβόλαια, ακόμα μια ένδειξη της σταθερότητας που παρουσιάζει η ομάδα. Το νέο «Δόγμα» της ομάδας είναι το Δ.Ε.Α (Δέσμευσή, Εμπιστοσύνη, Αφοσίωση) στην ομάδα και τους στόχους της και τα μονοετή συμβόλαια δεν συνάδουν με αυτό. Είναι αποδεδειγμένο ότι οι επιτυχίες της ομάδας έχουν στηριχθεί σε ποδοσφαιριστές που είναι στο Θ.Ο.Ι. εδώ και τέσσερα χρόνια, όπως ο Μάριος Θεοφάνους ο Δημήτρης Μάρης, ο Μιχάλης Κυριάκου, ο Στέλιος Ματθαίου, ο Γιάννος Ιωάννου (ο Γιάννος ήταν σε όλη του τη ζωή στο ΘΟΙ). Μεγάλη συνεισφορά έχουν και παίκτες που μπαίνουν στον τρίτο χρόνο τους στην ομάδα όπως ο Βαλάντης Καπαρτής, ο Βίκτωρας Ντρενέα, ο Μιχάλης Βαρβαρίτης, ο Άριστος Αριστοδήμου και ο εμβληματικός αρχηγός Γιάννος Δημοσθένους, που θα συνεχίσει ενισχύοντας την προπονητική ομάδα, που και αυτή θα βρίσκεται στο Θ.Ο.Ι. για πέμπτη χρονιά. Ακόμα ένα στατιστικό είναι το γεγονός ότι συνεχίζουν για δεύτερο χρόνο ο Πέτρος Φιλανιώτης, Δημοσθένης Αγγελίνας και Μιχάλης Ιωάννου που είχαν από πέρσι συμβόλαιο και ο νεαρός έκπληξη Κωνσταντίνος Παπασωφρονίου. Υπάρχει ακόμα σαν εκκρεμότητα το τι θα γίνει με τους υπόλοιπους νεαρούς εξελίξιμους παίκτες του Θ.Ο.Ι. που ανέβασαν την Κ21 στην Α΄ κατηγορία και την πήγαν μέχρι τον τελικό των Κ21. Αυτοί θα αξιολογηθούν ξεχωριστά από τον προπονητή της Α΄ ομάδας και τον νέο προπονητή της Κ21, ο οποίος θα είναι κάποιος έμπειρος στην Α κατηγορία της Κ21, αφού ο Σωτήρης Σάββα μετά από 6 χρόνια πετυχημένης δουλειάς, ζήτησε ο ίδιος και κρίθηκε ορθό να αξιοποιηθεί σε πιο σημαντικό πόστο στην ομάδα, που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Οι Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, Πάνος Δημητρίου και Δημήτρης Ιγνατιάδης βρίσκονται ακόμα σε συζητήσεις με την ομάδα μας, κυρίως για τα επίπεδα χρόνου συμμετοχής τους στην ομάδα και αποφάσεις για αυτό θα παρθούν ανάλογα με την εξέλιξη του προγραμματισμού.

Ο Βλάσης Στυλιανού μετά από 3 χρόνια στην ομάδα και αφού τελείωσε τις σπουδές του στη Λευκωσία επέστρεψε στη Λεμεσό και στην ομάδα της Ε.Ν.Υψωνα . Το Θ.Ο.Ι. τον ευχαριστεί για την προσφορά του στις δυο ανόδους της ομάδας μας, εξαίροντας την αγωνιστική του ποιότητα και πάνω απ΄ όλα το ήθος και τον επαγγελματισμό του και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ