English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Ακαδημίες: Με μεγάλη επιτυχία έγινε η συνάντηση

Ακαδημίες: Με μεγάλη επιτυχία έγινε η συνάντηση

Με μεγάλη επιτυχία έγινε το βράδυ της 26ης  Μαΐου στις 19:00 η πρώτη συνάντηση μεταξύ των παραγόντων του σωματείου, των υπευθύνων των Ακαδημιών και των γονιών των παιδιών των ακαδημιών της ομάδας μας.

Οι γονείς κατά την προσέλευσή τους παρέλαβαν ένα ερωτηματολόγιο αναφορικά με τη λειτουργία των Ακαδημιών το οποίο και συμπλήρωσαν. Ήδη οι απαντήσεις και εισηγήσεις των γονιών τυγχάνουν επεξεργασίας και κωδικοποίησης από την Τεχνική Επιτροπή.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος καλωσόρισε τους γονείς και ο Έφορος των Ακαδημιών κ. Γιώργος Χριστοφόρου απεύθυνε χαιρετισμό προς τους γονείς.

Στη συνέχεια, ο Γενικός Διευθυντής των Ακαδημιών κ. Δημήτρης Μάρης παρουσίασε την Οργανωτική Επιτροπή και τις διαδικασίες που θα ακολουθούνται.

Ο λόγος στη συνέχεια δόθηκε στο μέλος της Τεχνικής Επιτροπής κ. Σωτήρη Σάββα, ο οποίος παρουσίασε την Τεχνική Επιτροπή και τον τρόπο λειτουργίας της ως και τις ευθύνες και αρμοδιότητές της.

Ακολούθησε η παρουσίαση της αγωνιστικής φιλοσοφίας των Ακαδημιών και του σωματείου εν γένει από το μέλος της Τεχνικής Επιτροπής κ. Νώντα Χριστινάκη.

Έγινε παρουσίαση των εσωτερικών κανονισμών των Τμημάτων Υποδομής, μια καινοτομία στον κυπριακό χώρο. Η παρουσίαση έγινε από τον Δημήτρη Μάρη.

Το επόμενο θέμα, που αφορούσε την Εφορεία και την ομάδα Υποστήριξης Γονέων παρουσιάστηκε από το Δημήτρη Μάρη και τον Νώντα Χριστινάκη.

Το πιο καυτό θέμα, που αφορούσε στον Οικονομικό Σχεδιασμό παρουσιάστηκε από τον Πρόεδρο του σωματείου κ. Λουκή Αρχοντίδη.

Καταληκτικά ακολούθησε στην κατάμεστη αίθουσα μια γεμάτη παλμό συζήτηση, όπου επιλύθηκαν οι απορίες των γονιών και καταγράφηκαν προς μελέτη οι εισηγήσεις και απόψεις τους για να κλείσει η συζήτηση με ειδικές απορίες και εισηγήσεις ανά ομάδα με τους προπονητές κάθε ηλικίας.

Ο συντονισμός της όλης εκδήλωσης έγινε με επιτυχία από τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων κ. Γιάννο Δημοσθένους.

Στη φωτογραφία μια άποψη της κατάμεστης αίθουσας.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ