English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Δρουσιώτης, Ερωτοκρίτου, Κουμπαρής, Πάλλης, Σκώττης - Πενταετής συμφωνία στα δικά μας παιδιά

Δρουσιώτης, Ερωτοκρίτου, Κουμπαρής, Πάλλης, Σκώττης - Πενταετής συμφωνία στα δικά μας παιδιά

Με εισήγηση του προπονητή μας η Διοίκηση της ομάδας μας ήλθε σε συμφωνία για πενταετή συμβόλαια με τους πέντε 18χρονους παίκτες μας που έχουν ενσωματωθεί στην Α ομάδα εδώ και δυο χρόνια και μάλιστα έχουν και πάρα πολλές συμμετοχές σε αποστολές αλλά και σε αγώνες της.

Οι Δρουσιώτης, Ερωτοκρίτου, Κουμπαρής, Πάλλης, Σκώττης θα έχουν τη βοήθεια της ομάδας στο να εξελιχθούν όσο το δυνατό περισσότερο έχοντας δείξει με τις υπογραφές τους και αυτοί την αφοσίωσή τους στο Θ.Ο.Ι. Οι συμφωνίες μαζί τους δεν τους αφαιρούν το δικαίωμα των σπουδών αντίθετα για κάθε τους ενέργεια θα έχουν την συμπαράσταση της Διοίκησης μας.

Η κίνηση αυτή είναι συμβολική και θέλει να δείξει ότι τα παιδιά μας που έχουν αξία και ήθος θα αντιμετωπίζονται ανάλογα. Σίγουρα οι οικονομικές τους απολαβές δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά είναι σημαντικό να αναγνωρίζεται η προσπάθεια και η πρόοδος των αθλητών μας καθώς και να τονίζεται ότι το Θ.Ο.Ι. έχει ουσιαστική πρόθεση να προωθήσει τα δικά του παιδιά.

Τους παραπάνω παίκτες θα διαδεχθούν στο προηγούμενο status τους δηλαδή το στάδιο της «εκκόλαψης» με την πρώτη ομάδα ο Ανδρέας Κουρτέλας, ο Ανδρέας Χατζηπέτρου, ο Κωνσταντίνος Παπασωφρονίου και ο Ανδρέας Πάλλης.

Στόχος μας είναι σε λίγα χρόνια η ομάδα μας να είναι αυτάρκης σε αθλητές και να παράγει παίκτες για την πιο ψηλή κατηγορία.

Ήδη οι συνθήκες του Θ.Ο.Ι. σε υποδομές και ανθρώπινο δυναμικό έχουν δώσει στον Αχιλλέα Βασιλείου την δυνατότητα να επανέλθει σε επίπεδο Α΄ Κατηγορίας.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ