English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Ευχαριστίες από Θ.Ο.Ι. και η ομάδα του 2014-2015

Ευχαριστίες από Θ.Ο.Ι. και η ομάδα του 2014-2015

Η ομάδα μας θέλει να ευχαριστήσει για την παρουσία τους, που συνοδεύτηκε με σημαντικές επιτυχίες, τα προηγούμενα 2 χρόνια, τους Παναγιώτη Ρούσο και Χρίστο Ευθυμίου και τους εύχεται καλή συνέχεια.

Επίσης ευχαριστεί ιδιαίτερα ένα δικό της παιδί, τον Ττόμη Ανδρέου, που κλείνοντας πάνω από 10 χρόνια στην ομάδα υπήρξε αρχηγός της και παράδειγμα αθλητή.

Ακόμα ευχαριστεί για την προσφορά τους Μάριο Ποχουζούρη, Χρίστο Χατζηπαντελίδη και Αχιλλέα Βασιλείου που για δικούς τους λόγους δεν συνεχίζουν στην ομάδα μας.

Οι έξι αυτές αποχωρήσεις έχουν καλυφθεί από τους Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου, Κωνσταντίνο Παυλίδη, Δημήτρη Ιγνατιάδη, Παύλο Ιωσήφ, Πάνο Δημητρίου και Πέτρο Φιλανιώτη.

Η μεγάλη πλειονότητα των παικτών του βασικού κορμού συνεχίζει, Δημήτρης Μάρης, Γιάννος Δημοσθένους, Μάριος Θεοφάνους, Βαλάντης Καπαρτής, Νεόφυτος Μιχαήλ, Μιχάλης Βαρβαρίτης, Μιχάλης Κυριάκου, Γιάννος Ιωάννου, Άριστος Αριστοδήμου, Στέλιος Ματθαίου, Βλάσσης Στυλιανού, καθώς επίσης και οι νεαροί μας που είναι υποψήφιες βασικές επιλογές, αν συνεχίσουν από εκεί που έμειναν πέρσι, Σάββας Σάββα, Γιώργος Σκώττης, Σταύρος Ερωτοκρίτου, Ανδρέας Κουρτέλλας, καθώς και οι στρατεύσιμοι Γιώργος Δρουσιώτης και Γιώργος Κουμπαρής.

Η ομάδα μας έχει ακόμα μια μεταγραφή υπό διεκπεραίωση η οποία θα ανακοινωθεί σε 10 μέρες και έχει στον προϋπολογισμό της τη δυνατότητα για ακόμα μια, σε περίπτωση που αυτό κριθεί αναγκαίο μέσα από την προετοιμασία ή προκύψει κάτι ιδιαίτερα ενδιαφέρον.

Ανεπίσημα η προετοιμασία θα αρχίσει στις 16 Ιουλίου, τα εργομετρικά θα γίνουν 23 και 24 Ιουλίου από τον εργοφυσιολόγο που συνεργαζόμαστε εδώ και 4 χρόνια κ. Πέτρο Βιολάρη.

Η επίσημη ημέρα έναρξης της προετοιμασίας είναι η 21η Ιουλίου και αναλυτικά οι παίκτες που θα πάρουν μέρος σε αυτή θα ανακοινωθούν στις 14 Ιουλίου.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ