English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Μεγάλος εσωτερικός συναγωνισμός, οι μικροί μεγάλωσαν

Μεγάλος εσωτερικός συναγωνισμός,  οι μικροί μεγάλωσαν

Μετά από μια εβδομάδα με πολύ δύσκολες διπλές προπονήσεις ακόμα και το πρωί των φιλικών η ομάδα έδειξε πως έχει τη νοοτροπία και αντέχει την πίεση που χρειάζεται ένα σύνολο για να διακριθεί.

Το πιο αισιόδοξο μήνυμα έρχεται από τους νεαρούς που συναγωνίζονται σε προπονήσεις και φιλικά τους έμπειρους και έχουν αυξήσει το επίπεδο της έντασης των προπονήσεων σε μεγάλο βαθμό σε σχέση με πέρσι.

Πολύ καλή παρουσία έχουν μέχρι τώρα οι χαφ Γιώργος Σκώττης , Ανδρέας Πάλλης , Σταύρος Ερωτοκρίτου 18, 19 και 19 χρονών αντίστοιχα , ο επιθετικός Σάββας Σάββα 18 χρονών, οι 20χρονοι Παύλος Ιωσήφ και Δημοσθένης Αγγελίνας .

Εξαιρετική προετοιμασία κάνουν οι rookies Κωνσταντίνος Παπασωφρονίου  και Ανδρέας Χατζηγεωργίου  που είναι γεννημένοι το 1998 και  παίζοντας σε  όλα τα φιλικά από 20 λεπτά έχουν  κερδίσει την εκτίμηση των συμπαικτών και των προπονητών τους.  Μαζί τους διακρίνεται και ο 17χρονος θηριώδης κεντρικός  Ανδρέας Κουρτέλλας.

Πολύ καλές εντυπώσεις αφήνει επίσης και ο 20χρονος μεσοεπιθετικός Κωνσταντίνος Σκίτσας που αποκτήθηκε από την Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

Στους μικρούς δεν λογίζονται αλλά υπολογίζονται σημαντικά πλέον με 3 προετοιμασίες  οι  23χρονοι Βλάσσης Στυλιανού και Στέλιος Ματθαίου.

Πολύ καλή επιλογή δείχνει να είναι ο 1.89 ύψους πολύ δυνατός και ταχύτατος για το ύψος του, κεντρικός αμυντικός  Θάνος Αγγελίνας που διακρίνεται περισσότερο για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Από το νέο αίμα στην ομάδα  καλές εντυπώσεις αφήνει και ο ακούραστος  24χρονος χαφ  Κωνσταντίνος  Κωνσταντίνου.

Αναφορά στην ηλικία πρέπει να γίνει και στον καλύτερο κεντρικό επιθετικό της ομάδας μας Βαλάντη Καπαρτή  που παρά τα 22 χρόνια του είναι η πιο αξιόπιστη λύση, μετά την μεγάλη του πρόοδο σε επίπεδο φυσικής κατάστασης, για την κορυφή.

Η μεγάλη διαφορά της ομάδας βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια όπου ο 20χρονος με τρομερά φυσικά προσόντα Νεόφυτος Μιχαήλ είναι πλέον σε όλους τους τομείς πάρα πολύ καλός μετά από 4 χρόνια παρουσίας στην θέση σε κατηγορίες και ο 22χρονος εξαιρετικά δυνατός ,  γρήγορος  και με σπουδαία ψυχολογικά προσόντα Μιχάλης Βαρβαρίτης . Οι δυο τους  συνιστούν το καλύτερο δίδυμο τερματοφυλάκων σε όλες τις μικρές κατηγορίες και πιθανόν καλύτερο και από κάποια ομάδων Α κατηγορίας .  

Το παρόν  και το μέλλον της ομάδας ακόμα και σε ανώτερες κατηγορίες είναι απολύτως εξασφαλισμένο και μάλιστα με δυνατότητα για την ομάδα να δώσει την ευκαιρία σε κάποια παιδιά να αγωνιστούν στην Α κατηγορία.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ