English   ΕλληνικÜ    
VIDEO
Play Video ¶óóïò ç ðñþôç ìáò ìåôáãñáöÞ
Play Video Ëýóáìå ôï ïîý ðñüâëçìá ôïõ ôåñìáôïöýëáêá
Play Video ÁÍÁÃÅÍÍÇÓÇ-ÈÏÉ
INTERVIEWS
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Ï ÄÞìïò ËáêáôÜìéáò ìáò Ý÷åé äéáãñÜøåé

Ï ÄÞìïò ËáêáôÜìéáò ìáò Ý÷åé äéáãñÜøåé

¼πως κÜθε χρüνο, ο επßσημος ΔÞμος ΛακατÜμιας «ξεχνÜ» να μας καλÝσει στις αθλητικÝς του εκδηλþσεις. Κρßνει σκüπιμο να καλÝσει σε αθλητικÝς εκδηλþσεις πολιτικÜ κüμματα, σωματεßα χωρßς αθλητικÞ δραστηριüτητα, εκκλησιαστικοýς και Üλλους παρÜγοντες της ΛακατÜμιας, üχι üμως το ΘΟΙ που εκπροσωπεß το μεγαλýτερο ποσοστü του αθλητισμοý στη ΛακατÜμια. ¸γινε και πÝρσι, γßνεται και φÝτος… Δεν δικαιοýμαστε να παραστοýμε σε μια αθλητικÞ εκδÞλωση της επßσημης ΛακατÜμιας, εκτüς και αν θα λÜβουμε κÜποιο βραβεßο για μια διÜκρισÞ μας. Το γεγονüς üτι στους χþρους μας βρßσκουν καταφýγιο και αθλοýνται αρκετοß νÝοι και παιδιÜ, το γεγονüς üτι στους χþρους μας γυμνÜζονται μÝλη του «Ανοικτοý Σχολεßου» που τελεß υπü την αιγßδα του ΔÞμου δεν εßναι μÝτρο σýγκρισης για να καλεστοýμε στην μοναδικÞ αθλητικÞ εκδÞλωση του ΔÞμου ΛακατÜμιας.

ΜετÜ που θßξαμε το θÝμα, αποφÜσισαν να μας καλÝσουν αφοý ανακÜλυψαν üτι πÞραμε δυο πρωταθλÞματα. ΠαρÜ την ÜρνησÞ μας, σε τρεις τηλεφωνικÝς συνομιλßες, θεþρησαν καλü, μετÜ γιορτÞς, να μας στεßλουν και γραπτÞ πρüσκληση.

Η απÜντησÞ μας Üμεση, δηκτικÞ και αρνητικÞ, υπογραμμÝνη απü τον πρüεδρο του σωματεßου με την ομüφωνη Ýγκριση του Διοικητικοý μας Συμβουλßου και η οποßα στÜλθηκε με φαξ:

«ΑγαπητÝ ΔÞμαρχε,

ΑναφÝρομαι στην σημερινÞ επιστολÞ σας που παραλÞφθηκε με φαξ στις 12:23 και υπογρÜφεται απü τον κ. Λοýκα Τσοýντα εκ μÝρους σας, και σε απÜντηση επιθυμþ να τονßσω και γραπτþς την απü þρα 11:13 δοθεßσα απÜντησÞ μας σε τηλεφωνικÞ επικοινωνßα τüσο μαζß σας üσο και με τον κ. Τσοýντα üτι το σωματεßο μας ΔΕΝ θα παρευρεθεß στην εκδÞλωση του ΔÞμου ΛακατÜμιας για καθαρÜ λüγους αξιοπρÝπειας και αυτοσεβασμοý.

¼πως σας Ýχει επεξηγηθεß και προφορικÜ, εßναι για το σωματεßο μας προσβλητικü üτι δεν μας εßχατε καλÝσει στην εκδÞλωση σας, παρÜ μüνο θυμηθÞκατε το ΘΟΙ μετÜ απü δικÞ μας παρÝμβαση.

Να μου επιτραπεß να αναφερθþ στα διαμειφθÝντα προ της αποστολÞς της επιστολÞς σας, τα οποßα Ýχουν ως ακολοýθως:

Περß την 08:30 σÞμερα επικοινþνησε κομματικü στÝλεχος, με το οποßο Ýχω φιλικÝς σχÝσεις, και με ρþτησε αν θα παρευρεθþ στην εκδÞλωσÞ σας, για να Ýρθει μαζß μου.

Προτοý απαντÞσω, επικοινþνησα με μÝλη του ΔΣ για να μÜθω αν εßχαμε προσκληθεß και μου διÝφυγε η πρüσκληση. Δυστυχþς, κανεßς δεν γνþριζε για την εκδÞλωσÞ σας.

Επικοινþνησα τüτε με τον κ. Γιþργο Χριστοφüρου, φßλο και στÝλεχος του σωματεßου, ο οποßος μου επιβεβαßωσε τα της εκδÞλωσης, αφοý ο ßδιος Þταν προσκεκλημÝνος. ΑνÝλαβε μÜλιστα πρωτοβουλßα και μßλησε μαζß σας για το üλο θÝμα.

ΜετÜ την επαφÞ του κ. Χριστοφüρου μαζß σας, επικοινþνησε ο κ. Τσοýντας μαζß μου για να με προσκαλÝσει στην εκδÞλωση, üπου και θα τιμηθεß το σωματεßο μας για τα δυο πρωταθλÞματα που κατÝκτησε (U21 και U17). Για την καθυστÝρηση Ýφερε σαν δικαιολογßα την μη ενημÝρωση του ΔÞμου ΛακατÜμιας απü την ΚΟΠ. Σε ερþτησÞ μου γιατß δεν προσκληθÞκαμε σαν σωματεßο, Ýστω και χωρßς να λÜβουμε Ýπαθλο, μου απÜντησε üτι στην εκδÞλωση καλοýνται κüμματα και οργανþσεις, πρþην και νυν Δημοτικοß Σýμβουλοι, αλλÜ üχι σωματεßα, πλην üσων θα βραβεýονταν. Του απÜντησα üτι υπü τας περιστÜσεις το ΘΟΙ δεν θα παρευρεθεß στην εκδÞλωση, εßναι πλÝον θÝμα αυτοσεβασμοý. Επικοινþνησα και μαζß σας και σας πληροφüρησα για τα καθÝκαστα και την αποχÞ του ΘΟΙ απü την εκδÞλωσÞ σας, Ýνεκα κυρßως της κατ´ εξακολοýθηση αρνητικÞς συμπεριφορÜς του ΔÞμου ΛακατÜμιας προς το ΘΟΙ, αφοý φαινüμενο επαναλαμβανüμενο παýει να εßναι σýμπτωση. Και κατÜ την περσινÞ εκδÞλωση το ΘΟΙ δεν εßχε προσκληθεß παρÜ μüνο μετÜ απü δικÞ μας παρÝμβαση.

Αργüτερα, επικοινωνÞσατε μαζß μου για να μου πεßτε üτι μας στεßλατε πρüσκληση, η οποßα δüθηκε στον μπουφετζÞ ο οποßος πιθανüν να μην μας την Ýδωσε. Τοýτο φυσικÜ Ýρχεται σε αντßθεση με το üσα λÝχθηκαν προηγουμÝνως απü τον κ. Τσοýντα για την μη πρüσκληση του ΘΟΙ στην εκδÞλωση. ΕπανÝλαβα την Üρνηση μου για να παρευρεθεß το σωματεßο στην εκδÞλωση.

ΠαρÜ τις πολλαπλÝς αρνÞσεις, θεωρÞσατε καλü να στεßλετε - μια þρα αργüτερα - γραπτÞ πρüσκληση.

Η απÜντησÞ μας εξακολουθεß να εßναι η ßδια. Η αξιοπρÝπεια μας δεν μας επιτρÝπει να παρευρεθοýμε στην εκδÞλωσÞ σας.

ΚαταληκτικÜ αναφÝρω üτι η μüνη πρüσκληση που Ýφθασε σε μας μÝσω του μπουφετζÞ εßναι για την εκδÞλωσÞ σας της 26ης Οκτωβρßου. Λυποýμαι να παρατηρÞσω üτι και αυτÞ μας αφÞνει αδιÜφορους, αφοý απü μüνη της η πρüσκληση, που αποτελεßται απü Ýνα κακÝκτυπο φωτοαντßγραφο, εκτυπωμÝνη σχεδüν διαγþνια σε γκριζüμαυρη απεικüνιση που μπορεß να διαβαστεß εν μÝρει, μüνο προχειρüτητα και τσαπατσουλιÜ μπορεß να δεßξει. ΚατÜ την ταπεινÞ μου Üποψη, μια πρüσκληση προς Ýνα σωματεßο Ýπρεπε να εßναι σε επßσημο επιστολüχαρτο με ιδιüχειρη υπογραφÞ και üχι Ýνα κακÞς ποιüτητας φωτοαντßγραφο που φωτοτυπÞθηκε με κÜθε προχειρüτητα.

Το περιεχüμενο της παροýσας επιστολÞς, üσο και Üλλα θÝματα που Üπτονται της αρνητικÞς πολιτικÞς του Δημοτικοý Συμβουλßου απÝναντι στο σωματεßο μας, üπως και τα üσα τραγελαφικÜ και τριτοκοσμικÜ διαδραματßστηκαν ενþπιον μας κατÜ τη συνεδρßα του Δημοτικοý Συμβουλßου για το θÝμα του Δημοτικοý Σταδßου, θα αναρτηθοýν στην ιστοσελßδα μας þστε να γßνει γνωστÞ η πολεμικÞ που ασκεßται απü το Δημοτικü Συμβοýλιο προς το Σωματεßο μας.

Κλεßνοντας να αναφÝρω üτι μÝλη του ΔΣ της Ε.Ν. ΘΟΙ ΛακατÜμιας (μÞπως η τελευταßα λÝξη πρÝπει να διαγραφεß απü την ονομασßα του σωματεßου;) που Ýχουν προσκληθεß υπü την ιδιüτητÜ τους σαν πρþην Δημοτικοß Σýμβουλοι και οι οποßοι δυνατüν να παρευρεθοýν στην εκδÞλωση, θα παρευρεθοýν υπü την ιδιüτητÜ τους σαν πρþην Δημοτικοß Σýμβουλοι και δεν θα εκπροσωποýν το σωματεßο.

ΦιλικÜ

ΛουκÞς Αρχοντßδης

Πρüεδρος

Ε.Ν. ΘΟΙ ΛακατÜμιας»

ΠραγματικÜ λυποýμαστε γιατß αναγκαστÞκαμε να στεßλουμε την πιο πÜνω επιστολÞ μας, αλλÜ η üλη τακτικÞ του ΔÞμου ΛακατÜμιας δεν μας αφÞνει Üλλες επιλογÝς. ¼λοι οι ΔÞμοι και ΚοινοτικÜ Συμβοýλια τüσο της ελεýθερης Κýπρου üσο και κατεχομÝνων περιοχþν, στην προσφυγιÜ, αγκαλιÜζουν τα σωματεßα τους και προσπαθοýν με κÜθε τρüπο να τα βοηθÞσουν. Στην αντßπερα üχθη ο ΔÞμος ΛακατÜμιας, που üχι μüνο Ýχει εγκαταλεßψει τα σωματεßα του αλλÜ θα μποροýσαμε να ποýμε τα πολεμÜ.

Θα επανÝλθουμε για το θÝμα του χþρου που κÜποιοι ονομÜζουν «Δημοτικü ΣτÜδιο ΛακατÜμιας». ¸να χþρο ερειπωμÝνο που κατÜντησε σκυβαλüτοπος. Αυτü το χþρο ζητÞσαμε με επιστολÞ μας απü τον Οκτþβριο του 2013 να μας δοθεß για να τον χορτοφυτεýσουμε και να τον χρησιμοποιοýν τα παιδιÜ των Ακαδημιþν μας. Δυστυχþς ο ΔÞμος ΛακατÜμιας προτιμÜ αυτü το χþρο να γßνεται κÜθε μÝρα σκυβαλüτοπος και παρÜ το γεγονüς üτι Ýχει παρÝλθει Ýνας χρüνος και μερικÝς μÝρες απü την ημερομηνßα της επιστολÞς μας, ακüμα δεν Ýχουμε λÜβει απÜντηση, οýτε θετικÞ οýτε αρνητικÞ.

NEXT MATCH
PREVIOUS MATCH
  Anagennisi Deryneias 3-0  THOI Lakatamia
LEAGUE TABLE
 
01.
  Olympiakos Lefkosias
54
02.
  Ethnikos Axnas
50
03.
  Aris Lemesou
47
04.
  Othellos Athienou
44
05.
  Anagennisi Deryneias
35
06.
  AgiaNapa
32
07.
  Karmiotissa
31
08.
  ASIL Lisis
30
09.
  Akritas Chlorakas
29
10.
  Onisillos Sotiras
28
11.
  AEZ
28
12.
  THOI Lakatamia
26
13.
  Omonoia Aradippou
26
14.
  PAEEK
21
15.
  MEAP
17
16.
  Digenis Oroklinis
14
SPONSORS