English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

U13 ΘΟΙ-ΑΠΟΕΛ 3-1

U13 ΘΟΙ-ΑΠΟΕΛ 3-1

Η ομάδα μας συνέχισε την εκπληκτική πορεία της και πέτυχε την έκτη συνεχόμενη νίκη, αυτή τη φορά απέναντι στον πρωτοπόρο και αήττητο ΑΠΟΕΛ με σκορ 3-1. Η σημασία και αξία της νίκης είναι πολύ μεγάλη, γιατί έγινε απέναντι σε ένα πολύ μεγάλο αντίπαλο, που αποτελείται από επίλεκτες μονάδες και τα τελευταία τρία χρόνια στα παγκύπρια πρωταθλήματα της Κ.Ο.Π. τερματίζει πρώτος και μάλιστα αήττητος.

Οι παίκτες μας μπήκαν στον αγώνα πολύ δυνατά και με πολύ πάθος και αυτοπεποίθηση. Από τα πρώτα λεπτά αιφνιδίασαν τον αντίπαλο με την πίεση από ψηλά που τους βάλαμε. Προηγηθήκαμε με 1-0 στο 10΄λεπτο με τον Δ. Ευαγγέλου με δυνατό σουτ μετά από κόρνερ. Στο 15΄λεπτό είχαμε μια σημαντική απώλεια, κάναμε την πρώτη αναγκαστική αλλαγή, βγήκε ένας από τους κόφτες μας με πολλά τρεξίματα στο χώρο του κέντρου, ο Γιώργος Παναγή και τον αντικατέστησε ο Σ. Τσαπαλάς που πήγε εξαιρετικά. Συνεχίσαμε όμως να υπερέχουμε και ο συνήθης ύποπτος, Α. Κκώστη, που είναι ασταμάτητος και συνεχίζει να σκοράρει για έκτο συνεχόμενο παιγνίδι πέτυχε στο 25΄λεπτο το 2-0 σε μία κάθετη πάσα που πήρε λίγο πιο κάτω από το κέντρο, ξέφυγε από τον προσωπικό του αντίπαλο και με μια εντυπωσιακή κούρσα βρέθηκε απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα που τον πλάσαρε υποδειγματικά. Στο 30΄λεπτο χάσαμε κλασσική ευκαιρία για το 3-0, μετά από ένα εξαιρετικό ομαδικό συνδυασμό. Ο Σ.Τσαπαλάς βγήκε μόνος και από το σημείο του πέναλτι πλάσαρε τον τερματοφύλακα, που έκανε την απόκρουση του αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας έδωσε χώρο στον αντίπαλο και προσπαθούσε με αντεπιθέσεις να σημειώσει και άλλο γκολ. Ήταν αναμενόμενο ο αντίπαλος μας, που έδωσε όλες του δυνάμεις για να μειώσει το σκορ, να έχει την υπεροχή αλλά χωρίς να δημιουργήσει την κλασσική ευκαιρία. Στο 50΄λεπτο όμως το ΑΠΟΕΛ σε μια στημένη φάση κέρδισε φάουλ έξω από την επανορθωτική, το εκτέλεσαν, απέκρουσε ο τερματοφύλακας μας ασταθώς,δεν ακολούθησαν οι αμυντικοί μας και με πλασέ από κοντά έγινε το 2-1. Οι παίκτες μας δεν τα έβαλαν κάτω και συνέχισαν να αγωνίζονταν με το ίδιο πάθος και δύναμη, μάλιστα σε μια αντεπίθεση μας στο 62΄λεπτό κερδίσαμε φάουλ λίγα μέτρα έξω από την μεγάλη επανορθωτική, το εκτέλεσε ο Β. Κουμίδης και με δυνατό σουτ έκανε το 3-1.Στα τελευταία λεπτά του παιγνιδιού χάσαμε κλασική ευκαιρία με τον Α. Τσιάκκα που έφυγε μόνος από το κέντρο του γηπέδου αλλά δεν κατάφερε να πλασάρει τον αντίπαλο τερματοφύλακα για να κάνει το 4-1.

Με τη νίκη αυτή κλείσαμε νικηφόρα το 2014 και μέσα από σκληρή δουλειά στις προπονήσεις ευελπιστούμε ότι θα συνεχίσουμε το ίδιο δυνατοί και με το νέο χρόνο.

Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν: Γ. Σώζου, Αιμίλιος Θεοδώρου, Α. Θεοδώρου, Δ. Ευαγγέλου, Μ. Χριστοφόρου, Γ. Παναγή (Σ. Τσαπαλάς), Β. Κουμίδης, Α. Τσικκάς (Α. Τσιάκκας), Χ. Παπαθεοχάρους (Χ. Κουτσουράς), Α. Μακρυγιώργης (Η. Περπέρης) Α. Κκώστη (Γ. Νικολάου)

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ