English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

U13 ΘΟΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 6-0

U13 ΘΟΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 6-0

Μετά από την πολύ καλή εμφάνιση την περασμένη εβδομάδα, εκτός έδρας με την Ομόνοια Λευκωσίας και το πολύ σημαντικό από βαθμολογικό απόψεως ισόπαλο αποτέλεσμα, παρά ότι ήταν παραδεκτό από όλους ότι αξίζαμε να κερδίσουμε, η ομάδα μας επανήλθε στις νίκες κερδίζοντας αυτή την αγωνιστική τον Ολυμπιακό Λευκωσίας με 6-0. Το παιγνίδι ήταν ένας συνεχής μονόλογος για την ομάδα μας και παιζόταν συνεχώς στο μισό γήπεδο του αντιπάλου. Οι παίκτες μας δημιούργησαν διψήφιο αριθμών κλασσικών ευκαιριών, που αν ήταν πιο εύστοχοι και σοβαροί μπροστά από το αντίπαλο τέρμα το σκορ θα ήταν πολύ μεγαλύτερο.

Το ερχόμενο Σάββατο παίζουμε ένα πολύ σημαντικό παιγνίδι εκτός έδρας με το πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ που είναι και το τελευταίο σε αυτή την φάση του πρωταθλήματος. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να κερδίσουμε το παιγνίδι για να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος ανεξαρτήτως άλλων αποτελεσμάτων. Με την παρουσία της ομάδας μας μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε το σεβασμό των αντιπάλων μας τόσο για την αγωνιστική μας παρουσία αλλά και το ήθος μας, το ίδιο θα πράξουμε και το ερχόμενο Σάββατο παρά το μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον που έχει το παιγνίδι για την ομάδα μας.

Οι σκόρερ της ομάδας μας ήταν: Α. Κκώστη (2), Μ. Χριστοφόρου, Σ. Τσαπαλάς, Α. Τσιάκκας, Δ. Γρηγορίου (αυτογκόλ)

Η σύνθεση της ομάδας ήταν: Γ. Σώζου, Αιμίλιος Θεοδώρου (Η. Περπέρης), Α. Θεοδώρου, Μ. Κεκκουρής, Μ. Χριστοφόρου, Σ. Τσαπαλάς (Χ. Κουτσουράς), Β. Κουμίδης (Γ. Παναγή), Α. Τσικκάς (Α. Τσιάκκας), Χ. Παπαθεοχάρους, Α. Μακρυγιώργης, Α. Κκώστη (Η. Χρίστου)

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ