English   ΕλληνικÜ    
VIDEO
Play Video ¶óóïò ç ðñþôç ìáò ìåôáãñáöÞ
Play Video Ëýóáìå ôï ïîý ðñüâëçìá ôïõ ôåñìáôïöýëáêá
Play Video ÁÍÁÃÅÍÍÇÓÇ-ÈÏÉ
INTERVIEWS
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

ÐéåñÜêçò ÊáóôÜíáò ãéá äõï ÷ñüíéá. ÊÜôïéêïò Ëåõêùóßáò êÜôïéêïò ËáêáôÜìéáò

ÐéåñÜêçò ÊáóôÜíáò ãéá äõï ÷ñüíéá. ÊÜôïéêïò Ëåõêùóßáò êÜôïéêïò ËáêáôÜìéáò

 Σε μια ακüμα σπουδαßα προσθÞκη προχþρησε η ομÜδα μας εντÜσσοντας στη δýναμÞ της Ýνα εξαßρετο ποδοσφαιριστÞ, τüσο σε αγωνιστικÞ αξßα üσο και σε Þθος. ΕπιλογÞ απüλυτης εμπιστοσýνης για τον προπονητÞ, η οποßα δÝνει με Ýνα ηγÝτη την αμυντικÞ γραμμÞ. Ο ΠιερÜκης ΚαστÜνας προÝρχεται απü συνεχüμενες γεμÜτες χρονιÝς στην Β κατηγορßα, εßναι στην καλýτερη ηλικßα των 25 ετþν και Ýχει τη νοοτροπßα που θÝλουμε, üντας μÝλος οικογÝνειας με μεγÜλη αθλητικÞ παρÜδοση και προερχüμενος απü μια ομÜδα με σωστÝς αξßες και βÜσεις, üπως η Ομüνοια Αραδßππου. Εßναι Ýτσι η ιδανικÞ λýση για να καλυφθεß το κενü που αφÞνει η αποχþρηση του αρχηγοý ΓιÜννου ΔημοσθÝνους. Η συνεργασßα με τον αθλητÞ εßναι 2 ετþν και Ýρχεται και αυτÞ να προστεθεß στο πλÜνο üλων των φετινþν μεταγραφþν, που Ýχουν παρüν αλλÜ και μÝλλον στην ομÜδα μας. Το Θ.Ο.Ι. εßναι πολý ικανοποιημÝνο απü αυτÞ την εξÝλιξη και üλοι üσοι εßναι γýρω απü την ομÜδα καλωσορßζουν τον ΠιερÜκη, σßγουροι üτι θα βοηθÞσει σημαντικÜ να επιτευχθοýν οι στüχοι .

ΜÝχρι τþρα η ομÜδα μας Ýχει προσθÝσει πÝραν του ΚαστÜνα, τους Χατζηπαντελßδη, ΦοινÞρη, Παναγιþτου, ΣοφοκλÝους, ΚαλλÞ και θα ολοκληρþσει τις μεταγραφÝς της με την απüκτηση ενüς τερματοφýλακα, ενüς ακüμα επιθετικοý και ενüς ακüμα αμυντικοý χαφ. ΠÝραν των παραπÜνω υπÜρχει και η βÜση απü τα προηγοýμενα χρüνια με τους ΜÜρη, ΘεοφÜνους, ΑριστοδÞμου, ΚαπαρτÞ, ΚυριÜκου, Ματθαßου, ΙωÜννου Γ., ΙωÜννου Μ., Αγγελßνα Δ., Ερωτοκρßτου, Παπασωφρονßου, ΝτρενÝα, ενþ η ομÜδα περιμÝνει τον ΜιχÜλη Βαρβαρßτη να εφαρμüσει τις οδηγßες που του Ýχουν δοθεß και, απü üτι φαßνεται ανταποκρßνεται, þστε να υφßσταται η πρüταση που Ýχει και πιστεýουμε üτι θα αποδεχθεß . Με τις τρεις μεταγραφÝς που θα γßνουν συμπληρþνεται ο αριθμüς των παικτþν που θα λÜβουν μÝρος στην προετοιμασßα, η οποßα για πρþτη φορÜ θα γßνει με μüνο 20 παßκτες και 3 τερματοφýλακες για να υπÜρξει η μεγαλýτερη δυνατÞ αξιοποßηση των δυνατοτÞτων τους.

ΠαρÜλληλα θα γßνει κανονικÞ προετοιμασßα των παικτþν της Κ21 για την Α´ κατηγορßα με εμπλουτισμÝνο ρüστερ, Þδη Ýχουν κλεßσει τρεις μεταγραφÝς και για αυτÞ την ομÜδα, νÝο προπονητÞ και γυμναστÞ, þστε το Θ.Ο.Ι. να παρουσιαστεß Ýτοιμο και ανταγωνιστικü.

Στüχος της ομÜδας εßναι να εντÜξει στο δυναμικü της παιδιÜ που üχι θα συμπληρþσουν την 22Üδα της Κ21 αλλÜ θα μπορÝσουν γρÞγορα να ανÝβουν στην Α ομÜδα και να διεκδικÞσουν θÝση στο ρüστερ της με αξιþσεις και σωστÞ νοοτροπßα. Αποδεßχθηκε üτι το μοντÝλο να μην υπÜρχει Κ21 προπονητικÜ και οι ταλαντοýχοι να προπονοýνται με την Α ομÜδα απÝτυχε πετυχαßνοντας. Πιο απλÜ ναι μεν Ýφερε καλÜ αποτελÝσματα στην Κ21 με ανüδους και διακρßσεις, αλλÜ δεν βοÞθησε στο να εξελιχθοýν ομαλÜ οι αθλητÝς δημιουργþντας σε αυτοýς προσδοκßες, που δεν Þταν Ýτοιμοι να υλοποιÞσουν σε επßπεδο Α ομÜδας, απαξιþνοντας παρÜλληλα την συμμετοχÞ τους στην Κ21. Τþρα θα πρÝπει κÜποιος να διακρßνεται σε Þθος νοοτροπßα και αγωνιστικÜ σταθερÜ στην Κ21 και μετÜ να περνÜει την πüρτα της Α ομÜδας, δεν θα εßναι τüσο εýκολο üσο πριν, αφοý Ýχουν αλλÜξει δραματικÜ τα δεδομÝνα και οι απαιτÞσεις και στην Κ21 και στην Β´ κατηγορßα. Να σημειωθεß üτι στην Κ21 γßνονται επιλογÝς καλþν παικτþν μüνο και κÜτω απü την Ýγκριση του προπονητÞ της Α ομÜδας, ο οποßος εßναι και ο υπεýθυνος τεχνικοτακτικÜ για αυτÞν αφοý ακüμα και η επιλογÞ προπονητÞ Ýγινε με αυτü το γνþμονα με απüφαση της Διοßκησης.

NEXT MATCH
PREVIOUS MATCH
  Anagennisi Deryneias 3-0  THOI Lakatamia
LEAGUE TABLE
 
01.
  Olympiakos Lefkosias
54
02.
  Ethnikos Axnas
50
03.
  Aris Lemesou
47
04.
  Othellos Athienou
44
05.
  Anagennisi Deryneias
35
06.
  AgiaNapa
32
07.
  Karmiotissa
31
08.
  ASIL Lisis
30
09.
  Akritas Chlorakas
29
10.
  Onisillos Sotiras
28
11.
  AEZ
28
12.
  THOI Lakatamia
26
13.
  Omonoia Aradippou
26
14.
  PAEEK
21
15.
  MEAP
17
16.
  Digenis Oroklinis
14
SPONSORS