English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Γιώργος Κωνσταντινίδης ο 20χρονος με τις 26/26 συμμετοχές στη Β΄ κατηγορία, στο Θ.Ο.Ι.

Γιώργος Κωνσταντινίδης ο 20χρονος με τις 26/26 συμμετοχές στη Β΄ κατηγορία, στο Θ.Ο.Ι.

Σε μια κίνηση ενίσχυσης με ακόμα ένα πολυθεσίτη νεαρό με εξαιρετικά στατιστικά, αφού είχε 27 συμμετοχές από την αρχή στη Β κατηγορία και το Κύπελλο την περσινή χρονιά, όλες στη βασική ενδεκάδας της Ερήμης και σχεδόν όλες 90λεπτες, σκοράροντας μάλιστα και 4 φορές από τη θέση του αριστερού μπακ ή αριστερού χαφ.

Ο Γιώργος έρχεται για σπουδές στη Λευκωσία και έτσι η ομάδα μας επωφελήθηκε από αυτή την ευτυχή συγκυρία και συμφώνησε για τα επόμενα δυο χρόνια με τον πρώην παίκτη της Ερήμης και της ΑΕΛ. Η κίνηση αυτή ανεβάζει κατά πολύ την ταχύτητα της αριστερής μας πλευράς, ενώ διασφαλίζει το ρόστερ της ομάδας για τα επόμενα 4, όπως ευελπιστούμε, τουλάχιστον χρόνια.

Καλωσορίζουμε τον Γιώργο και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Με αυτή την προσθήκη η ομάδα μας έχει ισχυροποιήσει όλη την αριστερή πτέρυγα με ταχύτητα, δύναμη και εμπειρία, αφού έχει πλέον διαθέσιμους για την αριστερή πλευρά τους Κυριάκου, Ιωάννου, Λαΐφη, Κωνσταντινίδη και Χατζηπαντελίδη, ενώ υπάρχει και ο 17χρονος Κωνσταντίνος Παπασωφρονίου, που ήταν ο αθλητής μας με τη μεγαλύτερη πρόοδο την περσινή χρονιά και υπολογίζεται κανονικά από την Προπονητική Ομάδα. Σε αυτούς ίσως να προστεθεί κατά τη διάρκεια της σεζόν και ο Γιώργος Κουμπαρής, που θα ξεκινήσει προετοιμασία με την Κ21. Αν οι υποχρεώσεις του τη δεύτερη χρονιά, στο στρατό το επιτρέψουν ενώ παράλληλα και ο ίδιος επανέλθει σε ασφαλή επίπεδα φυσικής κατάστασης, τότε θα έχει την ευκαιρία να επιδείξει το ταλέντο του σε πιο ψηλό επίπεδο.

Με αυτή την κίνηση, που δεν θα είναι η τελευταία, αφού εκκρεμεί η κύρια, του κεντρικού επιθετικού, η ομάδα μας έχει πλέον υπεροπλία σε όλες τις θέσεις με περισσότερες από τρεις ποιοτικές επιλογέ,ς αφού έχουμε επενδύσει σε παίκτες που καλύπτουν τουλάχιστον δυο θέσεις.

Από τις φετινές εννιά μεταγραφές έχουμε τους Παναγιώτου Κυριάκο, Παναγιώτου Χρυσοβαλάντη, Σοφοκλή Γεωργίου, Ανδρέα Καλλή, Πιεράκη Καστάνα, Σωτήρη Φοινίρη, Γιώργο Κωνσταντινίδη σε ηλικίες μεταξύ 20 και 25 ετών και έχουμε πετύχει και το στόχο της ισορροπίας των ηλικιών στην ομάδα, χωρίς να μειονεκτούμε σε εμπειρία, αφού όλοι οι ποδοσφαιριστές αυτοί έχουν πολλές παραστάσεις σε ψηλό ή ψηλότερο επίπεδο.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ