English   ΕλληνικÜ    
VIDEO
Play Video ¶óóïò ç ðñþôç ìáò ìåôáãñáöÞ
Play Video Ëýóáìå ôï ïîý ðñüâëçìá ôïõ ôåñìáôïöýëáêá
Play Video ÁÍÁÃÅÍÍÇÓÇ-ÈÏÉ
INTERVIEWS
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Áðïëïãçèåßôå êýñéå Ðáëëçêáñßäç

Áðïëïãçèåßôå êýñéå Ðáëëçêáñßäç

Εßναι με μεγÜλη ÝκπληξÞ μας που διαβÜζοντας Ýνα Üρθρο στην ιστοσελßδα kerkida.net με τßτλο «Με επιστολÞ που κοινοποßησε ο πρþην Αντιπρüεδρος της ΑΕΠ ¶δωνις Παλληκαρßδης, σχολιÜζει την επικαιρüτητα για την ΠαφιακÞ ομÜδα» βρÞκαμε και την πιο κÜτω αναφορÜ στο σωματεßο μας:

«ΔηλαδÞ οι οπαδοß του ΘΟΙ ΛακατÜμιας απü τους ποιο θερμοýς φßλους του ΑΠΟΕΛ Ýθεσαν το ΘΟΙ υπü τη διοßκηση του ΑΠΟΕΛ. Αντßθετα ο ΑΠΟΕΛ Ýχει Ýνα εν δυνÜμει φυτþριο που λειτουργεß αυτüνομα.» ¸χουμε διατηρÞσει και την ορθογραφßα και τα σημεßα στßξης, üπως εßναι στο σχετικü δημοσßευμα.

ΠραγματικÜ μας εξÝπληξε η αναφορÜ στο σωματεßο μας, αφοý δεν Ýχουμε οποιαδÞποτε σχÝση με τα τεκταινüμενα στο ποδοσφαιρικü στερÝωμα της ΠÜφου. Ιδιαßτερα üμως μας παραξÝνεψαν τα εκφραζüμενα απü τον κ. ¶δωνη Παλληκαρßδη. ΑλÞθεια κýριε ¶δωνη, μπορεßτε να μας πεßτε:

  1. Ποιος σας εßπε και απü ποý εξÜγετε το συμπÝρασμα üτι οι οπαδοß του ΘΟΙ ΛακατÜμιας εßναι απü τους πιο θερμοýς φßλους του ΑΠΟΕΛ;
  2. Πüτε και κÜτω απü ποιες συνθÞκες οι οπαδοß μας Ýθεσαν το σωματεßο υπü τη διοßκηση του ΑΠΟΕΛ;

Μπορεß να Ýχει γßνει λÜθος στο σημεßο στßξης μετÜ τη φρÜση «υπü τη διοßκηση του ΑΠΟΕΛ» και αντß τελεßας Ýπρεπε να υπÜρχει ερωτηματικü και η φρÜση να διαβÜζεται «ΔηλαδÞ οι οπαδοß του ΘΟΙ ΛακατÜμιας απü τους ποιο θερμοýς φßλους του ΑΠΟΕΛ Ýθεσαν το ΘΟΙ υπü τη διοßκηση του ΑΠΟΕΛ;» Τüτε η επüμενη φρÜση σας αποτελεß επεξÞγηση του ερωτÞματüς σας, οπüτε σε αυτÞ την περßπτωση αυτü που λÝτε εßναι üτι το ΘΟΙ δεν τÝθηκε υπü τη διοßκηση του ΑΠΟΕΛ αλλÜ αντßθετα διατÞρησε την αυτονομßα του καθιστÜμενο üμως εν δυνÜμει φυτþριο του ΑΠΟΕΛ!!!

Κýριε Παλληκαρßδη, με üλο το σεβασμü στο επþνυμο που φÝρετε, ποιος σας Ýδωσε το δικαßωμα να διαγρÜφετε αβρüχοις ποσßν την απü το 1948 ιστορßα ενüς σωματεßου και να το κÜνετε δορυφüρο Þ εν δυνÜμει φυτþριο κÜποιου Üλλου σωματεßου;

¸χετε κýριε Παλληκαρßδη εν τη ρýμη του λüγου σας και στη προσπÜθειÜ σας να υπερασπßσετε τις θÝσεις σας υπεισÝλθει στα του οßκου μας και δεν Ýχετε κανÝνα δικαßωμα για αυτü, βγÜζοντας τα δικÜ σας αυθαßρετα συμπερÜσματα, τα οποßα και δημοσιοποιεßτε χωρßς να ενδιαφÝρεστε αν δημιουργεßτε Þ üχι πρüβλημα σε κÜποιο Üλλο σωματεßο . Αν θÝλετε να ασχολεßστε με τα του ΘΟΙ, μπορεßτε να κÜνετε αßτηση για να γßνετε μÝλος του ΘΟΙ και στη συνÝχεια θα αποκτÞσετε λüγο στα του οßκου του ΘΟΙ. ΔιαφορετικÜ, μπορεßτε να Ýχετε λüγο στα του οßκου του/των σωματεßων που εßστε μÝλος.

ΠÝραν του üτι οι τοποθετÞσεις σας τεßνουν να προσβÜλουν το σωματεßο μας, σßγουρα προσβÜλλουν εμÝνα που ηγοýμαι του Διοικητικοý Συμβουλßου του ΘΟΙ ΛακατÜμιας. ΕÜν η διοßκηση του σωματεßου Ýχει εκχωρηθεß σε Ýνα Üλλο σωματεßου, τüτε εγþ που προεδρεýω της διοßκησης εßμαι εγκÜθετος του Üλλου σωματεßου Þ ενεργþ þστε το σωματεßο μας να εßναι «εν δυνÜμει φυτþριο» κÜποιου Üλλου σωματεßου; Λυποýμαι κýριε ¶δωνη, αλλÜ θα Ýπρεπε να εßστε πιο προσεκτικüς. Απαιτþ την Üμεση απολογßα σας, τüσο προς το σωματεßο του ΘΟΙ ΛακατÜμιας, του οποßου προεδρεýω, üσο και προς εμÝνα, γιατß οι τοποθετÞσεις σας εßναι τουλÜχιστον προσβλητικÝς και ατυχεßς.

Μπορεßτε να υπερασπιστεßτε τις θÝσεις μας üσον αφορÜ τα προβλÞματα στην ποδοσφαιρικÞ οικογÝνεια της ΠÜφου με χιλιÜδες Üλλους τρüπους, αφÞνοντας το ΘΟΙ ΛακατÜμιας και τη διοßκησÞ του Þσυχους.

¼πως εμεßς δεν βγαßνουμε δημοσßως να εκφρÜζουμε θÝσεις και σκÝψεις, για να μην πω αποκυÞματα φαντασßας, για τα τεκταινüμενα στην ΠÜφο, το ßδιο απαιτοýμε και απü σας. ¼πως σας σεβüμαστε, θÝλουμε να μας σÝβεστε.

Δεν θα μακρηγορÞσω Üλλο. Κλεßνω εκφρÜζοντας την συμπüνια μας στα προβλÞματÜ σας με την ευχÞ üπως βρεßτε τις καλýτερες λýσεις.

ΦιλικÜ

ΛουκÞς Αρχοντßδης

Πρüεδρος

Ε.Ν. ΘΟΙ ΛακατÜμιας

NEXT MATCH
PREVIOUS MATCH
  Anagennisi Deryneias 3-0  THOI Lakatamia
LEAGUE TABLE
 
01.
  Olympiakos Lefkosias
54
02.
  Ethnikos Axnas
50
03.
  Aris Lemesou
47
04.
  Othellos Athienou
44
05.
  Anagennisi Deryneias
35
06.
  AgiaNapa
32
07.
  Karmiotissa
31
08.
  ASIL Lisis
30
09.
  Akritas Chlorakas
29
10.
  Onisillos Sotiras
28
11.
  AEZ
28
12.
  THOI Lakatamia
26
13.
  Omonoia Aradippou
26
14.
  PAEEK
21
15.
  MEAP
17
16.
  Digenis Oroklinis
14
SPONSORS