English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video ¶σσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Απολογηθείτε κύριε Παλληκαρίδη

Απολογηθείτε κύριε Παλληκαρίδη

Είναι με μεγάλη έκπληξή μας που διαβάζοντας ένα άρθρο στην ιστοσελίδα kerkida.net με τίτλο «Με επιστολή που κοινοποίησε ο πρώην Αντιπρόεδρος της ΑΕΠ ¶δωνις Παλληκαρίδης, σχολιάζει την επικαιρότητα για την Παφιακή ομάδα» βρήκαμε και την πιο κάτω αναφορά στο σωματείο μας:

«Δηλαδή οι οπαδοί του ΘΟΙ Λακατάμιας από τους ποιο θερμούς φίλους του ΑΠΟΕΛ έθεσαν το ΘΟΙ υπό τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ. Αντίθετα ο ΑΠΟΕΛ έχει ένα εν δυνάμει φυτώριο που λειτουργεί αυτόνομα.» Έχουμε διατηρήσει και την ορθογραφία και τα σημεία στίξης, όπως είναι στο σχετικό δημοσίευμα.

Πραγματικά μας εξέπληξε η αναφορά στο σωματείο μας, αφού δεν έχουμε οποιαδήποτε σχέση με τα τεκταινόμενα στο ποδοσφαιρικό στερέωμα της Πάφου. Ιδιαίτερα όμως μας παραξένεψαν τα εκφραζόμενα από τον κ. ¶δωνη Παλληκαρίδη. Αλήθεια κύριε ¶δωνη, μπορείτε να μας πείτε:

  1. Ποιος σας είπε και από πού εξάγετε το συμπέρασμα ότι οι οπαδοί του ΘΟΙ Λακατάμιας είναι από τους πιο θερμούς φίλους του ΑΠΟΕΛ;
  2. Πότε και κάτω από ποιες συνθήκες οι οπαδοί μας έθεσαν το σωματείο υπό τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ;

Μπορεί να έχει γίνει λάθος στο σημείο στίξης μετά τη φράση «υπό τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ» και αντί τελείας έπρεπε να υπάρχει ερωτηματικό και η φράση να διαβάζεται «Δηλαδή οι οπαδοί του ΘΟΙ Λακατάμιας από τους ποιο θερμούς φίλους του ΑΠΟΕΛ έθεσαν το ΘΟΙ υπό τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ;» Τότε η επόμενη φράση σας αποτελεί επεξήγηση του ερωτήματός σας, οπότε σε αυτή την περίπτωση αυτό που λέτε είναι ότι το ΘΟΙ δεν τέθηκε υπό τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ αλλά αντίθετα διατήρησε την αυτονομία του καθιστάμενο όμως εν δυνάμει φυτώριο του ΑΠΟΕΛ!!!

Κύριε Παλληκαρίδη, με όλο το σεβασμό στο επώνυμο που φέρετε, ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να διαγράφετε αβρόχοις ποσίν την από το 1948 ιστορία ενός σωματείου και να το κάνετε δορυφόρο ή εν δυνάμει φυτώριο κάποιου άλλου σωματείου;

Έχετε κύριε Παλληκαρίδη εν τη ρύμη του λόγου σας και στη προσπάθειά σας να υπερασπίσετε τις θέσεις σας υπεισέλθει στα του οίκου μας και δεν έχετε κανένα δικαίωμα για αυτό, βγάζοντας τα δικά σας αυθαίρετα συμπεράσματα, τα οποία και δημοσιοποιείτε χωρίς να ενδιαφέρεστε αν δημιουργείτε ή όχι πρόβλημα σε κάποιο άλλο σωματείο . Αν θέλετε να ασχολείστε με τα του ΘΟΙ, μπορείτε να κάνετε αίτηση για να γίνετε μέλος του ΘΟΙ και στη συνέχεια θα αποκτήσετε λόγο στα του οίκου του ΘΟΙ. Διαφορετικά, μπορείτε να έχετε λόγο στα του οίκου του/των σωματείων που είστε μέλος.

Πέραν του ότι οι τοποθετήσεις σας τείνουν να προσβάλουν το σωματείο μας, σίγουρα προσβάλλουν εμένα που ηγούμαι του Διοικητικού Συμβουλίου του ΘΟΙ Λακατάμιας. Εάν η διοίκηση του σωματείου έχει εκχωρηθεί σε ένα άλλο σωματείου, τότε εγώ που προεδρεύω της διοίκησης είμαι εγκάθετος του άλλου σωματείου ή ενεργώ ώστε το σωματείο μας να είναι «εν δυνάμει φυτώριο» κάποιου άλλου σωματείου; Λυπούμαι κύριε ¶δωνη, αλλά θα έπρεπε να είστε πιο προσεκτικός. Απαιτώ την άμεση απολογία σας, τόσο προς το σωματείο του ΘΟΙ Λακατάμιας, του οποίου προεδρεύω, όσο και προς εμένα, γιατί οι τοποθετήσεις σας είναι τουλάχιστον προσβλητικές και ατυχείς.

Μπορείτε να υπερασπιστείτε τις θέσεις μας όσον αφορά τα προβλήματα στην ποδοσφαιρική οικογένεια της Πάφου με χιλιάδες άλλους τρόπους, αφήνοντας το ΘΟΙ Λακατάμιας και τη διοίκησή του ήσυχους.

Όπως εμείς δεν βγαίνουμε δημοσίως να εκφράζουμε θέσεις και σκέψεις, για να μην πω αποκυήματα φαντασίας, για τα τεκταινόμενα στην Πάφο, το ίδιο απαιτούμε και από σας. Όπως σας σεβόμαστε, θέλουμε να μας σέβεστε.

Δεν θα μακρηγορήσω άλλο. Κλείνω εκφράζοντας την συμπόνια μας στα προβλήματά σας με την ευχή όπως βρείτε τις καλύτερες λύσεις.

Φιλικά

Λουκής Αρχοντίδης

Πρόεδρος

Ε.Ν. ΘΟΙ Λακατάμιας

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός ¶χνας
50
03.
  ¶ρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ